Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Call of Duty trece la ciclu de development pe 3 ani

  1. #1 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar

    Call of Duty trece la ciclu de development pe 3 ani

    Desi vanzarile au scazut si o parte din gameri vrea ca seria Call of Duty sa ia o pauza, cei de la Activision inca au planuri pentru aceasta franciza. Pana acum, jocurile din seria Call of Duty stateau in development 2 ani, fiind 2 studio-uri care lucrau la ele, Infinity Ward si Treyarch. Acum au anuntat ca vor trece la un ciclu de development de 3 ani, Sledgehammer Games, care au contribuit la productia lui Modern Warfare 3, alaturandu-se celorlalti 2 developeri, ei lucrand acum la jocul care urmeaza sa se lanseze in 2014. Acest lucru le va permite, teoretic, sa lanseze jocuri mai bune, dar, dupa parerea mea aceste lansari anuale nu prea lasa loc de inovatie.

    Eric Hirshberg, Publishing CEO la Activision spune:
    This will give our designers more time to envision and innovate for each title. Simultaneously, it will give our content creators more focus on DLC and micro-DLC which, as you know, have become large and high-margin opportunities and significant engagement drivers,
    Finally, we'll give our teams more time to polish, helping ensure we deliver the best possible experience to our fans – each and every time.
    Attached Images Attached Images call_of_duty.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    "it will give our content creators more focus on DLC and micro-DLC" yay , si mai mult content taiat din joc.

  3. #3 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    yipiekaye ce veste buna!
    un titlu ,,F2P'' bazat numai pe microtranzactii ar fi ,,binevenit"

  4. #4 SP
    Banned killuminati's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    "it will give our content creators more focus on DLC and micro-DLC" yay , si mai mult content taiat din joc.
    nu degeaba au un evreu CEO

  5. #5 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ar trebui si cei de la EA cu seria NFS sa faca la fel.

  6. #6 SP
    Banned nurv's Avatar
    Mie imi place cate un COD anual. Se mai schimba peisajele, mai niste texturi, mai niste explozii. Mai vreau cateva COD cu WW1 & WW2. Si mai multa zapada. Imi plac plansele cu zapada. Eventual un COD preistoric mi-ar placea. Sa impusti dinozauri. Cu arbaleta. Sau gaini. Sau sa furi oua de T-REX. Si sa fugi cu oul. Si un nou mod MP. Capture the Egg. Si la perk-uri, in loc de Attack Helicopter, sa primesti cate un Hungry Velociraptor. Si neaparat prin zapada.

  7. #7 SP
    Member Daghiu98's Avatar
    Te-ai dus prea departe la faza cu preistoricul.

  8. #8 SP
    Senior Member sol1d's Avatar
    niciodata nu e prea departe.
    Ar putea chiar sa incerce un COD cu organisme unicelulare care evolueaza asa incet incet, si la al 4-lea titlu din franciza sa evolueze in reptile, o parte din ele ajungand pe o insula noua, necunsocuta, in salbaticie, care are si zapada si nisip si..palmieri! Da, palmieri! A, si plante carnivore. Eventual un perk prin care lasi in urma niste plante din astea carnivore care se ascund perfect in peisaj si ucid fara mila..atat inamicii cat si coechipierii! Asa nu e prea OP si se adopta noi tactici, gen trebuie sa informezi coechipierii exact pe unde le-ai lasat ca nu cumva sa deie peste ele.
    Deci in primele jocuri din serie trebuie doar sa plutesti asa in apa si sa nu prea faci nimic. De fapt chiar sa nu faci nimic decat sa astepti si sa faci quick-time event-uri o data la 5 minute. Dupa aia reptile.

  9. #9 SP
    Banned nurv's Avatar
    Da si dupa aia dinozaur. Apoi gaina. Cand esti gaina, la perk-uri primesti un cocos in calduri...

  10. #10 SP
    Member colossus's Avatar
    Mai bine ca si-au prelungit perioada de development (ca poate iese ceva mai consistent si diferit),ca altfel ajungeau ca Fast&Furious si se ajungea la rutina.
    Stiu ca nu pot compara un joc cu un film ,insa asta e realitatea;Si cand vad ca la F&F se tot repeta chestia cu "formarea echipei de driveri'' si cam aceeasi actiune, parca-mi piere interesul dupa nici 15 min de vizionare.


  11. #11 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by nurv View Post
    (...) Sa impusti dinozauri. Cu arbaleta. Sau gaini. Sau sa furi oua de T-REX. Si sa fugi cu oul. Si un nou mod MP. Capture the Egg. (...) Si neaparat prin zapada.
    That made my day.

  12. #12 SP
    Member Joystick's Avatar
    Call of Duty care esti in ceruri, sfinteasca-se publicitatea ta , vie day one-ul tau , Precum in streaming asa si pe youtube, Conexiuna naspa cea de toate zilele, Da-ne noua astazi servere , si ne iarta lagg-ul nostru , asa cum noi iertam crash-ul la jocuri , Si nu ne prosti cu hardened edition, si ne izbaveste de cel Seasson Pass ,, Sign In

  13. #13 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    )

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 21-06-2011, 17:59
  2. Call of Duty 6 deja in development ? By MonkY in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 17-09-2008, 14:02

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts