Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: Need For Speed: Shift 2 - Unleashed primeste data de lansare

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Need For Speed: Shift 2 - Unleashed primeste data de lansare

In fiecare an jucam un nou Need For Speed, seria care a trecut printr-o perioada grea in care au avut loc lansarile unor jocuri precum ProStreet sau Undercover. In 2009 a avut loc o schimbare majora, macar in comunicatele de presa, Need for Speed Shift, pe atunci noul joc al seriei, va fi un simulator. Din nefericire nu a fost unul, insa EA incearca din nou cu NFS: Shift 2 - Unleashed. 40 de event-uri in cariera, Autolog (introdus in NFS: Hot Pursuit) si un motor grafic nou. Pare reteta perfecta si cel mai important: am aflat cand se lanseaza. NFS Shift 2 - Unleashed va fi lansat pe teritoriul european in data de 10 Martie 2011.
    Attached Images Attached Images nfs_shift_2_unleashed-wide.jpg

2. #2 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    WOW. Incredibil de rapid.

3. #3 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    10 martie, yes! Ma asteptam sa iasa mult mai tarziu

4. #4 SP
    Junior Member Razzinnator's Avatar
    Mi se pare putin cam repede... la nici jumatate de an de la Hot Pursuit. Oricum, jocul arata relativ bine, avem sperante .

5. #5 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    WOW!!Foarte repede...sa speram ca nu va suferi amanari, ca in cazul gt5.In rest, om trai si om vedea.

6. #6 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    wow, chiar ca repede.Sper sa fie totusi simulator.Primu parerea mea e ca a fost SF nici macar arcade la felul in care se comporta masina.E pacat de grafica si de toata munca investita in interiorul masinilor..

7. #7 SP
    Junior Member tmsgaby's Avatar
    Sigur in martie? De cand stiu seria NFS, toate au aparut in septembrie-octombrie...

8. #8 SP
    Junior Member Robert's Avatar
    la shift 2 se lucreaza de cand a fost lansata prima parte din cate am inteles, asa ca e vorba de un an si ceva...

9. #9 SP
    Member Bogdan's Avatar
    EA a �nceput să lucreze pe mai multe aripi NFS simultan, ceea ce nu ne poate �ntrista, more work... more fun!

10. #10 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Cele "40 de event-uri in cariera" vor fi de fapt bonusuri pregatite numai pt. gamerii conştincioşi care vor scoate din buzunare bani si vor face pre-order la Limited Edition. Acestia vor primi si acces rapid la următoarele maşini: Nissan Silvia spec.R Aero (S15), Alfa Romeo Giulietta QV şi Lamborghini Murci�lago LP640.
    Andy Tudor, lead designer-ul jocului, spune că noul Shift va reuşi să surclaseze jocuri precum Gran Turismo 5 sau Forza 4, chiar şi fără a fi nevoie de “1000 de maşini irelevante”.

Ar mai fi niste chestiuni si anume o nouă perspectivă din mașină numită “helmet cam” care pune jucătorul exact �n pielea pilotului. Fiecare mișcare va mișca și perspectiva de joc, iar lipsa HUD-ului oferă imersiune perfectă. De asemenea, �n curbe, pilotul se va uita �n direcția acestora, și nu doar �nainte.

Edit: era sa uit, abia astept acest joc...
    Edit2: genoCid, maimutoiul ala e misto rau.

News: Shift 2: Unleashed pre-order bonuses detailed - ComputerAndVideoGames.com

11. #11 SP
    Senior Member Anderul's Avatar
    Primul a fost grozav,sunt curios daca acesta va fi mai bun ca GT5

12. #12 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    wow
    waiting ...

13. #13 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Nu cred ca o sa fie un joc mai reusit ca GT5 asta pentru ca s-a muncit f mult la el si este un simulator pur.

14. #14 SP
    Member kane86's Avatar
    Ce treaba are NFS cu simulatoarele nu stiu, dar visati baieti. Mie mi-a placut Shift si imi place si mai mult Hot Pursuit, iar GT/Forza sunt extraordinare dar la alta categorie.

Sper ca Shift 2 sa nu fie simulator...

15. #15 SP
    Junior Member boatageorge's Avatar
    daca la hp pute-ai sa vezi la interior era un joc super...Shift 1 un super joc Shift 2 ... cam prea repede....Naspa la SHIFT nu este ilegal...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.