"esti copil si pui botu la marketing"
daca pun un link pe site, care din intamplare e declaratia OFICALA oferita de Sony, inseamna ca "pun botul"? cum ti-ai dat seama din postul meu ca "pun botul"
intentia mea a fost doar sa va informez, banuiesc ca erau cativa curiosi de raspunsul oficial, in fine... si crede-ma ca nu sunt copil si nici nu "pun botul la marketing". avand in vedere ca in ultimii 3 ani de zile citesc in fiecare zi majoritatea stirilor si informatilor de pe siteu-rile de specialitate de gaming, vreau sa cred ca stiu si eu care sunt scopul acestor acte/declaratii de marketing. bafta
LE: si sincer nu cred ca va aparea in 2012. suntem in 2011 si nu exista vreun zvon conform caruia Sony chiar se ocupa de PS4, ba mai mult potrivit zvonurilor recente, compania japoneza nici nu are de gand sa lanseze urmatoarea generatie de console prea curand. asta e opinia mea.

"esti copil si pui botu la marketing"
intentia mea a fost doar sa va informez, banuiesc ca erau cativa curiosi de raspunsul oficial, in fine... si crede-ma ca nu sunt copil si nici nu "pun botul la marketing". avand in vedere ca in ultimii 3 ani de zile citesc in fiecare zi majoritatea stirilor si informatilor de pe siteu-rile de specialitate de gaming, vreau sa cred ca stiu si eu care sunt scopul acestor acte/declaratii de marketing. bafta
. suntem in 2011 si nu exista vreun zvon conform caruia Sony chiar se ocupa de PS4, ba mai mult potrivit zvonurilor recente, compania japoneza nici nu are de gand sa lanseze urmatoarea generatie de console prea curand. asta e opinia mea.
tu nu ai de unde sa stii ce are de gand compania japoneza, nici eu nu am de unde sa stiu... dar te hazardezi la afirmatii... SONY are un departament de R&D.... cum suna pentru tine sa iti spun ca in momentu asta se "research & development" concepte pentru PS5 si 6...? Suna ciudat daca nu prea ai avut legatura cu insiderii din corporatiile high tech... pentru tine, Microsoft a avut echipa care a facut R&D ptr Windows Vista / 7 din 2000... cu o gramada de ani inainte sa se lanseze produsul finit.
Dar nu' 960x544 cum merge Black Ops pe PS3... mie la rezolutia aia, upscalat pe 127inchi, fara AA, chiar nu mi se pare o imagine frumoasa. Si cu toate astea il joc in MP... inteleji ce zic? Nu conteaza grafica dar daca e, parca e mai bine. E buna rau ciorba si din legume da daca pui cata carne parca are alt gust.
Renunt cu siguranta la carne ptr putina sare si piper.

Bookmarks