Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 24 of 24

Thread: Exo-Suit Avenger pentru Xbox 360 gata de livrare

1. #21 SP
    Junior Member jhonq's Avatar
    stie careva daca se gaseste pe amazon?sau aduce cineva?

2. #22 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by nitrouso View Post
    Acolo sunt parerile alora care detin unul dintre controlere
    esti sigur? eu am ambele console si am votat X360 cu toate ca prefer PS3. controllerul de X360 este mai greu, triggerele au forma de... trigger, iar stickurile se manevreaza mult mai usor. d-pad-ul este singura parte slaba (eu inca am controllere vechi, poate astea mai noi sa fie altfel).

3. #23 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by nitrouso View Post
    Acolo sunt parerile alora care detin unul dintre controlere ... Fiecare poate spune ca joy-ul lui e mai bun ca restu ...
    Oricum Xbox nu e si nu va fi niciodata mai bun decat PS3 si asta e o parere personala ...
    Vezi ca aici nu prea sunt agreate fazele gen "placa mea video bate placa ta video". Ai mai fost avertizat odata... Anyway, ce vroiam sa spun ca mai sunt unii pe aici care chiar detin toate consolele si care cred ca-si pot spune o opinie pertinenta dupa ce s-au jucat cu toate controllerele. Dintre toti "greii" consolelor, n-am gasit unul care sa nu dea castig de cauza gamepadului de la Xbox 360... culmea, chiar si in cazul celor pe care unii ii catalogheaza (gresit as spune eu) drept fanboys PS3. Oricum, ai dreptul la opinii personale, dar inceteaza cu faze gen "consola x nu bate consola y" pt. ca aici tine.

h0stile: din fericire eu am reusit sa trec la cele noi si acum chiar pot spune ca nu mai au niciun cusur. Desi de obicei nu folosesc d-padul decat la cateva titluri (in general fighting games), trebuie sa recunosc ca la modelul nou se simte diferenta (in bine). Pacat ca le-au trebuit cativa ani ca sa ajunga la concluzia ca trebuie ceva upgradat

4. #24 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu am avut ambele console, xbox 360 un an de zile ai ps3 vreo 2-3 ani. recunosc ca imi place ps3 mai mult datorita jocurilor exclusive si PSN care e gratis, dar controllerul de x360 e mult mai bun decat ds3 (motivele le-a enumerat hostile mai sus). MS chiar a facut o treaba excelenta cu controllerul si sincer sper sa nu-l schimbe prea mult la urmatoarea generatie de console.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2