Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Detalii despre Ninja Gaiden 3, 2 proiecte anulate de Team Ninja

  1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

    Detalii despre Ninja Gaiden 3, 2 proiecte anulate de Team Ninja

    Japonezii de la Famitsu reusesc mereu sa obtina informatii noi si, in cele mai multe cazuri, interesante despre cele mai noi jocuri ale producatorilor de elita ai Japoniei. Un astfel de producator este si Team Ninja, echipa de la care am primit seria Ninja Gaiden. La Team Ninja se lucreaza din greu la un nou titlu din seria Ninja Gaiden. Al treilea joc al seriei se vrea un joc in care orice impatimit al jocurilor de gen sa-si testeze abilitatile, fara a fi nevoie de o experienta precedenta cu seria Ninja Gaiden. Povestea nu prea va avea legatura cu evenimentele din celelalte parti, doar cu exceptia unor trimiteri subtile la evenimente din aceste jocuri. Platformele pe care va fi lansat jocul nu au fost inca stabilite, dar un anunt oficial va fi facut in curand. Nu cred ca va mai trece mult si vom vedea si primele informatii despre joc, poate si cateva secvente de gameplay.

    Din nefericire nu totul merge extraordinar de bine la Team Ninja. Dupa plecarea lui Itagaki au fost anulate 2 jocuri aflate in stadiul de concept. Dead or Alive: Code Cronus, primul dintre cele 2, a fost in productie pentru o perioada scurta de timp cand producatorii au ales sa-l anuleze. Al doilea joc, numit Project Progressive, era deja in productie, dar a fost anulat acum 5 ani, inainte ca Itagaki sa paraseasca firma. Pe langa Ninja Gaiden 3, Team Ninja mai lucreaza la Ni-Oh si la Dead or Alive: Dimensions.
    Attached Images Attached Images gaiden5.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 05-04-2012, 08:25
  2. Mai multe detalii despre Ninja Gaiden 3 By erik95 in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 10-07-2011, 08:10
  3. Detalii despre Ninja Gaiden Sigma 2 By erik95 in forum Console News
    Replies: 6 Last Post: 29-06-2009, 11:56
  4. Replies: 0 Last Post: 04-06-2009, 02:32
  5. Replies: 11 Last Post: 18-03-2009, 16:32

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts