Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Zvon : Diablo III s-ar putea sa apara si pe console

  1. #1 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

    Zvon : Diablo III s-ar putea sa apara si pe console

    Un post recent pe site-ul Blizzard dezvaluie ca producatorul jocului este interesat sa angajeze cativa specialisti in dezvoltarea jocului Diablo III pe console : un lead designer,lead programmer si un senior producer , toti avand cate un semn al exclamarii ceea ce semnifica faptul ca sunt deosebit de importante aceste posturi.
    Inainte sa va bucurati trebuie sa va spun si faptul ca cei de la Blizzard au raspuns la asalt deja si au postat pe site-ul lor :
    "We�re exploring a Diablo-related concept for consoles and are currently looking to fill a few senior console-related positions on the Diablo III team...Please note that this is not an announcement of a console title."
    In concluzie inca nu se stie exact ce vor ei defapt dar se pare ca interesele sunt doar pentru testarea unui concept Diablo.Totusi, e bine sa visam...
    Attached Images Attached Images 082008_diablo3_fiery_1280_720.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member seby83's Avatar
    ar fi o idee foarte buna tinand cont ca primul diablo a iesit si pe ps si a fost bine optimizat pt. gamepad.

  3. #3 SP
    Member esop's Avatar
    sa speram ca nu o sa fie inca un proiect starcraft ghost.
    daca o sa duca la bun sfarsit, atunci este o veste imbucuratoare

  4. #4 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post
    In concluzie inca nu se stie exact ce vor ei defapt dar se pare ca interesele sunt doar pentru testarea unui concept Diablo.Totusi, e bine sa visam...
    De ce, cu mausul si tastatura nu te descurci?

  5. #5 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    De ce, cu mausul si tastatura nu te descurci?
    Problema nu cred ca e sunt mouse-ul si tastatura, ci lipsa hardware-ului necesar... Multi dintre noi am renuntat sa mai investim bani in PC-uri ultra-perfomante de cand ne jucam pe console.

  6. #6 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Exact. De cand am trecut pe console (2007), nu am mai bagat un ban in pc si ma simt excelent. Ar fi frumos daca ar iesi Diablo si pe console, dar nu as upgrada pc-ul doar pentru el.

    L-as cumpara pe PS3 in cateva luni de la aparitie, cand se ieftineste.

  7. #7 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f19...tml#post473289

    sursa si link catre joburile respective

  8. #8 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Problema e ca daca se consolizeaza si asta, posibil sa fie precum Gothic 4, american dumbass ****.
    Unele jocuri e bine sa ramana doar pe PC. Cum sunt rts-urile pe consola, heh?

  9. #9 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu cred ca va avea cerinte foarte mari, in general jocurile Blizzard nu cer foarte multe resurse. Iar pentru fani o investitie (care oricum trebuie facuta odata la X ani, chiar daca nu te joci pe PC) intr-un PC nu foarte high-end, nu ar trebui sa fie o problema. Sa-l lanseze si pe console, chiar mi-ar face placere, dar sa nu strice jocul si sa nu faca din versiunea de console doar o portare de calitate foarte slaba (vezi alte RPGuri destinate PCului care au ajuns pe console).

  10. #10 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Nu cred ca Blizzy va face o portare slaba (asta, daca va face o portare in the first place)... Sunt printre cei mai buni developeri de pe piata si cu siguranta vor scoate din priza proiectul daca vad ca merge in directia gresita.

  11. #11 SP
    Junior Member razvan21ro's Avatar
    Un mare upgrade pentru PC nu cred ca exista, avand in vedere ca mi-am upgradat PC-ul astfel incat sa pot sa joc Lineage bisnisor. Nu cred ca vor fi mari cerinte pentru Diablo. Jocul merita incercat. De la Diablo2 nu am mai jucat pe pc decat jocuri de vanatoare (Cabela's, Hunting Unlimited), NFS-uri si GTA-uri pe care le joc de asemenea pe PS2, si MMORPG-uri online.

  12. #12 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Si eu o sa-mi upgradez PC-ul, desi nu prea am nevoie. La munca am tot ce vreau in materie de hardware si ma pot juca lejer pe PC.
    Dar Diablo il voi juca si de acasa, ala necesita multe ore de party pe Battlenet. TIn minte ca stateam si 12 ore in party la Mephisto.

    Cam 800 - 850 de lei ma costa upgrade-ul, nu mi se pare o suma uriasa.
    Un Athlon II X4, cu Asrock 870 (sa am usb 3.0 cica), initial 2gb DDR 1333. Placa video am deja (Radeon 4770), sursa detin (TT 500W).
    Din cate stiu, Blizzard lucreaza la optimizari, tocmai pentru a acoperi o plaja cat mai mare de configuratii, inclusiv procesoare mai vechi si placi pe ps 3.0.

  13. #13 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cu 2GB o sa cam gafaie. s-a simtit trecerea de la 2GB la 4GB (win7 64bit), cel putin in cazul meu. ma rog, eu sunt pe ddr2 insa in ceea ce priveste ramii, tind sa cred ca size matters. in schimb sunt super multumit de GF 250. inca tine. ca sa nu mai spun ca anticul core 2 duo E6600 dus in 3GHz merge de rupe. nu stiu, eu chiar nu simt nevoia de upgrade momentan.

    anyway, ca sa fim totusi ontopic, nu a zis nimeni ca Diablo III va veni pe console asa cum il stim. poate nici nu va fi Diablo III, ci cu totul alt joc asa cum s-a vrut Ghost a fi. faptul ca exploreaza extinderea francizei pe console, nu inseamna ca vor realiza o portare. ar putea fi un titlu cu totul nou.

  14. #14 SP
    Member Wargasm's Avatar
    2gb gafaie in ce?
    Am facut enspe mii de teste din care a rezultat faptul ca jocurile nu sunt influentate decisiv de cantitatea de RAM.
    Poate doar loadinguri mai scurte intre tranzitii.

  15. #15 SP
    Junior Member Awaken's Avatar
    Tinand cont ca marele lor succes (WoW) a rezistat de vreo 6 ani, ba chiar mai mult a inceput de ceva timp sa cucereasca si piata de est generandu-le profituri fabuluoase, baietii de la blizz probabil incep sa isi puna problema "Nothing lasts forever...What next?"

    Sunt proaspat detinator de console, fost gamer hardcore-ist pe PC si din cate am vazut la titluri de genul Diablo/WoW/Starcraft/Warcraft, blizz a avut tendinta sa faca jocuri accesibile pentru toate buzunarele/pc-urile dar pe de alta parte au incercat si au si reusit dealtfel sa le faca addictive. Nu cunosc jucator de oricare din titlurile mai sus mentionate care sa nu-si fi pierdut perioade lungi in fata pc-ului.

    Consolele insa, din punctul meu de vedere si va rog sa ma corectati daca gresesc, sunt menite altui gen de gaming. Eu le gasesc axandu-se mai mult pe entertainment (gathering de prieteni la o fifa/guitar hero poate ceva fighting games... in mare multiplayer), si sincer nu prea vad cum te-ar putea tine consola in fata tv-ului si aceluiasi joc, nenumarate ore, zilnic, o perioada lunga de timp . Dar cine stie...poate chiar asta poate sa fie marea surpriza Blizzard.

  16. #16 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Awaken View Post
    Consolele insa, din punctul meu de vedere si va rog sa ma corectati daca gresesc, sunt menite altui gen de gaming. Eu le gasesc axandu-se mai mult pe entertainment (gathering de prieteni la o fifa/guitar hero poate ceva fighting games... in mare multiplayer), si sincer nu prea vad cum te-ar putea tine consola in fata tv-ului si aceluiasi joc, nenumarate ore, zilnic, o perioada lunga de timp . Dar cine stie...poate chiar asta poate sa fie marea surpriza Blizzard.
    sunt multe jocuri pe console addictive, hard-core and so on. exemple: Killzone, MAG, Gears of War, Halo, DEMON'S SOULS Tekken, Soul Calibur si astea sunt doar cateva... i didn't even scratched the surface...

  17. #17 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Pai, ia-ti si tu Demon's Souls, Assassin's Creed (seria), Yakuza 3, Castlevania Lords of Shadow, God of War (seria), Gears of War (seria), Mass Effect (seria), etc., si vei vedea cum te poate tine un joc in fata tv-ului saptamani in sir, nu zile.

  18. #18 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Blizzard hiring 'PlayStation 3 Specialist' for Diablo III - News at GameSpot

    Blizzard Entertainment is seeking an enthusiastic senior software engineer to be a key contributor on the Diablo team. This position is responsible for overseeing PlayStation 3 (PS3) architecture design," reads the job listing, "as well as other PS3-specific game code development to maximize platform performance.

  19. #19 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Blizzard "serious" about console Diablo 3 News - - Page 1 | Eurogamer.net

    Blizzard has given its firmest indication to date that Diablo 3 is coming to consoles.
    While lead designer Josh Mosqueira stopped short of confirming the port out right during a Gamescom press conference today, he stated that the developer "is very, very serious about bringing the Diablo 3 experience to the console."
    "Today, we're trying to build the best console team at Blizzard. We're looking for programmers, designers, artists who think their dream job would be to bring Diablo to the console. Trust me, it is a dream job.

  20. #20 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Diablo 3 coming to the consoles - GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

    We have some breaking information for you, and it seems that Diablo 3 will be most definitely released on the PS3 and/or Xbox 360. Earlier there were solid rumours that Blizzard was hiring people for the console version of Diablo 3, but now we have the name of the lead designer for the project as well along with confirmation from Blizzard�s community manager.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Diablo III By RonanN1 in forum Console Club
    Replies: 1063 Last Post: 25-01-2024, 01:01
  2. Diablo III ar putea veni si pe console By Tudoran in forum Console News
    Replies: 33 Last Post: 01-02-2012, 18:36
  3. Diablo III By 5uNNy in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 2 Last Post: 24-08-2009, 18:08

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts