Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 34

Thread: The Witcher se lanseaza pe console!

1. #1 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar

The Witcher se lanseaza pe console!

Acum un an apareau primele zvonuri care spuneau ca RPG-ul celor de la CDProjekt, The Witcher, se va lansa pe Xbox 360. Acum, cand apele erau linistite, jocul a fost confirmat nu numai pentru Xbox 360 ci si pentru Playstation 3. Versiunea de console, denumita "The Witcher: Rise of the Wolf ", va avea un nou engine grafic, modele noi si mai multe poligoane comparativ cu versiunea de PC. De asemenea va mai avea si alte imbunatatiri precum dynamic lighting, dynamic shadows si un nou sistem de lupta, ati ghicit, mai dinamic.

Mai multe despre varianta de console puteti gasi in video-ul de mai jos. In acest trailer se pot vedea si cateva scene de lupta, dar se pare ca toate sunt din cutscene-uri.

Attached Images Attached Images the_witcher.jpg

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Super... The Witcher chiar ca merita sa apara pe console, fiind unul din putinele RPG-uri care au "stralucit" pe PC in 2008.

3. #3 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Foarte tare. Abia astept!

4. #4 SP
    Member collector's Avatar
    super! , am jucat cateva ore pe pc , dar l-am lasat .. speram sa apara si pe console

5. #5 SP
    Banned nurv's Avatar
    mai multe poligoane comparativ cu versiunea de PC

Un joc foarte bun, si apare si pe PS3 / XBOX, un lucru foarte bun. Sa ne abtinem insa de la a afirma ca versiunea de consola o sa arate mai bine ca aia de PC... si daca nu ne abtinem, da-mi voie ca eu personal sa nu cred. Astea sunt abureli de marketing. Crede-ma ca nici o versiune de joc incepand cu 2007 incoace nu are cum sa arate mai bine pe console [tehnologic vorbind]. Marketing din asta am mai auzit si la Crysis care cica rupea tot pe Quad Core si saracu abia scala pe 2 nuclee.

6. #6 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Nu te-a obligat nimeni sa crezi, eu doar am tradus si compilat niste stiri de pe diferite site-uri.

7. #7 SP
    Member weriwulf's Avatar
    WOOOW YEEES!!! AAAHAAHAA ma scuzati dar sunt in CULMEA fericirii!!! intotdeauna am dorit asta! my favorite game ever!!!

deci este CEL MAI TARE joc pe care am avut onoarea sa il joc! pfuai...wow...n-am cuvinte! I'm in deep love!x

8. #8 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    o veste foarte buna ! unul dintre cele mai bune rpg-uri ajunge intr-un final si pe console

9. #9 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Pentru voi, care adorati jocul am o surpriza:
    Attached Images Attached Images 005.jpg 013.jpg pos_plakat3.jpg pos_plakat15.jpg wallpaper_the_witcher_09_1600.jpg

10. #10 SP
    Member weriwulf's Avatar
    si inca una mica
    Attached Images Attached Images witcher-655.jpg wallpaper_the_witcher_10_1600.jpg witcher_the-9.jpg witcher-logo-1287.jpg witcherot09.jpg

11. #11 SP
    VIP Member Donely's Avatar

12. #12 SP
    Member weriwulf's Avatar

13. #13 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Foarte tare vestea. Mersi Uziwood. L-am incercat pe PC, dar nu am putut juca din cauza cerintelor prea mari, dar pe console abea astept .

14. #14 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Eu nu l-am jucat pe pc Dar de abea astept sa iasa pe consola

15. #15 SP
    Member canibalu's Avatar
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    De asemenea va mai avea si alte imbunatatiri precum dynamic lighting, dynamic shadows si un nou sistem de lupta, ati ghicit, mai dinamic.
    Tare mi-e mie ca sistemul de lupta "mai dinamic" va insemna inclinarea balantei catre action(oricum The Witcher suferea din cauza acestui fapt)...de asemenea ma intreb cum va fi controlul pe console, daca se pastreaza macar jumate din esenta jocului.Eh, oricum asteptam o continuare

16. #16 SP
    Junior Member StefC's Avatar
    Super, pe PC n-am prea putut sa ma joc din cauza cerintelor, dar ar fi foarte tare sa apara pe console

17. #17 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Săracul Geralt, poate a treia versiune a lui să fie cea bună. Parcă văd că pe Xbox o să iese �n dash destul de frecvent.

18. #18 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Geralt rulz!!! scuzati fanaticismul pe care il arat fata de acest joc...dar chiar este jocul meu de sufletsi acum ca am auzit ca apare si pe PS3...WOWe cel mai metal joc ever!

19. #19 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Eu nu inteleg. Asta va fi practic o versiune enhanced a jocului de PC sau are si modificari asupra storyline-ului?

20. #20 SP
    Member canibalu's Avatar
    Cred ca va fi un joc nou(posibil fara nicio legatura cu story-ul primului)...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast