is curios vanzarile produsului asta unde o sa se puna?la TV-uri Bravia sau la console ps2?lol sau ambele
L.E.@Miata, ziceam asa ca fapt divers. si pt cei de la Sony nu prea conteaza avand in vedere ca e vorba tot de produsele lor
is curios vanzarile produsului asta unde o sa se puna?la TV-uri Bravia sau la console ps2?lol sau ambele
L.E.@Miata, ziceam asa ca fapt divers. si pt cei de la Sony nu prea conteaza avand in vedere ca e vorba tot de produsele lor
Poate ca ideea o sa prinda cu adevarat si se vor folosi de ea pentru a scoate televizoare cu DVDplayere, sisteme audios si eu mai stiu ce, insa ideea de consola-tv este chiar buna dar designul este cam grosolan (parerea personala)... cu adevarat original era daca puneau PS2-ul undeva in spatele televizorului, dar poate ca este mai bine asa.
Pret = OK
Se pare ca ideei au si nu rele, asa ca asteptam PS3-tv si XBox-tv!
Dupa ce majoritatea gamerilor au jucat pe ps3 si pe lcd-uri cu rezolutii mari,credeti ca se vor mai intoarce la "grafica invechita" a ps2-ului?Eu ma indoiesc.Dar am observat ca in afara (UK,caci acolo am cunostinte multe) parintii cumpara pt aia micii ps2,poate ala e segmentul pe care se bazeaza Sony.
Sunt curios de niste cifre,dupa sarbatori ,sa ne facem o idee.
Sony BRAVIA KDL22PX300 | 22 inch LCD TV/PlayStation 2 HD Ready Freeview | Richer Sounds
Linkul, in caz ca sunt doritori.
Superb,cand apare si in Romania? Ma gandeam sa-mi iau un LCD dar as astepta varianta asta,si imi recapat si ps2-ul![]()
Late, but...in sfarsit si-au dat seama cei de la Sony ca baietii de pe Ukresistance au avut dreptate cu multi ani in urma, si anume ca ps2-ul este foarte folositor pe post de un stand.
![]()
Bookmarks