Ce tarani, nu pot sa cred.
Apropos, Justin Bieber was there lol
Sa ma laud si eu.
Intrebare: Cine este actorul care ii da vocea lui Desmond Miles?
Raspuns: Nolan North... doh..
Am fost si eu asa de aproape de joc, pacat ca il aruncase cam sus, am reusit decat sa-l deviez in capul unui spectator pe-acolo...Ca a cazut dupa niste cutii si nu am mai ajuns
.
Si totusi, de unde facuse rost de NFS, presupun ca nu-l cumparase. Sau i-a mintit pe aia ca a gasit "fata" ?
L-a castigat, a fost o faza scurta in care prezentatorul a chemat multimea si s-a dus tipul ala si cu prietenii lui doar, a raspuns la o intrebare si a castigat.
Am zis si eu Noland North da te-a auzit pe tineAm castigat si eu un poster, o cana si 2 coduri cu DLC-uri
Si un hanorac, dar precum era marimea S l-am daruita prietenului meu mai mic
---------- Post added 20-11-2010 at 08:44 AM ----------
Uite-ma si pe mine aici
Console Games Forum - Graft's Album: Lansarea Assasin's Creed Brotherhood - Picture
Ala mai gras care tine mana pe umaru lu Eziolol
Sa va spun si eu impresia mea.
A fost interesant, spatiul de joaca foarte mic si extrem de multa lume, la AC:B a fost bataie pe premii, toata lumea fugea dupa Jacint pentru un poster, joc, cana, tricou, dlc, hanorac. Nu prea m-am agitat sa ma joc ca era bataie pe cele 6 televizoare cu AC:B.
Am zis �n threadul cu lansarea NFS, dar repet și aici: cei care ați fost la lansare și apăreți �n poze, adăugați un comentariu și explicați care sunteți, să ne recunoaștem �ntre noi mai ușor pe viitor.
Albumul foto �l găsiți aici.
Am fost si eu la ambele lansari. Sunt fata din poza aceasta:
Console Games Forum - Graft's Album: Lansarea Assasin's Creed Brotherhood - Picture
(e singura in care apar, alta nu am gasit mai buna lol)
Lansarea a fost ok. As fi preferat sa fie tragere la sorti, ca fiecare sa aiba sanse egale, dar asta e parerea mea. Mi-a placut prezentarea, fata de cei de la Need for Speed: Hot Pursuit care au vorbit incet si nu s-a inteles nimic.
Bookmarks