Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 14 of 14

Thread: Noi detalii despre Mass Effect 2 PS3

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Noi detalii despre Mass Effect 2 PS3

Cu siguranta una dintre cele mai importante stiri ale anului a fost venirea Mass Effect 2 pe PS3. Lansarea acestuia se apropie, iar BioWare ne mai ofera cateva detalii. Marea problema pe care au intampinat-o acestia a fost introducerea jucatorului care nu a mai jucat pana acum Mass Effect in universul seriei, acest lucru a fost rezolvat prin intermediul unui scurt(e posibil sa fie foarte lung) comic introductiv. Versiunea de PS3 a jocului va contine cam toate DLCurile lansate pana acum. Spre deosebire de alti producatori, BioWare a incercat sa aduca si, de ce nu, sa si depaseasca versiunea precedenta a jocului. Aceasta versiune nu este o simpla portare, fiind folosite avantajele consolei. Mass Effect 2 va fi lansat pe PS3 in Ianuarie, inca nu exista o data exacta.
    Attached Images Attached Images 943182826d1250345475-info-mass-effect-2-masseffect214.jpg

2. #2 SP
    Member bartonn's Avatar
    Poate baga si suport MOVE.

3. #3 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Sincer abia astept...Mass efect 1 e tare...2 si mai sii..

4. #4 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Cred ca lansarea va fi in 21 Ianuarie.
    Comic-ul ala introductiv se pare ca e un fel de carte virtuala de benzi desenate.
    Ceea ce este interesant, este faptul ca aceasta (cartea virtuala) va fi interactivă și va da posibilitatea de a face alegerile pe care �n mod normal le făceai �n primul joc. Nu stiu exact cum vine treaba, dar poate va ajuta linkurile de mai jos.
    Interactive Comic Will Set Up Mass Effect 2 For PS3 [Update]
    News: Mass Effect 2 PS3 gets new six-hour mission, interactive comic? - ComputerAndVideoGames.com

5. #5 SP
    Member pufy's Avatar
    Totusi sper sa faca si mass effect 1,nu m-ar deranja sa le joc pe amandoua pe ps3

6. #6 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by pufy View Post
    Totusi sper sa faca si mass effect 1,nu m-ar deranja sa le joc pe amandoua pe ps3
    asta nu o sa se intample niciodata . Mass effect 1 are ca publisher pe Microsoft, asa ca ME1 nu o sa apara pe ps3.

7. #7 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by Tudoran View Post
    asta nu o sa se intample niciodata . Mass effect 1 are ca publisher pe Microsoft, asa ca ME1 nu o sa apara pe ps3.
    Oh, asta e o prostie, mai bine nu portau Mass Effect 2 pe PS3 dacă nu portează şi ME1, e ca şi cum ai citi o trilogie �ncep�nd cu al doilea volum.

8. #8 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cu Mass Effect 1 exista unele probleme de "licenta". Jocul a fost publicat de MicroSoft, spre deosebire de MAss Effect 2 care a fost publicat de EA, iar decizia le apartine lor, chiar daca EA detine acum BioWare, si ar fi total aiurea sa lanseze jocul pe consola "rivala".

9. #9 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Imi place ca toata lumea se batea in piept "dar vai, nu se pune ca si exclusivitate xbox, este si pe pc" Acum insa, se vede clar cati cu ps3 l-au jucat pe pc

10. #10 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Oh, asta e o prostie, mai bine nu portau Mass Effect 2 pe PS3 dacă nu portează şi ME1, e ca şi cum ai citi o trilogie �ncep�nd cu al doilea volum.
    Eu nu-i pot intelege pe cei ca tine, ce e asa de greu fratilor sa dati 40ron pe un joc de PC care merge pe aproape orice PC si laptop din generatia actuala. Il jucati si continuati pe PS3 cu ME2, mai simplu de atit nu se poate si asta in cazul in care nu va place acea introducere interactiva.

11. #11 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Eu nu-i pot intelege pe cei ca tine, ce e asa de greu fratilor sa dati 40ron pe un joc de PC care merge pe aproape orice PC si laptop din generatia actuala. Il jucati si continuati pe PS3 cu ME2, mai simplu de atit nu se poate si asta in cazul in care nu va place acea introducere interactiva.
    Stai liniştit, am jucat ambele jocuri pe PC, dar g�ndeştete că sunt oameni ce au ales o consolă, �n cazul ăsta PS3-ul, �n detrimentul PC-ului.

12. #12 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Deathstrike View Post
    Stai liniştit, am jucat ambele jocuri pe PC, dar g�ndeştete că sunt oameni ce au ales o consolă, �n cazul ăsta PS3-ul, �n detrimentul PC-ului.
    Da, dar majoritatea din ei au si un pc "normal", folosit pt internet, muzica sau orice altceva, pe care ar merge ME1.

13. #13 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by playgame View Post
    Da, dar majoritatea din ei au si un pc "normal", folosit pt internet, muzica sau orice altceva, pe care ar merge ME1.
    Exact asta am vrut si eu sa subliniez, ME1 merge pina si pe laptop-uri office.

14. #14 SP
    Member St Mael's Avatar
    Merge pe naiba, ME1 a fost adus pe PC mai la mantuiala decat ME2. Doar nu vreti sa ziceti ca nu v-ati prins pana acum ca ME2 e jocul care ruleaza mult mai bine pe PC decat celalalt? Pe PC-uri ME1 habar nu are ce e AA, are framerate execrabil in raport cu grafica depasita si mai da si pe din afara cu bugurui.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.