Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 14 of 14

Thread: Dark Souls - primele imagini si primul trailer lansate

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Dark Souls - primele imagini si primul trailer lansate

Ieri, jocul a fost dezvaluit. Astazi, From Software ne incanta cu primele imagini in joc si niste concept art-uri foarte faine. Plus un trailer bonus. Din fericire pentru fanii predecesorului, din punct de vedere vizual, jocul seamana destul de bine cu Demon's Souls. Namco Bandai a confirmat de asemenea ca titlul va ajunge atat pe PlayStation 3 cat si pe Xbox 360, anul acesta - in perioaa sarbatorilor. But, enough talk: enjoy !

Screns - Part I:
    Attached Images Attached Images title.jpg dark_souls.jpg dark_souls2.jpg dark_souls3.jpg dark_souls4.jpg dark_souls5.jpg dark_souls6.jpg dark_souls7.jpg dark_souls8.jpg dark_souls9.jpg dark_souls10.jpg dark_souls11.jpg

2. #2 SP
    Screens - Part II:
    Attached Images Attached Images dark_souls12.jpg dark_souls13.jpg dark_souls14.jpg dark_souls15.jpg

3. #3 SP
    Concept Art:
    Attached Images Attached Images dark_souls_conecpt_art.jpg dark_souls_conecpt_art2.jpg dark_souls_conecpt_art3.jpg dark_souls_conecpt_art4.jpg dark_souls_conecpt_art5.jpg dark_souls_conecpt_art6.jpg dark_souls_conecpt_art7.jpg dark_souls_conecpt_art8.jpg dark_souls_conecpt_art9.jpg dark_logo.jpg white_logo.jpg

4. #4 SP

5. #5 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Am regretat ca nu am PS3 si n-am putut juca Demon's Souls.. sper intr-o oarecare masura sa semene cu DS ca sa-l pot juca si eu pe Xbox 360

6. #6 SP
    Din ce se scrie pe Internet se pare ca diferentele nu vor fi foarte mari. De asemenea, reactiile la screenshot-urile de mai sus pe diverse forum-uri externe au fost ca seamana prea mult cu primul joc. So, you have nothing to worry about.

Abia acum am apucat sa vad si eu trailer-ul - foarte foarte tare !

7. #7 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Din ce se scrie pe Internet se pare ca diferentele nu vor fi foarte mari. De asemenea, reactiile la screenshot-urile de mai sus pe diverse forum-uri externe au fost ca seamana prea mult cu primul joc. So, you have nothing to worry about.

Abia acum am apucat sa vad si eu trailer-ul - foarte foarte tare !
    Well then... can't wait for it!

8. #8 SP
    Member Ripjaws's Avatar
    la dragonul rosu din "Part II", se intampla ceva tare ciudat la botul sau.

9. #9 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    RPG si Game of the Year baby! Asta e tot ce am de zis

10. #10 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Foarte greu DS,iti trebuie o rabdare de fier sa joci acel joc.Daca si asta e la fel eu zic pas.NEXT ONE,please !

11. #11 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    I just White Sticky Stuff all over my keyboard

12. #12 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Demon's Souls este unul din cele mai tari RPG-uri facute vreodata.

Si eu sunt fking hyped dupa ce am vazut trailer-ul de la Dark Souls. Intr-adevar seamana foarte mult cu Demon's ceea ce nu-i deloc un lucru rau, ba chiar foarte bun. Grafica si conceptul primului au fost foarte reusite si genereaza acel mediu gotic care ruleaza tare fin

Se pare ca seamana f mult si la gameplay. Am vazut ceva in genul blue phantoms in trailer, deci e foarte posibil sa pastreze si sistemul unic de multiplayer din Demon's Souls.

Overall, abia il astept, va fi epic!

13. #13 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Daca se pastreaza sistemul de multiplayer din Demon's Souls tai de pe wishlist-ul de anul asta PS3-ul

14. #14 SP
    Member hibrid13's Avatar
    Can't wait to play it , mai ales ca acest sequel va veni si pe Xbox360; mi-a parut rau ca nu am putut incerca si Demon's Souls care a fost pentru PS3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.