Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 61 to 80 of 159

Thread: PSP 2 (alias NGP) a fost dezvaluit oficial

1. #61 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Imi place ca de-abia a fost anuntata si va plangeti ca n-are Ps2 compatibility . La fel si despre pret - va plangeti ca NGP va fi extraordinar de scump, chiar inainte sa fi aparut macar un zvon despre pret. Probabil ca pana la lansarea sa (sfarsitul anului) vor anunta pe langa noi jocuri si alte functii + detalii despre cele cunoscute.

Imi convine forma, sper sa semene cu un DS3 la atingere.

2. #62 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Khan, e totusi ceva pentru fanii Android... PSx games pe orice Android (fara exclusivitate pt. Sony)... e totusi mai mult decat nimic (adica exclusivitate Sony), nu ?

3. #63 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Imi place ca de-abia a fost anuntata si va plangeti ca n-are Ps2 compatibility .
    ti se pare un feature asa neimportant incat a fost omis? Stiu la ce putere o sa ruleze procesorul, dar nu stiu ce fel de jocuri va rula?

Si din pacate cred ca Sony mulge bani cu "remakeuri" deci n-am sperante in BC ps2.

4. #64 SP
    Cei mai bun se pastreaza pentru final . Plus ca daca se va moda, vor aparea Ps2 emulators...

Deci poti sta linistit.

5. #65 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Totusi, nu inteleg... de ce-ati vrea sa rejucati PS2 games... si nu ceva mai nou? Ma uit la majoritatea jocurilor pt. iOS care au succes, si sunt de obicei jocuri noi, nu remake-uri, nu titluri vechi...

Iar daca vreti neaparat sa jucati PS2 games... e totusi 2-300 RON consola, nu trebuie sa dati 2.000 de RON pt. asa ceva. Stiu ca ar fi fost interesante jocurile vechi pe o consola portabila, dar nu inteleg de cand e asta un punct de "cotitura". La fel ati zis multi si la PS3 (cand s-a renuntat la versiunea de 60GB)... ca nu va veti lua PS3 pana cand Sony nu va adauga compatibilitate PS2. Si uite ca a trait bine merci si fara asta.

E totusi o consola noua... n-ar trebui sa ne uitam mai mult la inovatie si ce poate fi diferit decat la "vreau sa joc aceleasi jocuri vechi"? Eu de exp. ma gandesc cat de interesante vor fi in sfarsit cu dual analog + touchscreen. Si nu orice touch screen, ci de 5". Si nu orice 5" ci un OLED. Plus "giroscop". Pure madness. Sunt curios dupa anuntul acesta cum va arata noua generatie de la Apple. Oare tot un A9?

P.S. Oare are si vibratii? Ca in cazul asta, poate va fi folosit pe post de gamepad la PS4

6. #66 SP
    Mie mi se pare mult mai confortabil sa joc un joc de Nintendo 64/Sega Genessis/Nes/Snes/etc. pe Psp cu un emulator decat pe Pc cu un controler.

PS: Super Mario Bros on Psp xD.

7. #67 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Khan, e totusi ceva pentru fanii Android... PSx games pe orice Android (fara exclusivitate pt. Sony)... e totusi mai mult decat nimic (adica exclusivitate Sony), nu ?

Emulatoarele exista deja, si nu sunt pe bani. Si nici nu te limiteaza sa folosesti un Android >2.2
    Nu stiu cat de mare va fi interesul developerilor sa faca jocuri exclusiv pentru PlayStation Suite cand pot face jocuri pentru Android direct. Si nu trebuie sa plateasca bani pentru certificarea Sony. (ca asta am vazut ca au laudat ei pompos in press release).

Va fi un fail la fel de mare ca si platforma de gaming de pe Windows 7.

Ma oftic sa spun asta, dar cu astfel de imbecili nu e de mirare ca iPhone e pe primul loc ca platforma de gaming/telefon. Si va ramane acolo mult timp.

8. #68 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Mie mi se pare mult mai confortabil sa joc un joc de Nintendo 64/Sega Genessis/Nes/Snes/etc. pe Psp cu un emulator decat pe Pc cu un controler.

PS: Super Mario Bros on Psp xD.
    Razvy, tu daca ti-ai lua PSP2 te-ai juca pe el jocuri de PS2 sau minunatiile anuntate pentru PSP2 ( Uncharted, Killzone, Little Big Planet, jocul lui Kojima etc..) ?

9. #69 SP
    Banned Trip's Avatar
    Daca ar exista "Ps2 compatibility" cred ca s-ar scoate PS2-ul de la vanzare. Nu cred ca Sony vrea asta "inca" ... Nu ar fi rau sa existe pe acel "Store" sau cum il numesc ei, si jocuri de PS2. Mi-ar placea ca PS3-ul sa suporte jocuri de PS2, si de ce nu si PSP2-ul. Asta inseamna more games, probabil pentru cei ce nu le-au jucat inca.

vorba aia:
    "si cu p**a'n c*r si cu sufletul in rai" n'ai cum...

10. #70 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Trip View Post
    Mi-ar placea ca PS3-ul sa suporte jocuri de PS2, si de ce nu si PSP2-ul.
    PS3-ul suporta PS2 games. Insa trebuie sa fie varianta de 60GB... Phat. Like mine

11. #71 SP
    Banned Trip's Avatar
    PS3-ul suporta PS2 games. Insa trebuie sa fie varianta de 60GB... Phat. Like mine
    Da, dar din pacate acea versiune nu se mai produce de multi ani, din cate am citit pe wikipedia. Ar fi fost frumos sa bage jocuri la download cu plata, si sa faca un update la consola sa suporte acele jocuri. Sunt sigura ca tine doar de un simplu update.

12. #72 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si a venit si comunicatul oficial:

SONY COMPUTER ENTERTAINMENT ANUNŢĂ NOUL SISTEM DE DIVERTISMENT PORTABIL, DE NOUĂ GENERAŢIE
    Sistemul de divertisment de top, portabil, va fi lansat anul acesta, extinz�nd aria PlayStation� pe piaţa jocurilor portabile

Tokyo, 27 ianuarie 2011 � Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) anunţă astăzi noul sistem de divertsiment portabil, de generaţie următoare (nume de cod: NGP), ce asigură o experienţă de joc supremă. Dispozitivul NGP va fi disponibil la finalul anului 2011.

NGP este creat pentru a livra o experienţă de divertisment de neegalat, posibilă numai pe PlayStation�. Acest nou sistem beneficiază de o combinaţie revoluţionară �ntre experienţa bogată de joc şi conectivitatea socială, �n contextul lumii actuale, posibilă graţie expertizei Sony Computer Entertainment, prin sistemele de divertisment PSP� (PlayStation�Portable) şi PlayStation�3 (PS3�).
    Jocul profund şi cuprinzător se află �n centrul funcţionării sistemului PlayStation, iar NGP reprezintă corporalizarea acestei viziuni. Prin conectivitatea Wi-Fi şi 3G, alături de disponibilitatea unei game variate de aplicaţii, dispozitivul NGP va oferi nenumărate posibilităţi pentru ca utilizatorii �să se �nt�lnească,� �să se conecteze,� �să descopere,� �să �mpărtăşească� şi �să se joace� cu prietenii, oriunde s-ar afla. Dispozitivul conţine o serie de caracteristici care asigură o experienţă de divertisment de top, de generaţie următoare.

l Ecran superb OLED şi interfaţă revoluţionară
    Modelul NGP �ncorporează un ecran OLED tactil, impresionant, de 5 inci (12,7 cm), �n partea frontală a dispozitivului. Procesorul / unitatea de procesare vizuală �n combinaţie cu ecranul OLED asigură o calitate grafică nemai�nt�lnită pe un sistem de divertisment portabil p�nă acum, at�t pentru experienţa de joc, c�t şi pentru redarea altor tipuri de conţinut digital. Noul sistem �ncorporează o suprafaţă tactilă multigest pe partea dorsală şi, �mpreună cu ecranul tactil frontal, modelul NGP oferă o nouă experienţă de joc, permiţ�nd jucătorilor să interacţioneze direct cu jocurile, �n mişcări şpaţiale complexe ale degetelor: �atingere, prindere, urmărire, �mpingere şi tragere�.

l Design super oval şi două joystick-uri
    Prelu�nd filozofia de design de bază a PSP, NGP adoptă �n acelaşi timp forma de design super ovală, creată pentru a se potrivi confortabil �n m�inile utilizatorilor. Pentru prima dată, un sistem de divertisment portabil va beneficia de două joystick-uri analog, permiţ�nd utilizatorilor o mai mare arie de jocuri pentru experienţa portabilă.

l LiveArea�
    Fiecare joc destinat NGP va fi disponibil �ntr-un spaţiu numit �LiveArea��, unde utilizatorii �şi pot �mpărtăşi distracţia şi entuziasmul cu alţi jucători. Utilizatorii vor avea acces la cele mai noi informaţii despre jocuri, puse la dispoziţie de către SCE şi dezvoltatori de terţă parte, prin PlayStation�Network. �n plus, utilizatorii NGP vor putea viziona un istoric al activităţii, actualizat constant cu realizările utilizatorilor care joacă acelaşi joc şi care pot activa sistemul de comunicare �n timp real.

l Near
    SCE va oferi şi servicii localizare pe NGP, ca parte a caracteristicilor de bază ale utilizatorilor PlayStation Network. Noua aplicaţie, numită �Near,� creată special pentru acest serviciu, dar şi reţeau vor fi preinstalate pe sistem, pentru a permite utilizatorilor să afle care dintre prietenii din proximitate se joacă şi ce s-au jucat recent. Utilizatorii �şi pot �nt�lni prietenii şi noi jucători, virtual, indiferent de titlurile jucate, doar prin �mpărtăşirea informaţiilor despre joc, �n timp şi spaţiu.

l Nou spaţiu de stocare
    NGP adoptă un nou mediu de stocare, un card de mici dimensiuni, bazat pe memorie flash, special dedicat titlurilor NGP. Beneficiind de avantajele memoriei flash, acest card inovator va putea stoca direct jocuri complete, plus conţinut suplimentar, precum şi datele de salvări ale jocurilor. Adopt�nd cardul pe bază de memorie flash, SCE va putea oferi carduri pentru joc cu capacităţi mai ample �n viitor, permiţ�nd dezvoltatorilor să stocheze mai multe date, pentru o experienţă de joc mai bogată şi mai completă.

NGP dispune de două camere � frontal şi dorsal � precum şi de trei senzori de mişcare, giroscop, accelerometru şi busolă electronică, create pentru a oferi utilizatorilor bucuria lumii divertismentului, conectată cu experienţele din realitate.

PlayStation�Suite (PS Suite), anunţat astăzi, va fi �ndeaproape sincronizat cu NGP. Utilizatorii se pot bucura şi pe NGP de noile tipuri de conţinut create şi lansate pentru dispozitivele portabile compatibile Android�. Ca rezultat, utilizatorii vor avea acces nu doar la cel mai de top conţinut, dar şi la tipuri de experienţe obişnuite, caracteristice pieţei telefoanelor mobile.

SCE va promova intens NGP �n apropierea lansării dispozitivului, drept platforma portabilă de divertisment de top, de nouă generaţie, şi va acţiona divers pentru a extinde şi mai mult piaţa de jocurilor portabile.

<Sistem de divertisment portabil, de următoare generaţie (nume de cod: NGP)>
    Procesor
    ARM� Cortex�-A9 (4 nuclee)
    Unitate de procesare vizuală
    SGX543MP4+
    Dimensiuni externe
    Aprox. 182.0 x 18.6 x 83.5mm (lăţime x �nălţime x ad�ncime) (tentativ, fără cea mai amplă proiecţie)
    Ecran
    (Ecran tactil)
    5 inci(16:9), 960 x 544, Aprox. 16 milioane de culori, Ecran tactil multigest OLED(tip capacitiv)
    Suprafaţăătactilădorsalăă
    Suprafata tactila multigest (capacitive type)
    Cameră
    Cameră frontală, cameră dorsală
    Sunet
    Difuzoare stereo �ncorporate
    Microfon �ncorporat
    Senzori
    Sistem de mişcare pe şase axe (trei axe giroscpo, trei axe accelerometru), Trei axe busolă electronică
    Localizare
    GPS �ncorporat
    Suport serviciu localizare Wi-Fi
    Butoane
    Buton PS
    Buton iniţializare
    Butoane direcţie (sus/jos/dreapta/st�nga)
    Butoane de acţiune (triunghi, cerc, x, pătrat)
    Butoane shoulder (Right/Left)
    Buton st�nga, buton dreapta
    Buton START, buton SELECT
    Butoane de volum (+/-)
    Comunicare wireless
    Conectivitate la reţea mobilă (3G)
    IEEE 802.11b/g/n (n = 1x1)(Wi-Fi) (Mod Infrastructure / Mod Ad-hoc)
    Bluetooth� 2.1+EDR (A2DP/AVRCP/HSP)

13. #73 SP
    PlayStation�Suite (PS Suite), anunţat astăzi, va fi �ndeaproape sincronizat cu NGP. Utilizatorii se pot bucura şi pe NGP de noile tipuri de conţinut create şi lansate pentru dispozitivele portabile compatibile Android™. Ca rezultat, utilizatorii vor avea acces nu doar la cel mai de top conţinut, dar şi la tipuri de experienţe obişnuite, caracteristice pieţei telefoanelor mobile.
    Android device is futile.

14. #74 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Trip View Post
    Da, dar din pacate acea versiune nu se mai produce de multi ani, din cate am citit pe wikipedia.
    Gasesti pe ebay chiar si la 800-900RON. Eu de exp. am luat pt. cineva consola Phat de 60GB nou nouta (acum o luna) la 850RON (cu tot cu transport). Daca vrei, poti!

---------- Post added 27-01-2011 at 09:12 PM ----------

Quote Originally Posted by Khan View Post
    Android device is futile.
    De iOS si Apple zici ca e dezastru... de Android zici ca e "futile"... Pana la urma sa intelegem ca esti fan Nokia ?

15. #75 SP
    Atat ai putut sa intelegi...

Suportul de Android e inutil. La ce dracu sa dau bani pe un telefon cu Android cand pot sa-mi iau PSP 2 si sa ma bucur de aceleasi jocuri + minunatiile care se vor anunta pt el + jocurile de pe PSP?
    Emulatoare se gasesc deja pentru PSx si nu am nevoie de un device "Sony ready" pentru ele.

iOS e "dezastru" - o generalizare care nu-si are rostul. 3G cu 4.2.1 e un cosmar. Dar asta nu inseamna ca iPhone 4 e. Doar ca nu ma las prada ideii de a lauda "suportul" pe care-l ofera Apple mai ales cand imi cumpar cate un nou device an de an si nu simt problemele astea.

Serios, daca e iOS atat de divin chiar nu gasesti niste motive perinente sa il lauzi? Trebuie sa lauzi si chestiile pe care nu le folosesti la el?

16. #76 SP
    d0g
    Junior Member d0g's Avatar

17. #77 SP
    Member cyrax's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    sa inteleg ca achizitia de jocuri se va face doar ca la PSP Go, prin download nu?
    Games will ship on small flash memory-based cards.

18. #78 SP
    Manager paul's Avatar
    Chiar sunt curios cum este acel "multi touch pad on the back".... si care ii este scopul
    Un exemplu ar fi in jocul "Little Deviants" (1:07 in videoul de mai sus), poti ridica pamantul ca sa rostogolesti creaturile acelea.

19. #79 SP
    Senior Member Madk91's Avatar
    Ma uit la sony...ma uit la nintendo...
    Ma uit la NGP ...ma uit la 3DS...
    Si nu ma pot decide...

Ce imi place la NGP : Dual Analogs , TouchSceen , TouchPad , Accelerometru , 2 camere digitale , bluetooth si 3G.
    Wow o gramada de chestioare.

Daca baga Patapon pe NGP , it's mine!

20. #80 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    WoSblog: Weird or Standard? � Blog Archive � NGP: the questions nobody’s asking

cat priveste pretul, eu zic ca un 300USD/EUR este un pret credibil pentru acest sfarsit de an.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 8 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 ... LastLast