Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 34

Thread: Se lucreaza deja pe PSP 2

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Se lucreaza deja pe PSP 2

De data aceasta nu mai este doar un simplu zvon, PSP 2 exista si deja se dezvolta jocuri pentru acesta. Intr-un interviu acordat celor de la IndustryGamers la PAX 2010 Shaun Himmerick, Executive Producer, al studioului Netherrealm Studios cel care se ocupa de noul joc Mortal Kombat, a fost intrebat daca se gandesc la o versiune pentru PSP si noul 3DS al jocului. Raspunsul acestuia i-a surprins pe toti, declarand ca deja au un PSP 2 si ii analizeaza engineul. Asta nu e tot, Shaun a mai dezvaluit si ca noul device este foarte puternic si inca nu au reusit sa puna mana pe un 3DS. Ganditi-va putin ce insemana asta, 3DS a fost anuntat de ceva vreme si inca nu a ajuns la producatorii de jocuri, iar PSP 2 care este la stadiul de zvon se lucreaza deja pe el. Data de lansare se apropie destul de repede si cred ca va avea un line-up de jocuri destul de impresionant. Mai jos aveti intreaga declaratia a oficialului de la Netherrealm Studios:

�We�re not launching day one on all consoles like that. We are looking at them; we have a PSP2 in the house and we�re looking at the engine, like what can it support. Always a big thing for us is the performance. We�re running at 60 fps, what can we do and do we have to build all the art assets over. We�re definitely looking at them. PSP2 looks like it�s a pretty powerful machine. We don�t have a 3DS system in house yet, but we�re looking to get one, and we�ll certainly look at what its power is.�
    PS: nu este imaginea oficiala...
    Attached Images Attached Images conceptpsp00.jpg

2. #2 SP
    Member Bogdan's Avatar
    Nu mă așteptam să �l vad cu o asemenea față, aveam impresia că va �mbrăca o "haină" mult mai complexă! (simplu; slim; ergonomic) Arată ca și o plasmă �n miniatură!

Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    te rog frumos sa citesti pana la capt stirea, in imagine nu este noul PSP cu e doar un simplu concept. nu vreau sa creez confuzii ca data trecuta.
    Am �nțeles ideea (citisem p�nă la capăt!) exprimarea, ordinea de idei �mi joacă feste, ora este principalul vinovat!

3. #3 SP
    PS: nu este imaginea oficiala...
    te rog frumos sa citesti pana la capt stirea, in imagine nu este noul PSP cu e doar un simplu concept. nu vreau sa creez confuzii ca data trecuta.

4. #4 SP
    Banned I_Fabian_I's Avatar
    cool

5. #5 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Sincer,conceptul arata bestial imo.Mi-ar parea bine daca ar iesi asa .

*Da,stiu ca nu este imaginea oficiala .

6. #6 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ma mir ca nu au mentionat nimic de psp 2 la TGS . poate o sa primim niste date oficiale in viitorul apropiat . Care e urmatorul gaming event ? si cand va avea loc ? poate atunci o sa il prezinte cei de la Sony

7. #7 SP
    ديجي الأمطار DeeJay-RainY's Avatar
    Imi place noul format , insa nu cred ca o sa fie asa , dar parca mai bine decat cel cu touch screen.

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Era si timpul, PSP a fost clar mai slab decat DS in materie de vanzari. Nintendo a anuntat 3DS, iar Sony trebuia sa raspunda cu ceva, plus ca ar trebui sa gaseasca o solutie pentru a concura cu 3DS. 3DS are o tehnologie impresionanta, are momentan o librarie de jocuri impresionanta... Sony trebuie sa faca ceva macar la acest nivel.

9. #9 SP
    Member maniac360's Avatar

10. #10 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Am un feeling ca si pe asta il pastreaza pt. sarbatori...

11. #11 SP
    Member Xbox's Avatar
    sunt de acord cu Monky , arata frumusel . acuma sa vedem si cati $$$ o sa coste

12. #12 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Xbox View Post
    sunt de acord cu Monky , arata frumusel .
    ...de unde știi cum arată? Poza pusă de AndRewqp nu e oficială + că Monky nici n-a pomenit de aspectul noului PSP.

13. #13 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...de unde știi cum arată? Poza pusă de AndRewqp nu e oficială + că Monky nici n-a pomenit de aspectul noului PSP.
    Omu a spus ca e de acord cu MonkY si ca arata frumusel, judecand din prisma pozei de mai sus. Nu exista oficial dar se programeaza pentru el, tare rau.

Tot asa o sa aflam mai oleaca ca nu exista oficial PS4 dar i se cunosc specificatiile si se proiecteaza engine-uri de jocuri pentru el. E normal sa fie asa, dintotdeauna populatia afla ultima.

Nu-mi pot imagina ce tehnica de calcul o fi pe lume de care habar nu avem noi, prin armata / laboratoarele de cercetare. Probabil ca super PC-urile noastre sunt calculatoare de buzunar comparativ cu ce au ei.

14. #14 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Slava Domnului... concepte sunt destule
    Attached Images Attached Images psp2-test-model-release-psp2-2010.jpg psp2.jpg psp2_1_front_320px.jpg psp2_design2.jpg psp2_gaming_smartphone.jpg psp2-2.jpg psp-2-4000.jpg psp2a.jpg psp2aa.jpg psp2-thumb.jpg sony_ericsson_psp2_by_emrehusmen_qjpreviewth.jpg sony-psp2.jpg

15. #15 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Dar sincer acum,conceptul postat de Andrew e pur si simplu incredibil .

16. #16 SP
    Member liviu15's Avatar
    Decat sa vina cu un ecran touch mai bine ar venii cu un ecran auto 3d ca si la 3ds dar de dimensiuni si rezolutie mai mare , ca tot sony s-au apucat sa implementeze 3d-ul si pe ps3 , da asta e putin probabil si ar ridica semnificabil pretul consolei , macar sa vina cu un hardware adecvat macar cu proceor de 1ghz cat un samsung galaxy s care are 1/3 din puterea de calcul a ps3-ului.

17. #17 SP
    Quote Originally Posted by liviu15 View Post
    , macar sa vina cu un hardware adecvat macar cu proceor de 1ghz cat un samsung galaxy s care are 1/3 din puterea de calcul a ps3-ului.
    initial nu am crezut si chiar am vrut sa te contrazic, dar dupa ce am cautat pe google aparent e adevarata chestia, GPU de la Galaxy are 36% din puterea unui PS3 Samsung Galaxy S contains most powerful GPU in any Android phone to date | chrissmith | Androinica

18. #18 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by andreicristian9 View Post
    Dar sincer acum,conceptul postat de Andrew e pur si simplu incredibil .
    ... de urat. A uitat sa complecteze.

19. #19 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    ... de urat. A uitat sa complecteze.
    Gusturile nu se discuta. Mie imi place enorm. In locul teu eu m-as pune pe o carte de gramatica inainte de a critica.

20. #20 SP
    Admin MonkY's Avatar
    initial nu am crezut si chiar am vrut sa te contrazic, dar dupa ce am cautat pe google aparent e adevarata chestia, GPU de la Galaxy are 36% din puterea unui PS3 Samsung Galaxy S contains most powerful GPU in any Android phone to date | chrissmith | Androinica
    Sa nu exagaram acum... tipul compara pe blog-ul respectiv mere cu pere. Cu greu se pot compara 2 procesoare (unul fiind single thread si altul multithreaded) daramite sa compari 2 arhitecturi complet diferite...

Ei au venit rapid cu lista ca aceasta:
    • Motorola Droid: TI OMAP3430 with PowerVR SGX530 = 7 million(?) triangles/sec
    • Nexus One: Qualcomm QSD8�50 with Adreno 200 = 22 million triangles/sec
    • iPhone 3G S: 600 MHz Cortex-A8 with PowerVR SGX535 = 28 million triangles/sec
    • Samsung Galaxy S: S5PC110 with PowerVR SGX540 = 90 million triangles/sec
    • Sony PSP: 33 million triangles/sec
    • Nintendo DS: 120 milion triangles/sec
    • PS3: 250 million triangles/sec
    • Xbox 360: 500 million triangles/sec
    Insa nicaieri nu au specificat ca PS3-ul in timp ce randeaza cele 250 milioane de triunghiuri, poate rula linistit BluRay-uri, poate aplica anti-aliasing si alte multiple task-uri (si asta fara sa ia foc sau sa piarda din performanta)... Pe cand Galaxy S daca face treaba aia... o face probabil cu telefonul in flacari si nefiind capabil sa faca nimic altceva in acelasi timp. Deci repet... mere cu pere.

P.S. Ma mira insa diferenta foarte mare dintre Nintendo DS si Sony PSP... i had no clue PSP is so slow... La fel, Xbox 360 de 2 ori mai mult decat PS3 ? Strange... Cautati si voi pe net tech specs sa vedem daca nu cumva astia vorbesc doar vorbe

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast