Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 17 of 17

Thread: Zvon: Se lucreaza la mai multe titluri Call of Duty

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Zvon: Se lucreaza la mai multe titluri Call of Duty

Call of Duty era pana acum cativa ani doar o serie cunoscuta si apreciata, insa acum a devenit un adevarat fenomen, aducand venituri uriase celor de la ActiVision in fiecare an. Se lucreaza la un nou Call of Duty, produs de SledgeHammer Games, insa asta nu este un secret. Probabil ca si Treyarch lucreaza la un joc nou, foarte probabil tot din seria Call of Duty. Mai interesant este insa faptul ca se mai lucreaza la cateva jocuri Call of Duty, existenta celor 2 jocuri nu este confirmata de niciun oficial. Conform site-ului VG247, Infinity Ward lucreaza la un prequel al jocului Call of Duty 4: Modern Warfare, prequel care-l va avea ca personaj principal pe Ghost, unul dintre personajele intalnite in Modern Warfare 2. Vom vedea cum Ghost a ajuns un membru de elita al Task Force 141, si probabil vom vedea evenimentele din Call of Duty 4 si Modern Warfare 2 (si cele petrecute intre ele) dintr-o alta perspectiva. Desigur ca am putea vedea o poveste total noua, care sa se termine dupa cum s-a terminat si povestea lui Ghost in MW2. In Ianuarie anul trecut au aparut zvonuri conform carora Infinity Ward nu ar lucra la Modern Warfare 3, iar in Mai a fost confirmata existenta unui nou Call of Duty produs de Infinity Ward.

Un al doilea titlu Call of Duty ar putea fi in productie la Raven Software. Acestia lucreaza, conform unui job listing, la un FPS realist ce va fi lansat pe console. Avand in vedere ca Raven sunt detinuti de ActiVision, este foarte probabil ca acest joc sa fie un Call of Duty. Sa nu uitam insa de zvonurile conform carora Raven lucreaza la un joc James Bond.

2 posibile jocuri Call of Duty, un joc despre care stim ca exista (jocul produs de Sledgehammer), un joc de la Treyarch si acel joc Call of Duty SF ce ar putea avea actiunea plasata in spatiu. Asteptam sa aflam cate dintre acestea exista.
    Attached Images Attached Images 02104452-photo-modern-warfare-2.jpg

2. #2 SP
    Junior Member tomitza's Avatar
    Abia astept... :X

3. #3 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Infinity Ward sunt cei care stiu sa faca COD restu se chinuie sa adopte ceea ce implementeaza ei

4. #4 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Infinity Ward sunt cei care stiu sa faca COD restu se chinuie sa adopte ceea ce implementeaza ei
    Hai recunoaste ca Modern Warfare, World at War, chiar si Black Ops( care dupa parerea mea a fost cam scurt) au fost super ( toate facute de Treyarch)

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by tomitza View Post
    Hai recunoaste ca Modern Warfare, World at War, chiar si Black Ops( care dupa parerea mea a fost cam scurt) au fost super ( toate facute de Treyarch)
    MW facut de Treyarch lol...fi serios..cine te-a mintit asa?lol

6. #6 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Am citit si eu pe undeva despre Modern Warfare 3. Ar fi bine ca acesta sa ramana singurul in productie, datorita faptului ca este dezvoltat de catre InfinityWard. Daca ar produce toti Call of Duty, s-ar alege praful de seria asta exceptionala de first person shootere.

7. #7 SP
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    MW facut de Treyarch lol...fi serios..cine te-a mintit asa?lol
    Nuuu stiuuuuu am gresit

8. #8 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    deja mi-e sila de lacomii astia de la activision.....fiecare COD aduce modificari minore...iar IGN si restu site-urilor le canta in struna...s-ar putea sa depaseasca si FIFA la aparitii..sa avem 2-3 COD-uri pe an

9. #9 SP
    Member no_m3rcy's Avatar
    ce nu-mi plac mie jocurile astea facute pe banda ... sa nu se inteleaga gresit , imi place CoD ... este o formula competitiva ce ar trebui sustinuta DAR sustinuta si inbunatatita !! nu exploatata an de an ,probabil trimestru de trimestru in viitorul apropiat ...

10. #10 SP
    Senior Member HoTSaucE's Avatar
    Pai, sa speram ca este adevarat.Pana la urma, se spune ca orice zvon are o samanta de adevar, nu?

11. #11 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Oh nu,inca un caca maca x 2........Or sa ajunga ca Tony Hawk si Rock Band care nu mai aduc profit deloc,deoarece le scot des si fara nimic nou.
    Nesimtirea celor de la Activision,eu personal,o respalatesc (deja de la mw2) prin neachizitionarea niciunui titlu COD.Si ca mine sunt multi gameri (pc-gameri,care au fost "arsi",ca sa nu fiu mai dur,incepand cu mw2) inclusiv unii tipi de la gametrailers (cei care participa la emisiunea Invisible walls-cunoscatorii stiu) care au ales sa nu mai fie prostiti.
    Ei mulg cat pot vaca COD,deoarece sunt multi mucosi (si mare refer strict la SUA,caci acolo e targetul lor principal) si prespalati pe creier care il achizitioneaza.
    Ma aprind rau de fiecare data cand vad o stire legata de COD,ma irita deja nesimtirea lor.

12. #12 SP
    Quote Originally Posted by reltih_floda View Post
    Ma aprind rau de fiecare data cand vad o stire legata de COD,ma irita deja nesimtirea lor.
    Dar dc te superi asa de tare ca exista posibilitatea sa mai apara un COD (sau mai multe)...mie unu nu-mi displace deloc ideea, mai ales daca va veni de la Infinity Ward...tie daca nu iti place seria poti pur si simplu sa nu-l cumperi si gata...nu e nicio bataie de cap.

13. #13 SP
    Junior Member any123's Avatar
    tibikimi cum iti mai merge cod blackops tot asa cu disconect ?

14. #14 SP
    Junior Member alex200man's Avatar
    infinityward>treyarch

15. #15 SP
    Quote Originally Posted by any123 View Post
    tibikimi cum iti mai merge cod blackops tot asa cu disconect ?
    Dap...inca se mai intampla asemenea neplaceri dar oricum lucrurile stau mai bine decat la inceput.

16. #16 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Sledgehammer Next Call Of Duty, PS3 News - GamerZines : Free Digital Games Magazines
    A job listing for Sledgehammer Games has seemingly confirmed that the next Call of Duty game, due for release later this year, will be developed by the new studio.
    The job post, which advertises a vacancy for a Community Manager and listed on Gamasutra, asks whether prospective applicants would "like the chance to build and drive the studio community management effort for Sledgehammer and the next Call of Duty game".

17. #17 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.