Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Assassin's Creed: Brotherhood castiga WGA 2010 (+ bonus)

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

Assassin's Creed: Brotherhood castiga WGA 2010 (+ bonus)

Writer's Guild of America, care a primit destul de multe critici in ultimul timp, a considerat Assassin's Creed: Brotherhood jocul cu cea mai buna poveste. Ceilalti nominalizati au fost Fallout: New Vegas, God of War III, Prince of Persia: TFS, Singularity si Star Wars: TFU II. Poate v-ati plictisit insa de joc si de cele doua DLC-uri gratis lansate deja si vreti ceva nou. Ubisoft promite sa ne ofere fix asta, dar de data aceasta trebuie sa oferim si noi ceva.

Cand pagina de Facebook a jocului ajunge la 1 milion de utilizatori (acum sunt ~965k), Ubisoft va lansa un tricou nou pentru a comemora "evenimentul", va lansa un filmulet de multumire din partea developerilor, 15% discount pe UbiWorkshop (24h) si intr-un final va lansa o harta noua numita "Venezia by Night".

Welcome to Facebook - Log In, Sign Up or Learn More
    Attached Images Attached Images 1289400479720p2_brotherhood.jpg

2. #2 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    preferam o stire cu noul AC si o data de lansare din partea Ubisoft

3. #3 SP
    Si eu. lol

4. #4 SP
    Junior Member stefyvolt's Avatar
    Heavy Rain nu a fost nici macar nominalizat?
    Mie mi s-a parut punctul forte al acestui joc story-ul.
    Si mult mai buna decat in celelalte nominalizari (exceptand New Vegas, pe care nu l-am jucat)

5. #5 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by stefyvolt View Post
    Heavy Rain nu a fost nici macar nominalizat?
    Mie mi s-a parut punctul forte al acestui joc story-ul.
    Si mult mai buna decat in celelalte nominalizari (exceptand New Vegas, pe care nu l-am jucat)
    sa fiu sincer povestea nu a fost ceva extraordinar, mind-blowing, a fost OK, tipica. nu cred ca voiau sa riste cu o povestea prea iesita din comun, asa ca au realizat un "scenariu" decent cu destule stereotipuri, avand in vedere ca jocul se incadreaza intr-o categorie speciala datorita gameplay-ului. e ca si in cazul filmului Avatar, tehnologie/efecte speciale poveste .

PS: sa nu ma intelegi gresit, imi place Heavy Rain la nebunie fiind unul dintre jocurile mele preferate, insa preferam un storyline mai neprevizibil
    Attached Images Attached Images pocavatar-medium.jpg

6. #6 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Heavy Rain va fi nominalizat la Oscar

7. #7 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    sa fiu sincer povestea nu a fost ceva extraordinar, mind-blowing, a fost OK, tipica. nu cred ca voiau sa riste cu o povestea prea iesita din comun, asa ca au realizat un "scenariu" decent cu destule stereotipuri, avand in vedere ca jocul se incadreaza intr-o categorie speciala datorita gameplay-ului. e ca si in cazul filmului Avatar, tehnologie/efecte speciale poveste .

PS: sa nu ma intelegi gresit, imi place Heavy Rain la nebunie fiind unul dintre jocurile mele preferate, insa preferam un storyline mai neprevizibil
    Cand te-ai prins cine este origami killer? Sincer. Si doi: da-mi trei exemple, nu, merge si unul singur, de joc in care povestea nu este stereotip.

8. #8 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Orice ar zice, tot Heavy Rain ramane cel mai bun in 2010 in materie de story. Pana nu am ajuns la scena
    am trait cu impresia(si eram convins aproape 100%) ca
    era Origami Killer.

9. #9 SP
    Junior Member stefyvolt's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Orice ar zice, tot Heavy Rain ramane cel mai bun in 2010 in materie de story. Pana nu am ajuns la scena
    am trait cu impresia(si eram convins aproape 100%) ca
    era Origami Killer.
    Si eu tot cam atunci m-am prins ca el era

Si nu sunt de acord ca povestea a fost una tipica.
    In cele mai multe jocuri povestea este numai un "pretext", un suport, un motiv pentru care sa continui sa joci, elementele de gameplay fiind principala "atractie".
    In cazul lui Heavy Rain mi s-a parut ca a fost chiar invers, gameplay-ul mulandu-se pe poveste.

10. #10 SP
    Junior Member Jaak's Avatar
    GoW3, PoP-TFS, Singularity, TFU2?! Really?! Story-ul din jocurilea altea palesc in comparatie cu cel din NIER, RDR sau ME2. Sa nu mai spun ca pana si Black Ops are un story mai bun decat PoP TFS sau TFU2. WGA, ce sa zic... o ghilda de tot rahatul.

11. #11 SP
    Exista niste explicatii pentru toate nenominalizarile alea.

Writers Guild of America defends gaming awards | Joystiq

But still, WGA mi se par cam varza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks