Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Call of Duty 6 deja in development ?

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Call of Duty 6 deja in development ?

  Nici nu a fost inca lansat Call of Duty 5 (anuntat pentru 5 Noiembrie 2008) ca deja avem din partea lui Mike Grffith - CEO Activision Publishing un citat un pic socant "In 2009, we expect Infinity Ward to deliver another [entry of] ground-breaking quality, Call of Duty 6". Socant nu pentru ca ar fi fost spus la Activision Blizzard Analyst Day, ci pentru ca in prezentarea sa CoD 6 era datat pentru 2010. Well, ori au mutat release date-ul, ori cineva acolo se incurca in date. Cert este insa ca e under development... un joc cu o asemenea franciza avand nevoie de ani buni pentru a fi un succes precum CoD4. We can only hope...
  Attached Images Attached Images cod6.jpg

 2. #2 SP
  Senior Member Khan's Avatar
  atata timp cat nu vor "mulge" din al 2-lea razboi mondial, nu putem decat sa asteptam cu bucurie.

  Nu de alta dar la capitolul WW2 seria Brothers in Arms m-a dat pur si simplu pe spate prin realism si storytelling.

 3. #3 SP
  Senior Member Srachi's Avatar
  Am citit undeva cdespre cod6 ca povestea s-ar intampla undeva in viitorul apropiat,pot fi doar zvonuri dar ar fi interesant un al 3-lea razboi mondial in cod6.

 4. #4 SP
  Senior Member GeOKeR's Avatar
  Srachi, asta ar insemana sa o dea deja in SF-uri. Nu cred ca cei de la Activison vor face un Call of Duty from future... de obicei incearca sa redea trecutul si razboiale din zilele noastre. Dar cinestie daca raman fara idei... tot ce e posibil sa faca si un story inventat de ei pentru viitor @ al 3-lea razboi mondial.

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Nu, au spus despre CoD6 ca va continua seria Modern Warfare. Cred ca ne vor tine tot asa. Un an cu WW2, un altul cu MW

 6. #6 SP
  Junior Member I Zuben I's Avatar
  Yay , de acum incolo pe langa abonatele anual NFS si FIFA , vom avea si CoD , hai inainte cu mediocritatea. Ce se mai complica atata cu subtitlurile World at War, sau Modern Warfare, ar trebui sa tranteasca la coada doar anul in care apare , exact ca si mai sus numitele "capodopere".

 7. #7 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Zuben, nu e chiar asa. Cu peste 12 milioane de copiii vandute, CoD4 este orice, numai mediocru nu.
  In plus, ce Dzeu sa faca si ei, ca asta este Call of Duty. Au incercat mai toate retetele. Si pana acum zic ca le-au reusit. Ce Dzeu sa mai faca decat sa imbunatateasca engine, gameplay, story, sound... ca nah, doar n-or trece acum la razboiul dintre Daci si Romani...

 8. #8 SP
  Member obidan's Avatar
  Vietnam?

 9. #9 SP
  Member SiCK's Avatar
  Quote Originally Posted by I Zuben I View Post
  Yay , de acum incolo pe langa abonatele anual NFS si FIFA , vom avea si CoD , hai inainte cu mediocritatea. Ce se mai complica atata cu subtitlurile World at War, sau Modern Warfare, ar trebui sa tranteasca la coada doar anul in care apare , exact ca si mai sus numitele \\\"capodopere\\\".
  Diferenta e ca jocurile au developeri diferiti.
  COD 5 foloseste engine-ul COD 4 si e facut de Treyarch (ca sa mulga franchise-ul,dar arata bine si are co-op)...COD 6 va avea probabil un engine mai bun si e facut de Infinity Ward.Activision n-are treaba...deci nu e ceva "grabit" an de an. Nu e decat o veste foarte buna,nu ca ar fi ceva neasteptat.

 10. #10 SP
  Senior Member Mika's Avatar
  Stiu ca la un moment dat IW a anuntat ca lucreaza la un titlu SF. Personal, sper sa nu fie vorba de seria CoD.

  PS: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...pentru-2009-a/ (and i'm not bragging)

 11. #11 SP
  Member kane86's Avatar
  Quote Originally Posted by I Zuben I View Post
  Yay , de acum incolo pe langa abonatele anual NFS si FIFA , vom avea si CoD , hai inainte cu mediocritatea. Ce se mai complica atata cu subtitlurile World at War, sau Modern Warfare, ar trebui sa tranteasca la coada doar anul in care apare , exact ca si mai sus numitele \"capodopere\".
  Pentru mine personal dar am observat ca si pentru multi altii COD4 a fost ca un al2lea CS..ma refer la multiplayer desigur desi nici singleplayerul nu e mai prejos chiar daca e cam scurt..in concluzie nici nu se poate vorbi despre mediocritate aici

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Call of Duty trece la ciclu de development pe 3 ani By paunstefan in forum Console News
  Replies: 12 Last Post: 12-02-2014, 09:52
 2. Battlefield 3: Deja mai bun decat Call Of Duty By Chris in forum Console News
  Replies: 7 Last Post: 17-04-2011, 18:59

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts