Nu prea vad ce ar avea jocul de castigat din treaba asta. Poate vroiai sa scrii EA, in loc de joc.
Nu prea vad ce ar avea jocul de castigat din treaba asta. Poate vroiai sa scrii EA, in loc de joc.
Sarcasmul tau este atat de "fin" incat nu realizezi cat de mult ai cazut in derizoriu.
Atat de mult te doare ca ME2 a ajuns pe PS3 ? Atat de fanboy esti incat sa aperi cu inversunare o consola, si o companie care de fapt tie nu iti aduce nici un castig ?
Mai grav, acum cred ca tii cu dintii de ME1 si speri, si te rogi la Dzeu sa nu iti pierzi si exclusivitatea asta (care apropos, este si pe PC).
Nu cumva ziceai ca erai la facultate in Bucuresti ?
Eventual sa ai alte preocupari in afara de a-mi da mie peste bot ca am avut tupeul jegos sa cred ca va ajunge ME1 pe PS3 ?
Go away troll ?
Nu trebuie sa se roage la niciun Dumnezeu pentru ca s-a repetat in mai multe randuri pe diferite thread-uri ca asta nu are cum sa se intample.
Eu il stiu pe St Mael ca un fan foarte infocat al seriei Mass Effect si daca el considera ca seria are de suferit daca ajunge pe o alta platforma, e dreptul lui sa se planga.
Si totusi are dreptate; disparitia exclusivitatilor nu este niciodata un lucru bung pt industrie cu atat mai putin pentru consumatori, dupa cum a evidentiat cineva de pe forum intr-un post mult mai elocvent.
Ce treaba are faptul ca este fan sau nu cu acel comportament al lui adresat asupra mea ? Sau nu cumva si tu te alaturi lui putin ? Nu cumva sunteti directionati spre a tine spatelui consolei care va sta sub televizor ?
Ca sa vezi ca sunt obiectiv, si eu sunt un mare fan al seriei ME terminandu-le de doua ori pe ambele pe Xbox 360. De aici, automat ca si ME3 il voi juca tot pe Xbox intrucat am inceput un fir al povestii pe care vreau sa-l vad pana la final. Asta nu inseamna ca ma atac pentru ca acest joc apare pe PS3.
Din contra, chiar imi pare bine ca mai multi oameni vor beneficia de joc si ca publisher-ul si creatorii vor castiga mai mult, deci stimulandu-i sa creeze alte jocuri in continuare.
Iar asta cu disparitia exclusivitatilor cum nu este un lucru bun nu am sa discut pentru ca e clar ca aveti argumente pe care doar voi le considerati elocvente - Mai exact cei care sunteti sub banner-ul unei singure console. Dar desigur, este si acesta dreptul vostru, sa argumentati cum credeti de cuviinta.
Si inca o data, daca a repetat el de nenumarate ori pe diferite thread-uri ca nu apare ME1 pe PS3 ii doresc sanatate. Cumva crede St Mael ca stau eu sa-i caut posturile sa vad ce argumente elocvente a adus ? Daca chiar era ceva imi spunea ca omul normal ca ME1 nu va ajunge pe PS3, imi dadea link si gata, eram prieteni si imi dadeam seama frumos ca am gresit.
Nu raspund bine la sarcasmul nimanui, cu atat mai mult cand post-ul meu nu a fost sa dezinformez sau sa isc naiba stie ce discutii cu tenta de console war.
Atrium, ar trebui sa stii ca sunt putine lucruri mai enervante decat ca atunci cand se poarta o discutie cineva sa ignore ce s-a spus deja pentru a face un argument.
Tu insisti sa spui ca pe mine ma doare ca ME2 ajunge pe PS3 fiindca am o afinitate pentru o singura consola pe care nici nu ma pot juca, aici e absurditatea. Asta ar fi a sasea oara in care trebuie sa va apostrofez ca vorbiti aiurea in legatura cu asta. Cat despre ME1 nu am ce exclusivitate sa pierd din moment ce ma bucur de el pe doua platforme, deci ma joc foarte linistit ME1 si pe PC de cand a fost disponibil pe steam pentru 5$.
Cat despre sarcasmul ala care aparent te-a deranjat atat, a fost facut numai pentru ca era adecvat in situatia in care tu ai scris lucrurile acelea in ciuda faptului ca Dj Mo a mentionat in repetate randuri de ce ME1 nu poate ajunge pe PS3. Daca cineva nu vrea sa bage in seama un lucru care deja s-a spus mi se pare corect sa fie apostrofat intr-un fel iar eu asta am facut, insa nu a fost in nume de rau iar daca te-ai suparat asa mult imi pare rau.
Mda, pe cat m-am bucurat ieri la vederea stirii, pe atat m-am debusolat azi dupa ce am citit ce s-a mai scris pe aici intre timp.. In concluzie, o sa avem ME2, dar sub nicio forma nu o sa avem ME1Sorry, dar nu-mi plac jumatatile de masura. O sa dau comanda luna viitoare la variantele pentru PC si o sa-mi satisfac placerea. Microsoft wins this one.
VG247 Blog Archive gamescom interview: Ray BioWare confirms intro content for ME2 PS3, included DLC, more
Se pare ca va exista o introducere pentru cei cu PS3, asta pentru a intelege jocul mai bine.
Cred ca va avea un intro care sa introduca povestea din ME1...vor gasi ei o metoda.
Eu zic sa nu te grabesti !
Na ca mi-a luat-o erik inainte![]()
�So even though it�s Mass Effect 2 specifically, we�re making sured there�s a nice introduction experience, that provides the back-story and the things that have happened up to that point in the universe, and makes it a really seamless introduction.�
I like the sound of thatMaybe I'll wait a little longer then. Thanks for the tip.
Iarta-ma, dar te rog sa ma crezi ca ti-am citit fiecare post inca o data ca sa vad si eu despre ce este vorba. Iti zic sincer ca am ajuns la aceeasi concluzie la care am ajuns dupa ce am vazut prima oara reply-urile tale.
In esenta, o tii tare ca nu ai nici o afinitate pentru vreo consola. Imi pare rau, dar asta este absurd intrucat toate posturile tale iti contrazic aceasta afirmatie.
Ca sa ne intelegem, tot a n-a oara. Si eu sunt un mare fan Mass Effect dar spre deosebire de tine nu am de comentat cand aflu ca macar o parte din aceasta serie va ajunge si pe alta consola. Din contra, chiar ma bucur pentru developer care (contrar celor spuse de tine) sigur va avea foarte mult de castigat din asta. Automat deci, vom avea si noi de castigat intrucat, mai multe fonduri, o distributie mai mare pe un install base suplimentar, ii vor sedimenta si mai mult pe piata gaming-ului.
Mi se pare cel putin aiurea sa mai tot spui ca esti impartial, ca nu ai treaba cu intepaturile astea intre consolisti, cand de 2 pagini tot incerci sa expui niste afirmatii cel putin fara fundatie. Haide te rog frumos... Din cele expuse de tine, incerci sa dai impresia ca iti doresti de fapt binele seriei. Pacat ca pe unii nu ai reusit sa-i convingi sa ti se alature.
Iar afirmatia ca DLC-urile vor avea de suferit pur si simplu m-a facut sa rad. Adica ei chiar acum vor renunta la a mai face DLC. Chiar acum cand install base-ul lor s-a dublat ? Tu te auzi ce spui ? Haide te rog frumos...
Din nou, din cate observ, majoritatea celor care iti dau dreptate sunt indreptati spre o singura consola. Puteti sa spuneti ce vreti, dar macar o secunda daca ati sta sa va ganditi, poate ati vedea lucrurile macar un pic spre obiectiv.
Da, stiu, ai sa-mi spui din nou ca nu am dreptate. Ca il joci si pe PC pentru 5$, ca ai consola acasa la 100 de km, dar din pacate nu poti ascunde ce reiese din lucrurile spuse cu n pagini in urma.
Si anume, ca de fapt consideri a fi un lucru rau ca mai multi oameni pot beneficia de un joc excelent, ca developer-ul va avea de castigat si ca in viitor va fi stimulat sa creeze titluri la fel, daca nu mai bune. Lucru rau ? Din nou, rock solid argument.
Si asa, ca sa iti dau dreptate, da, esti egoist, si din pacate egoismul aici se traduce unei singure console. Deci din punctul meu de vedere esti exact ceea ce spui tu ca nu esti...
Sa te bucuri de ME 3 si gata. Desi sigur va fi mai slab jocul pentru ca acum se vor bucura si cei cu PS3 de el...
Nu ai absolut nicio idee cat de greu imi este sa raman cumpatat in ceea ce spun cand citesc asemeanea ineptii.
Serios acum, poate ai putea face si tu un post care sa convinga catusi de cat daca nu l-ai umple in final cu asemenea absurditati. Spui ca problema DLC-ului te-a facut sa razi dar apoi aduci un argument demn de o persoana care a aruncat ultimul graunte de logica pe geam. Aduci situatia ridicola cum ca "install base-ul se dubleaza", dar ce e absurd e ca pana anul viitor nu poate niciun detinator de PS3 sa mearga maine pana la magazin si sa ia si el o copie de ME2. Asa ca nu se "dubleaza" nimic in timpul in care echipa va lucra la aducerea jocului pe PS3. Deci spune-mi tu mie cine o sa contribuie la producerea DLC-uri in acest interval pentru a compensa aceasta miscare... femeia de servici?!
Iar apoi si dupa ce va fi gata jocul ai facut greseala tampita de a spune ca numarul de unitati vandute se va dubla, lucru care e din nou absurd. ME2 nu o sa poata sa vinda cu un an mai tarziu pe PS3 nici jumate cat s-a vandut pana acum. Vezi cazul Bioshock care a vandut doar pe 360 considerabil mai mult decat a facut-o ME2 pe ambele platforme iar apoi a vandut pe PS3 cu an mai tarziu doar 600 000 de jocuri. Asta e impedimentul care plaguieste vanzarile pe o platforma daca jocul vine cu asemenea intarzieri. In plus tine cont ca Bioshock nu a avut nici problema de a nu a avea un prequel disponibil pe PS3, ceea ce va fi inca o lovitura in plus pentru acele vanzari ale ME2. Adevrul e ca e practic o certitudine ca ME2 nu o sa vanda pe a treia platforma indeajuns incat sa-i stimuleze pe producatori spre a compensa munca suplimentara cu resurse aditionale, e naiv sa crezi ca EA nu o sa vrea sa taie colturi cu ocazia asta in ceea ce priveste investitiile.
Ideea e ca un asemenea argument e absolut ridicol de la cap la coada iar tu refuzi sa intelegi asta.
Cat despre alte lucruri pe care le-ai spus am vorbit cu o pagina in urma, cand ziceam exact de ce e un argument slab ideea ca producatorii se vor putea folosi de resurse din vanzarile aditionale. Deci vad ca insisti in continuare sa ignori lururi care au fost spuse deja. In final vad ca imi ia prea mult timp sa tot scriu postarile astea asa ca de acum inainte pur si simplu o sa pun linkuri catre postarile precedente in care deja am vorbit despre ce insisti sa repeti in continuare fiindca alte argumente nu mai exista pentru tine.
Mass Effect 2 nu o sa se vanda extraordinar de bine din cauza faptului ca majoritatea il au deja pe X360/PC. Totusi asta nu inseamna ca va avea vanzari foarte slabe (chiar si 500k unitati sunt un venit considerabil), aceasta crestere se va vedea abia la ME3. Poate nu se vor dubla, dar in mod cert vanzarile vor fi mai mari. Uite cazul Bioshock 2 unde vanzarile fata de primul joc pe PS3 au crescut, iar pe X360 au scazut. Repet, exista toate sansele ca ME3 pe PS3 sa fie doar un vis sau sa nu se vanda atat de bine ca pe X360, dar versiunea de PS3 a jocului va aduce destui $ in conturile EA.
http://www.consolegames.ro/forum/21194-post28.html
User care nu sta sub banner-ul unei singure console.
Atat incerci sa-mi rastalmacesti vorbele incat sa le adaptezi si sa iti faci tie dreptate. In acelasi sens, de ce ar face orice companie ceva in viitor, atata timp cat inca jocurile lor nu pot fi luate de la magazin ? Din nou, tu te auzi ce zici ? Ai idee ce inseamna o investitie ?
Mai grav, nu cumva uiti ca un studio are mai multe departamente ? Nu cumva confunzi departamentele intre ele ? Sau probabil crezi ca toti stau la gramada acum si se chinuie sa porteze jocul pe PS3 ? Cum stau ei asa, si isi bat capurile sa vada cum sa faca sa scada frame tear-ul la versiunea PS3 de 4-5 luni. Intre timp femeia de servici este la QA si developer la urmatorul DLC. Hai te rog frumos, scoate o secunda fanboy-ul din tine...
In acelasi sens, am putea cere celor de la BioWare sa nu mai lucreze la absolut nimic, sa lase tot ca sa se concentreze doar pe ME3 si DLC pentru ME2. Evident pentru Xbox.
S-a zis mai sus, uite ca a aparut si Dragon Age. Si a aparut si pentru PS3, si pentru Xbox360 si NU s-a intamplat nimic cu calitatea jocului Mass Effect 2. Sau dragon age-ul a fost facut de altii ai sa zici.
Da, stiu, o sa incepi iar sa zbieri ca ai zis nu stiu ce pe o pagina mai inainte. Te anunt ca doar pentru ca ai zis tu nu stiu ce, nu inseamna ca acel lucru este si adevarat.
Greseala tampita ? Cred ca ai probleme cu nervii daca abia te mai poti abtine sa nu rabufnesti. Mai ai un pic si ma injuri ?! Mai grav e ca nu mi-ai citit post-ul cum trebuie. Am spus eu undeva ca se vor dubla vanzarile pentru ME2 ? Tu ai macar idee ce inseamna install base ? Pe bune acum, iti recomand un antihistaminic de generatia I, Benedryl e foarte bun. Menajeaza-ti nervii si incearca sa te calmezi pentru ca eu nu am inceput sa te fac tampit prin afirmatii "voalate".
Ahem, in aceeasi ordine de idei. Ce treaba are bioshock-ul in aceasta discutie atata timp cat tu nu intelegi notiunea de install base ?
In alta ordine de idei, ma uimeste stiinta ta referitoare la strafundurile companiei EA si asupra industriei de jocuri in general. Cifrele de vanzari spuse pe dinafara, insirate aici ca sa ma convingi pe mine dar...
Nu cumva speculezi ? Asa ca simplu fapt divers. Nu cumva, privind lucrurile din afara inca te ataci de aceasta stire pentru ca de fapt altceva te doare pe tine ?
Chiar asa sa-si permita EA sa scoata un joc si sa-i dezamageasca pe cei 30M+ cumparatori POTENTIALI de ME3 ? (stiu, si de afirmatia asta te vei lega cumva aiurea)
Nu cumva uiti ca ME2 pentru PS3 este in development de mai mult timp ? Inclusiv concomitent cu perioadele in care ne apareau noua DLC-uri pentru Xbox ?
Hopa, deci stai... Sa inteleg mai bine. Astia de la bioware, cu femeia de serviciu cu tot, deja lucrau la ME2 pentru PS3 ?!
Asta cand pentru noi apareau DLC-uri gen :
Zaeed - The Price of Revenge
Firewalker Pack
Kasumi - Stolen Memory
Overlord Mission Pack
Lair of the Shadow Broker
(!?)
Da, tin iar sa mentionez, argumentele tale sunt Rock Solid.
Te rog din suflet sa nu o faci pentru ca am citit tot ce ai scris tu acolo. Si in acelasi sens, la fel cum pentru tine argumentele mele par invalide, la fel sunt ale tale pentru mine.
Ce iti recomand eu este sa te calmezi si sa realizezi ca tu nu poti forta pe cineva sa creada ca tine oricat de mult te-ai criza si ai incerca sa dai argumente care sa placa celor cu Xbox. La mine nu merge. Tu acum nu esti obiectiv si nu ai fost de cand ai pus primul link spre un post mai vechi de ai tau. Iarta-ma dar eu te vad ca pe un fanboy, iar actiunile si post-urile tale, in ochii mei te infunda din ce in ce mai mult in aceasta clasa.
Uite, ca sa zic si ca tine intr-o foarte mica masura. Eu unul SPER din tot sufletul ca EA si BioWare sa nu taie colturile si sa faca un joc excelent. Asta ca sa il poata experimenta si cei cu PS3 cum trebuie.
Eu imi doresc asta, chiar daca l-am jucat pe Xbox360 si partea a treia tot pe aceasta consola o voi juca. Eu inca am mare incredere ca si partea a treia va fi un joc excelent. Daca nu va fi, ai cuvantul meu de onoare ca voi spune aici, sau iti voi da PM, in care sa recunosc faptul ca ai avut dreptate.
Alooo! Cei doi. Vreti sa incetati? St Mael te-a luat la misto, tu te-ai ofticat si ai inceput sa il ataci. Mare branza. Stirea parca era despre Mass Effect 2 pe PS3. Explodeaza deja forumul de atatea incontrari, certuri, injurii etc.
Bookmarks