Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: LG blocheaza importurile de PlayStation 3 in Europa

1. #21 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Mai asteapta un pic. Daca tine mai mult face parte dintr-un caz rar, toate produsele LG care le-am avut s-au stricat la cca 2-3 luni dupa garantie.
    Mi-a expirat garantia de acum un an si nu am absolut nici o problema(pixel mort etc),nu mai informa lumea gresit poate te-o mai crede.Si cate produse LG ai avut tu,ca din cate am citit pe forum ai 18 ani si jocurile ti le cumperi din banii de pachetel sau alocatie + fratioru tau?!

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    beugen2001: eagle-eye are (vorba lui Badea) "oaresice ureche muzicala". Stie el ce stie. Probabil ca a vazut si el (ca si mine si altii) muntii de TV-uri si aparatura marca LG din service-uri. Vechiul GoldStar nu se dezminte atunci cand vine vorba de rateuri. Din pacate, pentru ca daca ar investi mai mult in quality control, ar putea sa-si repare reputatia.

On-topic acum, e o batalie intre corporatii. Si din pacate din aceasta lupta nu avem de pierdut decat noi, consumatorii. Ce ma mira pe mine este faptul ca deabia dupa ani de la lansare vedem un astfel de "verdict". E ca si cand ai astepta sa faca destul de bani "concurenta", ca sa lovesti cand se poate mai "bine". Imi aduce aminte de Immersion, sau cum se numeau cei care au primit o groaza de bani de la Sony.

Acum, nu zic ca au dreptate unii sau altii... mai ales daca se dovedeste ca Sony a furat... Insa ar fi bine sa lase Dzeului cumparatorii in pace, si sa isi rezolve problema intern... ca au bani si unii si altii.

3. #23 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Mi-a expirat garantia de acum un an si nu am absolut nici o problema(pixel mort etc),nu mai informa lumea gresit poate te-o mai crede.Si cate produse LG ai avut tu,ca din cate am citit pe forum ai 18 ani si jocurile ti le cumperi din banii de pachetel sau alocatie + fratioru tau?!
    Mda nici ca ma asteptam la altceva din partea ta... . Nu-mi bat capul cu tine, maturule.

Si sa nu fac off-topic: va dati seama ca acum ca a gresit Sony, ca a gresit LG, toata chestia asta va avea un impact destul de nasol pentru noi gamerii. Si daca se merge si mai departe, iar LG castiga procese peste procese, s-ar putea ca gigantul Sony sa piarda niste bani foarte frumosi si iarasi, tot noi vom avea de suferit.

4. #24 SP
    Junior Member Darkthor's Avatar
    Da si nu,daca sony va pierde piata din europa,inseamna ca atunci cand va reveni,pentru ca,hai sa nu ne mintim, VA REVENI EVENTUAL, probabil va urma o perioada de promotii, doar departamentele lor de marketing nu sunt batute in cap....aici e de discutat de tehnici de marketing strategic,cine stie,cunoaste.

Revin la ideea de mai sus: povestea a inceput cand Sony a blocat ultimele smartphone-uri LG sa intre pe piata americana

LG a contracarat cu ceea ce stiau ei.

Si LG a intrat pe piata americana,apropo.Si americanii nu au nimic impotriva.Ba chiar au ras de ce prostie a facut SONY.
    Perdant decisiv: SONY.

Cu alte cuvinte,nu da unui prost un pistol, pentru ca tot el siesi isi va impusca genunchii,tragand inspre tine.Lol @ SONY.

5. #25 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Daca le confisca si in Romania m-as caca pe mine de ras sa gasesc la confiscate PS3 cu 100 RON .Just a joke,nu sariti cu gura pe mine .LG-ul n-ar avea un motiv bun sa ii dea in judecata pe SONY decat pentru ce le-a facut in trecut sau LG sta prost cu banii

6. #26 SP
    Junior Member Darkthor's Avatar
    Skyborg,vad ca stai prost cu atentia:

"povestea a inceput cand Sony a blocat ultimele smartphone-uri LG sa intre pe piata americana"

7. #27 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    la inceput cei de la sony erau asa 300,000 PS3's Were Seized, Valued at
    apoi erau asa LG Wants $150-180 Million Off Sony For PS3 Patent Infringements, Up to $350 Million In Further Royalties | PlayStation LifeStyle
    da in final au ajuns asa Sony Fans Rejoice: Sony Wins LG Court Case | PlayStation LifeStyle
    With LG seizing 300,000 PS3s and planning to seize another 180,000, demanding up to $350 million and a ban on PS3 sales in The Netherlands, today marked one of the most important court cases in Sony’s long history as a technology company. Thankfully, it now looks like Sony has won the first battle against LG, not only defeating the company, but receiving reimbursement.

Dutch site InsideGamer.nl reports that Sony has won the summary proceedings and that LG will be made to pay €130,000 for the cost of the court case and €200,000 every day until all the 300,000 PS3s are returned. This has been corroborated by Florian Mueller:
    It’s definitely true that Sony won over LG, an independent source just confirmed it to me!
    This only covers the seizure of the PS3s, so LG still could possibly win a case against Sony for patent infringements at a later date, with the company probably set to continue asking for $350 Million.
    good news pt sony... era dezastru de nu mai puteau importa console in Europa sau daca importau console si dadeau bani si celor de la LG

8. #28 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    stati asa. Sony a castigat in fata LG numai in legatura cu acele console oprite in vama, nu in ceea ce priveste problema patentelor. greul acu vine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2