Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Dead Space 2 se vinde foarte bine

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

Dead Space 2 se vinde foarte bine

Inainte de lansarea noului joc Dead Space, Frank Gibeau a comentat vanzarile primului joc din seriei, spunand ca au fost sub asteptari. Din fericire sequel-ul, lansat in luna Ianuarie a acestui an, se descurca mult mai bine, si in doar o saptamana s-a vandut in aproape 2 milioane de exemplare. Astfel Dead Space 2 a reusit sa-si depaseasca predecesorul, cel putin in vanzari, raportul fiind de 2 la 1.
    Attached Images Attached Images dead-space-2-19.jpg

2. #2 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Prima parte a fost dementiala. Din cate am citit Dead Space 2 cam lasa de dorit... O sa ma conving singur cand il voi cumpara (soon, I hope).

3. #3 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Prima parte a fost dementiala. Din cate am citit Dead Space 2 cam lasa de dorit... O sa ma conving singur cand il voi cumpara (soon, I hope).
    Si cam pe unde ati citit d-voastra ca jocul lasa de dorit? As dori niste exemple palpabile care sa va sustina afirmatia bazata pe parerea d-voastra constructiva.
    Multumesc.

4. #4 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Din cate am citit Dead Space 2 cam lasa de dorit...
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Si cam pe unde ati citit d-voastra ca jocul lasa de dorit? As dori niste exemple palpabile care sa va sustina afirmatia bazata pe parerea d-voastra constructiva.
    Multumesc.
    Eu din cate am citit partea a doua e mai tare ca partea intai. Conteaza foarte mult de unde iei informatiile despre un joc nou aparut. Oricum cei care au jucat prima parte vor cauta si partea a doua, cu siguranta, indiferent de ce se "aude" pe ici colo.

5. #5 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Eu am terminat dead space 2 azi si va spun ca jocul este de 10x mai bun ca primul, dar mai scurt din pacate.

6. #6 SP
    Member Snake's Avatar
    Quote Originally Posted by LordKratos View Post
    Eu am terminat dead space 2 azi si va spun ca jocul este de 10x mai bun ca primul, dar mai scurt din pacate.
    Esentele tari se tin in sticlute mici, nu? Trebuiau sa mai lase si ei niste bucati de cod pentru Dead Space 2, nu?

7. #7 SP
    Junior Member fb2001's Avatar
    un joc superb atit prima cit si a doua parte, imbunatatirea controlului in modul gravitational, atmosfera superba ca si la primul, povestea frumoasa pentru iubitorii genului, te tine aproape . Un joc reusit!

8. #8 SP
    Member RobertDinu's Avatar
    Sincer eu nu am dat nici unul pana acum , nici pe ALLROMEDIA.COM - Video Games -PC, PS2, PS3, PSP, Xbox, Nintendo WII , Electronics, Movies - Free Delivery. nici printre forumisti, sa fie oare pretul de uk prea mare?

9. #9 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    nu joc horror (nu suport nici filmele de gen) dar trebuie sa recunosc ca au reusit sa impuna un nou IP pe piata din numai 2 titluri, iar asta este de apreciat.

PS nu am inteles niciodata ce e atat de palpitant sa ti se faca 'bau' la 2 secunde iar gore/guts peste o anumita limita pentru mine intra la comedie (absurda).

10. #10 SP
    Member AVoF's Avatar
    Nu asta il face infricasator, ci atmosfera terifianta, de singurate plus acele momente de liniste care sunt tulburate brusc de ceva oratanie.Oricum, nici pe mine nu m-a miscat deloc genul jocului, desi l-am jucat numai noaptea cu castile.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.