Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 73

Thread: Mass Effect 2 pe PS3

1. #21 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    Aici vorbim de exclusivitati X360 si PS3, degeaba e pe PC daca eu ma joc pe PS3/x360/wii... etc.
    Seria GTA nu e si nu a fost exclusiva sony/ps (Timed exclusive =/= platform exclusive). Iar FF a fost o perioada Sony exclusive, initial era Nintendo.
    Cat despre FF XIII, Tekken 6 si QT, nu-mi pasa nici cat negru sub unghie. Eu vorbesc de exclusivitati bune, titlurile respective au scazut d.p.d.v. calitativ in momentul in care si-au pierdut exclusivitatea (mai putin QT care nu e decat o clona proasta de GeoW, din ce am vazut pana acum).

Si Bioware apartinea de Microsoft Game Studios, pana au fost cumparati de EA, sa presupunem, prin absurd, ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu Naughty Dog.

@gugukalimero: Daca imi spui si care e culoarea mea preferata, te aplaud.

2. #22 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Fara Mass Effect 1 nici nu ma gandesc sa il cumpar. URASC sa cumpar direct sequel-uri, mai ales daca jocul precedent face parte din aceeasi generatie.

3. #23 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Jaak View Post
    Aici vorbim de exclusivitati X360 si PS3, degeaba e pe PC daca eu ma joc pe PS3/x360/wii... etc.
    Seria GTA nu e si nu a fost exclusiva sony/ps (Timed exclusive =/= platform exclusive). Iar FF a fost o perioada Sony exclusive, initial era Nintendo.
    Cat despre FF XIII, Tekken 6 si QT, nu-mi pasa nici cat negru sub unghie. Eu vorbesc de exclusivitati bune, titlurile respective au scazut d.p.d.v. calitativ in momentul in care si-au pierdut exclusivitatea (mai putin QT care nu e decat o clona proasta de GeoW, din ce am vazut pana acum).

Si Bioware apartinea de Microsoft Game Studios, pana au fost cumparati de EA, sa presupunem, prin absurd, ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si cu Naughty Dog.

Sper sa nu ma insel, dar BioWare pana sa fie achizitionati de EA au fost un producatori independent. GTA IV fusese anuntat ca exclusivitate PS3, iar despre calitatea celor 3 jocuri... tocmai asta e problema, trecerea la multiplatform le-a afectat calitatea. Nu numai ca am cumparat o consola ca sa joc acele titluri, dar au ajuns si pe platforma rivala, iar calitatea jocurilor a lasat de dorit.

4. #24 SP
    Member St Mael's Avatar
    Quote Originally Posted by gugukalimero View Post

Asa recunosti un fanboy, cand se supara ca jocul preferat nu mei e exclusiv, chiar daca in esenta nu pierde absolut nimic, jocul mai exista in continuare pe Xbox 360 insa gandul ca cei care nu il aveau pana acuma, il vor avea, il mananca rau rau de tot.

Desi am PS3, sincer m-ar durea fix undeva daca de ex. Naughty Dog s-ar decide, prin aburd, sa treaca multiplatform. Toti ar trebui sa se bucure de fiecare joc bun!
    Eu pana acum am tot vorbit despre compromisuri si de ce nu este adevarat ce ai spus tu acolo subliniat. Spui ce toti ar trebui sa se bucure de fiecare joc bun insa nu tii cont ca daca s-ar bucura toti de un astfel de joc atunci drept consecinta din procesul de dezvoltare poate jocul ar fi mai putin bun.

Asta cred ca e a cincea oara cand spun ca in esenta nu as avea nimic impotriva oamenilor sa poata juca Mass Effect chiar si de pe telefonul mobil. Mie consecintele acestei mutari imi cam taie din sperantele pentru viitorul serier.

Eu trag concluzia ca ignorati argumentele acestea doar fiindca aceasta opinie e intr-adevar deranjanta pentru cei cu PS3 asa ca va prefaceti ca ce spun eu nu este adevarat si in final aruncati cu apelative gen "fanboy" desi ce spun eu ar putea fi doza rece de adevar in privinta dezvoltarii jocurilor multiplatform.

De alfel sunt convins ca si MGS4 sau Uncharted 2 ori altele din cele mai bune exclusive PS3 nu ar fi fost la fel de bune daca s-ar fi lucrat si la variante de 360 ori alte platforma cand se aflau in dezvoltare.

5. #25 SP
    Member Atrium's Avatar

Un pas foarte important a facut PS3-ul astazi in opinia mea.

Sincer, eu unul consider seria Mass Effect ca cea mai buna serie disponibila pe Xbox360. Imi pare rau daca va "ranesc" pe cei iubitori de Gears of War... Nu vreau sa creez scandaluri sau discutii in contradictoriu dar Microsoft a pierdut o mare lupta cu aceasta serie.

Nu cred ca va mai dura mult pana sa apara si Mass Effect 1 pe PS3.

6. #26 SP
    Si in cazul de fata Dragon Age este un exemplu. Versiunea de PS3 a jocului a fost portata de pe X360 de un alt producator care si-a facut treaba destul de bine. S-ar putea intampla asa si cu seria Mass Effect. BioWare ar lucra la joc, iar altcineva s-ar ocupa de transpunerea jocului pe alte platforme, desigur ca ar fi nevoie de un producator capabil care sa scoata versiunea de PS3 la acelasi nivel.

7. #27 SP
    Member St Mael's Avatar
    La Dragon Age defapt BioWare au lucrat sigur la varianta de PS3, versiunea de PS3 e chiar mai aproape din punct de vedre grafic de PC decat cea de 360. Asa ca mai degraba cea de 360 a fost portata de alt studio. Chiar ati postat mai demult o stire despre BioWare cand spuneau ceva despre procesul de lucru pe PS3, stirea zicea ceva de genul ca au gasit manualul de dezvoltare pe PS3, sau cam asa ceva daca tii minte.

Poate te referi la versiunea de PC a ME1 care a fost portata de Demiurge. In rest BioWare nu pare genul care sa apeleze la parti tertiare pnetru dezvoltarea jocurilor din moment ME2 a fost facut in paralel de catre ei si pe PC si pe 360. Din cauza asta imi e greu sa raman optimist.

8. #28 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by Jaak View Post
    Nice defense mechanism, cu asta mi-ai aratat-o. GJ.

Sa revenim, desi ma incanta ME2 pe PS3, nu stiu daca il voi achizitiona atata timp cat nu am avut ocazia sa joc ME1, ar fi fost intradevar frumos sa fi inghesuit si ME1 pe disc. But this is probabily to much to ask.

9. #29 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    Sper sa nu ma insel, dar BioWare pana sa fie achizitionati de EA au fost un producatori independent.
    Cred ca ai dreptate, posibil sa fi fost doar o colaborare intre Bioware si MGS, dar din cate stiam, pana azi, licienta pentru francizia ME apartinea de Microsoft.
    GTA IV fusese anuntat ca exclusivitate PS3, iar despre calitatea celor 3 jocuri... tocmai asta e problema, trecerea la multiplatform le-a afectat calitatea. Nu numai ca am cumparat o consola ca sa joc acele titluri, dar au ajuns si pe platforma rivala, iar calitatea jocurilor a lasat de dorit.
    Si exact asta punctam in postul anterior. Nu ma dernajeaza ca ME a sarit in barca PS3, ma deranjeaza ca au facut-o dupa ME 1/2 si inainte de ME3, chiar pe sfarsitul trilogiei cand, o scadere dpdv a calitatii jocului (gameplay, story, mai putin continut pentru a compesna cheltuieliile de a scoate jocul pe 3 platforme), ar face ca seria sa aibe de suferit.

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    La Dragon Age defapt BioWare au lucrat sigur la varianta de PS3, versiunea de PS3 e chiar mai aproape din punct de vedre grafic de PC decat cea de 360. Asa ca mai degraba cea de 360 a fost portata de alt studio. Chiar ati postat mai demult o stire despre BioWare cand spuneau ceva despre procesul de lucru pe PS3, stirea zicea ceva de genul ca au gasit manualul de dezvoltare pe PS3, sau cam asa ceva daca tii minte.

Poate te referi la versiunea de PC a ME1 care a fost portata de Demiurge. In rest BioWare nu pare genul care sa apeleze la parti tertiare pnetru dezvoltarea jocurilor din moment ME2 a fost facut in paralel de catre ei si pe PC si pe 360. Din cauza asta imi e greu sa raman optimist.
    Vad ca pe Wiki scrie ca versiunea de console a fost facut de Edge of Reality, eu stiam doar de versiunea de PS3.

11. #31 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Nu cred ca va mai dura mult pana sa apara si Mass Effect 1 pe PS3.
    Ma repet si nu imi place. Mass Effect 1 nu o sa apara pe PS3. Nu inteleg de ce sperati asta. Cu 2, este alta poveste. Daca nu stii care, ti-o arat pe scurt:

Mass Effect 1:

- Developer: Bioware
    - Publisher: Microsoft

Mass Effect 2:

- Developer: Bioware
    - Publisher: Electronic Arts

Te-ai luminat?

12. #32 SP
    Member St Mael's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95
    Vad ca pe Wiki scrie ca versiunea de console a fost facut de Edge of Reality, eu stiam doar de versiunea de PS3.
    Ok atunci, chiar ma asteptam ca BioWare sa fie in spatele variantei de PS3 avand in vedere ca macar arata foarte aproape de cea pentru PC. Dar in esenta amandoua jocurile pe console sufere din cauza mecanismelor jocului adaptate pentru gamepad din moment ce jocul a fost conceput din radacini pentru PC.

Oricum asta e pe langa subiectul Mass Effect si dezamagirea mea legata de stirea de azi. Dar aparent si cu ajutorul unui alt studio calitatea jocului scade simtitor pe mai multe platforme.

13. #33 SP
    Iar in caz ca nu ati inteles de ce ME nu va fi lansat pe PS3, uite si o declaratie a celor de la EA.

EA has no plans to bring Mass Effect 1 to PS3 - National video game | Examiner.com

14. #34 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Eu cand am vrut sa imi iau Dragon Age pentru PS3, am fost indrumat chiar de un angajat al EA ca mai bine sa nu o fac, fiind un joc foarte prost portat...

15. #35 SP
    Din comparatii Dragon Age pare sa arate putin mai bine pe PS3, iar bug-uri grave nu exista ( eu n-am intalnit).

16. #36 SP
    Member St Mael's Avatar
    MS Responds to Mass Effect 2 Jumping Ship - Xbox 360 News at IGN

@Atrium da, aparent e si Mass Effect 1 pe drum, chiar nu va mai dura mult cum ziceai tu.

17. #37 SP
    Member dogdan's Avatar
    mai bine imi cuparam ps3 dar deh de unde sa stiu eu ca 360 va ajunge sa aibe 5 jocuri exclusive.

18. #38 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Daca Mass Effect 2 a ajuns pe PS3, atunci nu o sa mai ma mir cand Uncharted 2 sau Resistance 3 o sa ajunga pe Xbox 360. Batalia este din ce in ce mai apriga intre cei doi titani!

19. #39 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Alta acum. Nu intelegi nimic din ce scriu. Cum naiba sa ajunga Uncharted pe alta consola, cand publisher este Sony? Doamne fereste.

20. #40 SP
    Member zoli86's Avatar
    Si exact asta punctam in postul anterior. Nu ma dernajeaza ca ME a sarit in barca PS3, ma deranjeaza ca au facut-o dupa ME 1/2 si inainte de ME3, chiar pe sfarsitul trilogiei cand, o scadere dpdv a calitatii jocului (gameplay, story, mai putin continut pentru a compesna cheltuieliile de a scoate jocul pe 3 platforme), ar face ca seria sa aibe de suferit.[/QUOTE]

faptul ca ME2 ajunge si pe ps3 e un lucru bun si nu cred ca seria ar avea de suferit....ba mai mult are de castigat

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast