Nu se stie nimic, cred ca o sa fie ceva tipic Ubi.. intrebari sau tragere la sorti ( si Doamne inca sper la o competitie MP ... ), tot ce imi doresc este un Poster, este tot ce vreau.
La iesirea din Diverta este o groaza de spatiu, treaba e ce ne facem inauntru fiindca este una dintre cele mai mici magazine Diverta vazute de mine. Cum naiba or sa tina ambele lansari n-am nicio idee, ba mai mult este, mai este si un perete fix in mijlocul magazinului.
Hmmm... Ar fi tare daca ar pune intrebari, dar ce mi-e mie e sa nu puna si din AC 1, pentru ca pe ala nu l-am terminat. Nici de jucat nu pot sa spun ca am jucat mult. Dar, la AC2 stiu destul de bine povestea...
LE: xLiTe, eu nu cred ca pot sa vin cu 15 min inainte, sau vad eu. Ca ies la 4 si 20 min de la scoala, dupaia ma duc acasa si las ghiozdanu si ma intorc iar la scoala( E langa Sun Plaza, daca stiti, Scoala 190 "Marcela Penes".)
Chiar daca nu ma cunoasteti sper sa ma integrez si eu pe aici si sa va mai cunosc![]()
Am pus si eu poza cu mine. E prima data cand vin la o astfel de intalnire cu "forumistii". Ne vedem acolo.![]()
Conteaza doar sa mergem acolo cu voie buna, sa testam jocurile, sa ne distram, poate castigam si ceva premii si sa speram ca totul va merge bine pana la sfarsit. In general e bine sa mergi cu niste prieteni la astfel de evenimente pentru ca mai ai cu cine sa schimbi o vorba, o parere, o glumita pe seama jocului, ...
La ultima lansare la care am participat eu, adica Hawx 2 si Ruse, faceam multa caterinca pe seama jocului care se batea singur (Ruse), iar acum ca vom avea parte si de competitie va fi foarte frumos.
See you there!
Guys eu o sa am un ghiozdan in spate cu HAWX 2, nu aveti cum sa ma ratati, see ya guys there!![]()
Eu o sa vin intr-un tricou negru pe care scrie " Super Standard " lol
...oricum pe langa Honord![]()
Grupul "mai mic" se vede la 16:30 (Honord + Co. / GS0Ls + Co.) la intrarea cu scarile (nu aia dinspre metrou), am vorbit deja cu Honord. La 16:45 ne vedem cu restul.
Eu voi fi cu niste pantalni albi, trcou cu Batman-Green Lantern si un hanorac negru cu Manowar. Si un rucsac![]()
Bookmarks