Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 62

Thread: PS3: ban-urile au inceput sa apara

1. #21 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Pai de ce sa nu-l puna la zid?De exemplu eu joc pentru trofee iar un user care detine o consola modata poate juca jocurile fara multiplayer isi face platina iar apoi cand a strans destule platine face update,sync cu serveru si iar si-o modeaza.
    pai daca acesta renunta la JB si la jocuri piratate nu va primi ban, a second chance, dar daca continua sau revine la JB acesta va primi ban. sunt sanse mari ca ban-ul sa fie aplicat pe consola si o perioada lunga de timp (999 de ani ). situatia nu este inca clara, Sony neoferind o declaratie de presa in legatura cu acest subiect, trebuie sa asteptam si sa vedem ce se intampla. IMO e de apreciat gestul lui Sony de a-i avertiza prima oara si doar dupa sa treaca la actiune (bineinteles ca unii useri nu inteleg acest lucru si prefera sa ironizeze situatia )

2. #22 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Quote Originally Posted by G-XtremE View Post
    nu ma intereseaza de altii, vreau doar sa joc killzone 3 online fara probleme. Asta e toata rugamintea mea. Sony, do yer thang
    De acord cu tine.

LE. Am o teorie: tare cred ca banarile astea se fac pe cont de PSN si nu pe mac-ul consolei...ceea ce nu e un lucru extrem de rau, e doar 99% rau

3. #23 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Daca e ban pe cont == frectie la picior de lemn, oricum mare parte din cei care pirateaza nu prea au treaba cu online-ul asa ca no harm done.

4. #24 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Daca e ban pe cont == frectie la picior de lemn, oricum mare parte din cei care pirateaza nu prea au treaba cu online-ul asa ca no harm done.
    pai si banul pe consola (adica pe mac-ul consolei) cu ce crezi ca te ajuta mai mult? in ambele cazuri nu vei mai avea posibilitatea sa te conectezi pe PSN, iar daca incerci sa faci un cont nou si acesta va fi banat la randul lui. normal ca offline poti sa faci ce vrei. ar fi frumos ca de acum inainte toate jocurile lansate sa necesite ultimul fw. nu i-ar impiedica pe hackeri si pe cei care isi modeaza consolele, dar le-ar face viata mult mai grea .

5. #25 SP
    Ajuta ca il face pe "hacker" sa se gandeasca de 2 ori inainte de a pune "softu" din simplul motiv ca consola isi pierde din valoare in cazul unei vanzari.

6. #26 SP
    Pai tocmai ca daca banarea se aplica numai contului atunci consola isi pastreaza valoarea. Cat priveste metoda asta de banare nu e tocmai frectie la picior de lemn pt ca poate unora le pasa de contul creat de 3-4 ani...

7. #27 SP
    Si eu ce am zis mai sus ? Ca e mai "eficient" un ban hardware, oricum avand in vedere ca se primeste un warning in prealabil e destul de clar ce decizie e de luat ( in cazul in care iti pasa )

8. #28 SP
    Member unlike's Avatar
    Ban-ul e pe consola, nu pe cont . Anyway, nu inteleg ce se plange lumea atata ca ramane fara PSN, acuma si backup-uri si PSN .. trebuie sa faca si un sacrificiu in schimbul avantajelor , nasol este pentru cei ce folosesc JB chiar pentru a utiliza emulatoare and stuff, jocurile cumparandu-le in continuare , pt ca vor ramane fara posibilitatea de a juca multiplayerul jocurilor cumparate .
    A, si citind commenturile de pe PS blog, unde a fost postat comunicatul oficial .. wow , ce multime de cretini, ce se bucurau de actiunea Sony ca niste poeti simbolisti frenetici .. totusi, consola e hackuita, backupuri se pot juca ..
    In lumina faptului ca exista riscul ca multiplayerul de pe PSN sa se infecteze cu cheatari, salut decizia Sony !

9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am cumparat jocuri si cu 30-40 de lei. La preturi de genu asta nu vad de ce sa mai modezi consola. Am vazut la vreo 4 oameni GTA IV cu 40 RON. GTA 4! Eu l-am luat de la Andrewqp acum cateva luni la banii astia. Daca si la preturi dinastea se modeaza consolele e chiar trist.

10. #30 SP
    Pai la jocuri vechi ce vrei? Cumpara GT5, vezi cat costa. Sau daca tu poti sta 1-2 ani ca sa scada pretu la un joc nou asta e alta treaba.

11. #31 SP
    Junior Member cristiochiana's Avatar
    Eu cred ca mai bine strang bani pentru un joc pentru acel sentiment care il ai cand pui cd-ul in consola si astepti nerabdator sa se incarce jocul decat sa iau "de pa net" un joc doar sa vad daca e "misto" si dupa ce il termin(daca il termin)il sterg de pe HDD ca si cum as arunca la gunoi o hartie.Ma rog asta e pararea mea.

12. #32 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Gasesti GT5 si la 100 RON si mi se pare un pret foarte corect pentru un joc bun lansat de curand. Eu am dat 150 pe el, asta pentru ca l-am vrut mai repede. E si vorba aia, dai un ban dar stai in fata. Daca vrei un joc nou, platesti mai mult.

13. #33 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    GT 5, care e un joc pe care nu il termini cu una cu doua, costa cam 150 lei sh. Daca ai noroc sau nu esti pretentios il gasesti poate si mai jos. (coperti in alte limbi decat engleza, carcasa o idee julita etc)

In conditiile astea mi se pare super de bun simt pretul. Acum ca tu sau x sau y vreti sa jucati tot ce apare fara sa dati vreun ban e alta discutie. Toti am vrea sa facem asta, dar uite ca in final exista si consecinte. Repet ceea ce am enuntat si in alte thread-uri : bani pentru 1-2 jocuri pe luna cred ca isi permit sa stranga toti cei care au in dotare un set-up de gaming (TV + consola + eventual alte minunatii )

14. #34 SP
    Member maweryck's Avatar
    Eu imi doresc sa nu-mi fie mie afectata experienta de joc on-line din cauza hack-urilor and stuff .
    Nu vreau KILLZONE 3 sa ajunga un al 2-lea MW2 din cauza alora cu p*** mica ( vorba altcuiva de p'aici ) ...care se apuca acum sa joace cu toate cheaturile de pe pamant
    In rest , cine vrea sa pirateze ...sa pirateze (oricum ei au de pierdut ) dar sa nu ma afecteze pe mine .

15. #35 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Pai asta este de fapt problema, ca te afecteaza, chiar daca nu iti pasa. Eu personal, vreau sa nu ii vad, sa nu ii aud, sa discute privat, orice tine de piraterie. Din pacate in ultimul timp este din ce in ce mai greu, iar discutiile "la limita" mi se par mai penale decat orice. Exact ca mafiotii, traficantii, criminalii platiti, care isi alegeau cu grija cuvintele, nu puteau fi acuzati, dar toata lumea stia despre ce este vorba. Asa ca daca se va alege praful de Killzone 3, va fi pentru ca si aici s-a permis. Legal, bineinteles.

16. #36 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Eu imi doresc sa nu-mi fie mie afectata experienta de joc on-line din cauza hack-urilor and stuff .
    Amin. Inteleg ca sunt oameni care pur si simplu nu isi permit sa dea bani pe jocuri originale. Doar ca nu vrea ca eu care le cumpar sa am de suferit din cauza asta (vezi MW2) sau mai stiu eu ce le va trece prin cap celor de la Sony.

17. #37 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Eu am cumparat jocuri si cu 30-40 de lei. La preturi de genu asta nu vad de ce sa mai modezi consola. Am vazut la vreo 4 oameni GTA IV cu 40 RON. GTA 4! Eu l-am luat de la Andrewqp acum cateva luni la banii astia. Daca si la preturi dinastea se modeaza consolele e chiar trist.
    Cei care modeaza au cu totul alta mentalitate - ei vad jocurile ca pe ceva care li se cuvine si nu trebuie platita. Mai mult, considera ca nu fac paguba cand pirateaza, cred ca ei "copiaza", nu fura. In conditiile astea nu conteaza ca un joc costa 500 lei sau 5 lei, cat timp se poate copia gratis pe HDD si juca ei asta vor face.

Si normal ca mai e un aspect :

Quote Originally Posted by mark View Post
    Pai la jocuri vechi ce vrei? Cumpara GT5, vezi cat costa. Sau daca tu poti sta 1-2 ani ca sa scada pretu la un joc nou asta e alta treaba.
    Lumea vrea tot timpul ce e nou si "cool". Asa poti argumenta si ca jocurile de PS2 sunt 10-20 lei SH. Crezi ca asta conteaza ? Lumea o sa vrea ultimele jocuri de PS3. Si alea costa peste 150 lei (chiar si SH).

Normal ar fi sa ne limitam la ce ne putem permite, exact ca in orice altceva in viata - nu-ti cumperi BMW ultimul model, daca tu ai bani de Logan SH. Nu mergi si mananci intr-un restaurant de lux zi de zi, daca tu ai salariu 1500 lei/luna, te rezumi la un restaurant normal ocazional si iti gatesti acasa. Etc.

Asa ar fi normal si la "entertaiment", iti permiti sa cumperi jocuri de 100 lei pe luna : pai iti iei un PS2 si te joci 5-6 jocuri SH sau iti iei un PS3 si te limitezi la 1-2 jocuri max (mai vechi).

18. #38 SP
    Banned FormableTube's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Pai de ce sa nu-l puna la zid?De exemplu eu joc pentru trofee iar un user care detine o consola modata poate juca jocurile fara multiplayer isi face platina iar apoi cand a strans destule platine face update,sync cu serveru si iar si-o modeaza.
    Nu poti le arata altor jucatori trofeele facute prin hack deci nu conteaza

19. #39 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Nu cred ca se referea la trofee facute prin hack, ci la faptul ca daca o modezi poti sa descarci jocuri en-gross si e logic ca e mai usor sa faci mai multe platine.

20. #40 SP
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Gasesti GT5 si la 100 RON si mi se pare un pret foarte corect pentru un joc bun lansat de curand. Eu am dat 150 pe el, asta pentru ca l-am vrut mai repede. E si vorba aia, dai un ban dar stai in fata. Daca vrei un joc nou, platesti mai mult.
    ) las ca eu n-am dat un ban si am stat mult mai in fata ca tine.

Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Nu vreau KILLZONE 3 sa ajunga un al 2-lea MW2 din cauza alora cu p*** mica ( vorba altcuiva de p'aici ) ...care se apuca acum sa joace cu toate cheaturile de pe pamant
    In rest , cine vrea sa pirateze ...sa pirateze (oricum ei au de pierdut ) dar sa nu ma afecteze pe mine .
    Eu nu inteleg cine v-a bagat ideea asta in cap ca daca ai consola modata cheat-uiesti la greu?

Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Cei care modeaza au cu totul alta mentalitate - ei vad jocurile ca pe ceva care li se cuvine si nu trebuie platita. Mai mult, considera ca nu fac paguba cand pirateaza, cred ca ei "copiaza", nu fura. In conditiile astea nu conteaza ca un joc costa 500 lei sau 5 lei, cat timp se poate copia gratis pe HDD si juca ei asta vor face.

Si normal ca mai e un aspect :

Lumea vrea tot timpul ce e nou si "cool". Asa poti argumenta si ca jocurile de PS2 sunt 10-20 lei SH. Crezi ca asta conteaza ? Lumea o sa vrea ultimele jocuri de PS3. Si alea costa peste 150 lei (chiar si SH).

Normal ar fi sa ne limitam la ce ne putem permite, exact ca in orice altceva in viata - nu-ti cumperi BMW ultimul model, daca tu ai bani de Logan SH. Nu mergi si mananci intr-un restaurant de lux zi de zi, daca tu ai salariu 1500 lei/luna, te rezumi la un restaurant normal ocazional si iti gatesti acasa. Etc.

Asa ar fi normal si la "entertaiment", iti permiti sa cumperi jocuri de 100 lei pe luna : pai iti iei un PS2 si te joci 5-6 jocuri SH sau iti iei un PS3 si te limitezi la 1-2 jocuri max (mai vechi).
    Bag seama ca tu nu locuiesti in Romania...sau ai uitat? Ok iti reamintesc eu: peste 70% din populatie nu are 1500 ron salar lunar macar...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast