Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 62

Thread: Zvon: Sony nu va mai lansa PS4

1. #41 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Esti copil si pui botu la marketing. Ce ai vrea sa spuna? La anu aveti PS4? Cati vor mai cumpara PS3 si accesorii de PS3? Si PS2 are un lifetime de 10 ani, asta inseamna cat timp se va produce consola, nu cat va dura pana la generatia urmatoare. Ma tine un pariu ca vom vedea PS4 in 2012. De la lansarea PS One pana acum time line-ul a fost 6 ani batut in cuie, iar japonezii sunt orice dar nu inconsecventi.
    "esti copil si pui botu la marketing" daca pun un link pe site, care din intamplare e declaratia OFICALA oferita de Sony, inseamna ca "pun botul"? cum ti-ai dat seama din postul meu ca "pun botul" intentia mea a fost doar sa va informez, banuiesc ca erau cativa curiosi de raspunsul oficial, in fine... si crede-ma ca nu sunt copil si nici nu "pun botul la marketing". avand in vedere ca in ultimii 3 ani de zile citesc in fiecare zi majoritatea stirilor si informatilor de pe siteu-rile de specialitate de gaming, vreau sa cred ca stiu si eu care sunt scopul acestor acte/declaratii de marketing. bafta

LE: si sincer nu cred ca va aparea in 2012 . suntem in 2011 si nu exista vreun zvon conform caruia Sony chiar se ocupa de PS4, ba mai mult potrivit zvonurilor recente, compania japoneza nici nu are de gand sa lanseze urmatoarea generatie de console prea curand. asta e opinia mea.

2. #42 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Ma tine un pariu ca vom vedea PS4 in 2012. De la lansarea PS One pana acum time line-ul a fost 6 ani batut in cuie, iar japonezii sunt orice dar nu inconsecventi.
    Eu m-as baga la pariu - eu zic ca nu apare in 2012, apare in 2013. Time-line-ul ala nu e chiar asa batut in cuie, plus ca difera datele de lansare in diferite regiuni.

Inca o chestie : n-o sa se numeasca PS4. Asta e sigur - numarul 4 e de rau augur in cultura japoneza.

3. #43 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    vor scoate Ps4 ..doar atunci cand costul de productie va fi mult sub pretul de lansare al Ps3-ului...asta cred ca a fost si este in continuare singurul dezavantaj in fata xbox-ului...Sony a vrut inovatie, stil , materiale de calitate , decodoare de sunet DTS ,DTS ES..pe cand Microsoft a facut un entry-level

4. #44 SP
    Banned nurv's Avatar
    ba mai mult potrivit zvonurilor recente, compania japoneza nici nu are de gand sa lanseze urmatoarea generatie de console prea curand. asta e opinia mea.

Noteaza ce zici, ca in 2012/2013 cel tarziu tre' sa dai berea ca ai pierdut pariu tu nu ai de unde sa stii ce are de gand compania japoneza, nici eu nu am de unde sa stiu... dar te hazardezi la afirmatii... SONY are un departament de R&D.... cum suna pentru tine sa iti spun ca in momentu asta se "research & development" concepte pentru PS5 si 6...? Suna ciudat daca nu prea ai avut legatura cu insiderii din corporatiile high tech... pentru tine, Microsoft a avut echipa care a facut R&D ptr Windows Vista / 7 din 2000... cu o gramada de ani inainte sa se lanseze produsul finit.

Man, corporatiile high tech au in clipa asta echipe care gandesc conceptele device-urilor, handlet-urilor si consolelor care vor iesi peste 10 ani. Vorbesc de concepte... care vor suferi modificari in functie de evolutia hardware-ului...

Avand in vedere toate astea, e amuzant cum unii din voi puteti fi atat de increzatori in "afirmatii oficiale" [victime clare ale marketing-ului si manipularii maselor] incat sa nu banuiti ca in clipa asta se cunosc specificatiile de arhitectura ale PS4 iar developerii de top lucreaza la prototipuri de motoare grafice pentru noua consola... cum puteti pune botu la povesti de genu "nu avem de gand sa lansam PS4 any time soon"...

5. #45 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Din pacate actualele console sunt depasite dpdv hardware si automat angreneaza si piata jocurilor de PC.
    Acum avem parte de portari, proaste rau cu grafica de 7900gt si 1950gt.
    Sper doar ca urmatoarea generatie sa iasa mai curand, obligandu-i pe developeri sa treaca ireversibil pe dx11.

6. #46 SP
    Member Drag05azs's Avatar
    scuze de off topic dar arata-mi si mie o diferenta clara intre DX9-dx10 si dx 11 ...atentie CLARA ...in afara de marketing-ul de pe toate site-urile...stii cum e asta ..ca si 3 led-uri full hd unul cu un contrast de 2000000/1 unul de 3000.../1 si celalalt de 500.../1 .... e acolo ,e mai scump dar nu vezi diferenta pt ca ochiul uman se opreste undeva pe la 1000/1

7. #47 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Drag05azs View Post
    scuze de off topic dar arata-mi si mie o diferenta clara intre DX9-dx10
    oh man, you picked the wrong guy...

8. #48 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ah... sa nu incepeti (va rog) iarasi discutia despre grafica. Parca s-a stabilit (looong time ago) ca majoritatea gamerilor nu sunt "graphic whores" si vor un joc in principal pentru gameplay, story, fun... Intr-adevar, sunt jocuri la care grafica face toti banii, insa de obicei acelea sunt jocuri slabe din punct de vedere al celorlalte elemente. Vezi Crysis... Prefer oricand sa joc un Donkey Kong, Mario, Final Fantasy...

Pe de alta parte, chiar vreti mai mult decat generatia actuala de engine-uri (vezi Gears of War, God of War, Uncharted, Metal Gear) ? Poate doar sa fie FullHD 60FPS 3D... In rest, eu zic ca ofera mai mult decat e nevoie. Atunci cand gameplay-ul si story-ul este captivant (si sa nu uitam si partea audio), grafica eu zic ca ramane in ultimul plan. Aveti ca exemplu si jocurile de succes de pe iOS si Android... De ce credeti ca "old school" 2D games au parte de succes mai mare decat orice altceva?

Din pacate cred ca multi au inceput sa confunde jocurile bune cu cele care cer placi video de peste 2500 RON...

9. #49 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    grafica eu zic ca ramane in ultimul plan
    Eu stiu ! Ce ar fi fost Uncharted fara grafica si detaliile pe care le-am regasit in el decat o copie amarata de Tomb Raider in varianta masculina. Ce ar fi un Killzone fara respectivele efecte vizuale decat un banal shooter SF din sutele care exista pe piata.
    Abia astept sa joc Killzone 3. Deee ceee? Pt. ca e unul plin de arme si decimeaza la cate unii?! Sa fim seriosi, binenteles ca nu.

10. #50 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ideea nu era asta cryyo, ci faptul ca atat Uncharted cat si Killzone 3 te satisfac si fara sa ai nevoie de DirectX 11, right? Fara sa fie grafica pe ultima generatie de placi video... Deci se poate, si nu cred ca e cineva care spune despre Killzone 3 ca e depasit dpdv grafic. Iar daca o face, poate sa treaca linistit pe PC si sa-si ia asa ceva: Placa video Gainward nVidia GeForce GTX580, 3072MB, GDDR5, DVI, HDMI, PCI-E GTX580-3072-DD-HDMI-Phantom sau de ce nu, chiar si un Quadro Placa video PNY nVidia Quadro 6000, 6GB, GDDR5, 384bit, DVI, HDMI, SLI, PCI-E VCQ6000-PB. Nu-i va simti nimeni lipsa in multiplayer pe PS3 sau Xbox 360

11. #51 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Eu stiu ! Ce ar fi fost Uncharted fara grafica si detaliile pe care le-am regasit in el decat o copie amarata de Tomb Raider in varianta masculina. Ce ar fi un Killzone fara respectivele efecte vizuale decat un banal shooter SF din sutele care exista pe piata.
    Abia astept sa joc Killzone 3. Deee ceee? Pt. ca e unul plin de arme si decimeaza la cate unii?! Sa fim seriosi, binenteles ca nu.
    Te provoc sa joci KZ3 sa vezi despre ce e vorba. Pff, what a game...

12. #52 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Si uite totusi cum Mass Effect 1 care avea probleme cu texturile care apareau tarziu si chestii de genul este considerat unul din cele mai bune jocuri de Xbox 360 ever.

13. #53 SP
    Banned nurv's Avatar
    Pentru mine daca jocu nu arata bine, are ceva lipsa, nu e complet. De ex, joc black ops in mp, e super misto, dar singer nu sunt f impacat cu rezolutia aia de 600p, pare imaginea prea blur, prea fara sharpnessul si definitia din killzone 3. Iar faptul ca e jucat de milioane, me included, nu inseamna ca toti sunt multumiti de rezolutia f slaba a lui. Un joc cu grafica buna va fi mai apreciat decat acelasi joc cu acelasi story acelasi sunet acelasi fun dar cu grafica slaba. Si fi convins ca sunt foarte multi consolisti care pun pret pe grafica, chiar si aici pe forum.

Nu e OK sa te rezumi numai la grafica,cum nu e OK nici sa tot sustii ca nu conteaza man. Ca daca ar fi asa nu ar mai petrece programatorii sute de ore sa scoata tot din CELL si RSX pentru un aspect vizual deosebit. Grafica, nu e singurul aspect in judecarea unui joc dar conteaza. Si cum am zis, sunt multi care prefera sa joace pe console din mai multe motive dar au cerinte si de grafica frumoasa.

Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pe de alta parte, chiar vreti mai mult decat generatia actuala de engine-uri (vezi Gears of War, God of War, Uncharted, Metal Gear) ? Poate doar sa fie FullHD 60FPS 3D... In rest, eu zic ca ofera mai mult decat e nevoie. Atunci cand gameplay-ul si story-ul este captivant (si sa nu uitam si partea audio), grafica eu zic ca ramane in ultimul plan.
    Sincer, nu imi trebe ceva mai bun ca GOW 3 sau Killzone 3, mie personal imi satisfac pe deplin cerintele grafice. M-ar bucura sa le vad in 1080p la 60FPS si cu 4xAA iar pentru mine ar fi un vis. Dar man, asa sa se vada toate Dar nu' 960x544 cum merge Black Ops pe PS3... mie la rezolutia aia, upscalat pe 127inchi, fara AA, chiar nu mi se pare o imagine frumoasa. Si cu toate astea il joc in MP... inteleji ce zic? Nu conteaza grafica dar daca e, parca e mai bine. E buna rau ciorba si din legume da daca pui cata carne parca are alt gust.

14. #54 SP
    foarte adevarat, cu o singura mentiune. uneori sarea e mai importanta decat carnea

15. #55 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    foarte adevarat, cu o singura mentiune. uneori sarea e mai importanta decat carnea
    Nu uneori, intotdeauna Renunt cu siguranta la carne ptr putina sare si piper.

16. #56 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Grafica e parte din gameplay. Gameplay-ul este un concept mai special, iar grafica nu e separata in gameplay. Nu sunt diferie ci se completeaza.
    Cat priveste chestiunea de mai sus (diferente dx9 vs d11), cauta pe net, google is your friend.
    Cum ar fi fost Assassin's Creed dx11?

17. #57 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Grafica e parte din gameplay. Gameplay-ul este un concept mai special, iar grafica nu e separata in gameplay. Nu sunt diferie ci se completeaza.
    Cat priveste chestiunea de mai sus (diferente dx9 vs d11), cauta pe net, google is your friend.
    Cum ar fi fost Assassin's Creed dx11?
    Desi sunt omul care pune mare pret pe grafica... DX11 in era actualelor generatii de console cu HW de 5 ani e fix marketing... DX11 a fost gandit ca sa usureze viata developerilor... acelasi lucru se obtine in DX11 cu mai putina munca decat in DX9... problema este ca datorita HW-ului modest al consolelor care nu suporta DX11, nu ai sa vezi ce poate DX11 decat la noua generatie de console, cand developerii vor avea un motiv serios [vanzarile] ca sa puna la ham de piatra si fier noul API... pana atunci... nu exista joc [PC sau consola] care sa arate mai bine decat Metro 2033 in DX11... bine, cere gtx 480 sau mai mult... dar daca vorbim de grafica, exista pe PC Metro in DX11 si Crysis 2 in DX11 [cu Tesselation pe Advanced]... iar pe console Killzone 3... care da senzatia ca se apropie... iar restul e can' can' [daca e sa vorbim strict de grafica]... dar cum grafica nu conteaza...

Cine vrea grafica top nouch ar fi bine sa isi schimbe pasiunea... pe console exista 2 titluri care sa aiba o grafica care ridica pretentii iar pe PC... welll. nu se mai prea fac jocuri cu grafica de sa iti taie rasuflarea din cauza faptului ca majoritatea jocurilor sunt porturi de consola... pentru ca acolo sunt vanzarile.

Asa ca intr-un final ajungem la vorba lu Daniel, grafica nu conteaza, nu pentru ca n-ar conta, ci pentru ca pe console devine tot mai greu sa faci o grafica de top iar pe PC well... nu prea mai avem decat porturi de consola, care in afara de rezolutia mai mare, nu au nimic in plus fata de versiunea de consola. Ramane sa ne multumim cu story, sunet si fun.

18. #58 SP
    sincer, eu am fost mai impresionat de grafica din Uncharted 2 decat de cea din KZ2. nivelul detaliilor si acuratetea cu care au fost redate plus paleta de culori folosita sunt chestii care au contat pentru mine.

19. #59 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    sincer, eu am fost mai impresionat de grafica din Uncharted 2 decat de cea din KZ2. nivelul detaliilor si acuratetea cu care au fost redate plus paleta de culori folosita sunt chestii care au contat pentru mine.
    Uncharted 2 este mai artistic decat Killzone. Killzone este gri, simti praful in gura, simti tensiunea... iar grafica face o treaba fenomenala in a te introduce in universul ala extraordinar. Iti va place Killzone 3, e mai colorat, mai "Uncharted 2"

20. #60 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Asta e alta discutie, legata de cromatica, nivelul detaliilor.
    Asa poti spune ca Gears of War are super grafica, dar texturile proaste sunt acoperite de un bloom evident, ceea ce mascheaza eventualele texturi proaste.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast