Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast
Results 61 to 80 of 89

Thread: Sony scapa de piratare?

1. #61 SP
    Member iradum's Avatar
    Quote Originally Posted by Dudel View Post
    Teoretic pe PC ai putea folosi numai programe freeware, incepand cu Linux ca sistem de operare.
    Oricum discutia de aici o ajuns departe de titlul threadului si nu-i prima tura cand se ajunge la discutii piratare sau nu.
    Pentru elevi, vedeti siteurile astea 2:
    http://mturk.com si http://odesk.com si mai sunt.
    Corect.
    Si sa revenim la titlul threadului. Orice se face se si desface. Asa ca e imposibil sa acopere chiar toate "gaurile" in nou fw. Au modificat fw-ul, pentru a acoperi bug-urile oferite de partea hardware. Dar sa nu uitam, vorba lui donaly, utilizatorul are acces acum la toata consola si presimt si eu ca se apropie timpul chip modding-ului.

Sau mai bine explicata afirmatia mea, toata partea de software e scrisa pe hardware. Deci ca sa modificam software-ul (care presupunem ca nu mai are nicio problema) modificam hardware-ul. Si bingo, am rezolva problema asta!

2. #62 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by iradum View Post
    Si ce inseamna, ca daca eu nu vreau sa pierd banii astia nu am voie sa detin o consola?
    Era o simpla expresia. Cum crezi ca as putea sa-i spun cuiva "nu ai voie sa-ti iei...".
    Dar pana la urma, DA, nu ai ce sa iti iei o consola daca ai de gand sa furi. Pt. ca traim in era digitala furtul de continut digital are o alta dimensiune nu e ca si intinsul mainii spre un raft. Astel foarte multi dintre noi sau familiarizat/obisnuit sa ia fara sa plateasca incat astazi o discutie despre piraterie e ceva de neinteles pt. ei. Forma in care se executa infractiunea e greu de urmarit si pedepesit, ca atare pt. multi e ceva firesc sa ia ceva de pe torrente si sa nu-si faca mustrari de constiinta.

Oamenii nu sunt capabili sa �nteleaga, ca fisierele care sunt postate pe internet sunt �ncarcate ilegal, fara consimtam�ntul autorilor si din momentul �n care printr-un simplu download putem avea jocul dorit, ajutam si dezvoltam ilegalitatea celor care �ncarca aceste fisiere.

Randurile de mai sus nu vor sa se constitue intr-o morala. nu e cazul nu e locul. Vreau sa recunosc astfel ca si eu fur filme si muzica, de exemplu. Dar din pacate pt. noi astia de furam jocuri, filme si muzica, trebuie sa intelegem finalmente ca pirateria este FURT.

Pe de alta parte, apropo de Sony si tema, pai nu ma apuc eu sa le plang de mila, de parte de mine gandul. Am si eu o oftica pe moda asta a DLC-urilor. Sunt jocuri care pur si simplu sfarsitul pare ciuntit fara achizitionarea unui DLC. Eee pai stiti ce...ia sa se mai duca undeva si corporatiile astea !!!

3. #63 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by iradum View Post
    Da, consola voastra comunica cu sony fara sa va anunte, inclusiv date legate de cartile de credit folosite in mod text, necriptate!
    Serios ? Si de asta iti vine tie sa piratezi ? ...Pentru ca Sony trimite date ca sa-si imbunatateasca serviciile ? ... De Steve Jobs si al lui iTunes ai uitat ? Unde a precizat in ultima converinta ca are 200 milioane de subscriberi cu credit-card-ul activat ? ... How about that.
    Astea sunt servicii securizate, nu cred ca are vreo relevanta daca Sony/Microfost/Apple, stie ce ai tu pe hardware-ul respectiv. Nu-mi aduc aminte sa-mi fi disparut vreodata bani de pe card.

4. #64 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    O sa ajungeti probabil la nivelul ala de jena in care, voi astia, piratii, o sa va plangeti ca nu mai aveti bani nici de curent pentru consola + lcd/plasma de 100+ cm si v-ati racordat ilegal la Electrica, pentru ca...va trebuie !
    PS: cred ca ar trebui inchis topic-ul sau facuta o curatenie de weekend

5. #65 SP
    Member liviu15's Avatar
    Hai ca aia cu curentul deja e exagerata , si pentru cei ce se dau cinstiti ca , cumpara SH , presupun ca nu stiti ca ei incearca sa scape si de vanzarile SH , nu numai de piraterie , deja unele jocuri iti cer un key unic sa te joci online si pe console , si mai citisem de o masura pe care o vor lua in viitorul apropiat , nu mai stiu exact care dar cu aia ar scadea vanzarile SH foarte mult , majoritatea de pe aici cumpara SH si se lauda ca nu pirateaza , voi nu ajutati cu nimic daca cumparati un joc sh la 50ron , daca cumparati numai originale pe la 200ron fiecare atunci sa va laudati. Fiecare a cumparat consola si face ce vrea cu ea , nu credeti ca daca nu ar pirata ar cumpara ca nu ar fi deloc asa , ganditiva ce salariu au romanii si ce salariu au ceilalti , noi nici servicii online pentru tara noastra nu avem , credeti ca au sperante la romani cand nici nu se distribuie oficial consola la noi in tara.

6. #66 SP
    Member pijama35's Avatar
    Quote Originally Posted by liviu15 View Post
    Hai ca aia cu curentul deja e exagerata , si pentru cei ce se dau cinstiti ca , cumpara SH , presupun ca nu stiti ca ei incearca sa scape si de vanzarile SH , nu numai de piraterie , deja unele jocuri iti cer un key unic sa te joci online si pe console , si mai citisem de o masura pe care o vor lua in viitorul apropiat , nu mai stiu exact care dar cu aia ar scadea vanzarile SH foarte mult , majoritatea de pe aici cumpara SH si se lauda ca nu pirateaza , voi nu ajutati cu nimic daca cumparati un joc sh la 50ron , daca cumparati numai originale pe la 200ron fiecare atunci sa va laudati. Fiecare a cumparat consola si face ce vrea cu ea , nu credeti ca daca nu ar pirata ar cumpara ca nu ar fi deloc asa , ganditiva ce salariu au romanii si ce salariu au ceilalti , noi nici servicii online pentru tara noastra nu avem , credeti ca au sperante la romani cand nici nu se distribuie oficial consola la noi in tara.
    Atunci nu iti lua consola.

7. #67 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Hai scurt ca am dat-o rau in offtopic > pirateria e infractiune, second-hendul nu.

8. #68 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Le plang de mila celor care te-au crescut. Mentalitatea asta in cenusa ne-a adus si ne duce unde suntem ca tara si oameni.

9. #69 SP
    Member liviu15's Avatar
    Mai bine plangeti tie de mila , deja mi s-a luat cum pe aici toti se dau sfinti cand in realitate cine stie cat pirateaza , asa pot sa scriu si eu ca nu am piratat nimic si sa ii jignesc pe cei care macar recunosc , si daca te oboseai sa citesti mai in spate nu sunt nici eu deacord cu pirateria , dar daca exista nu o refuz ca nu s-ar schimba nimic , cel putin in cazul meu.

10. #70 SP
    Mai bine plangeti tie de mila , deja mi s-a luat cum pe aici toti se dau sfinti cand in realitate cine stie cat pirateaza , asa pot sa scriu si eu ca nu am piratat nimic si sa ii jignesc pe cei care macar recunosc , si daca te oboseai sa citesti mai in spate nu sunt nici eu deacord cu pirateria , dar daca exista nu o refuz ca nu s-ar schimba nimic , cel putin in cazul meu.
    Esti mahmur? Nu judeci limpede? Eu bag de seama ca nici tu nu stii ce vrei sa spui. Personal nu ma intreseaza daca tu piratezi sau nu. Problema este mentalitatea ta si cum pui problema.

11. #71 SP
    Junior Member Adis07's Avatar
    Atunci cand sony o sa faca un lucru bun si nu o sa cada bluray driveul de 10 ori, as fi fericit sa iau jocuri originale pe care sa le joc fara griji de pe bluray. Prin asta sony si-a batut joc de clienti, ei de ce sa aiba respect fata de ei?

12. #72 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Mentalitatea asta merge la orice produs eletric/electronic . Defapt hai sa extindem ... si tigla de pe casa se strica ...
    On: Am gasit un spoof pt 3.60 ... Cum au scapat daca inca se pot conecta cu cfw 3.5x la psn ?

13. #73 SP
    Quote Originally Posted by Adis07 View Post
    Atunci cand sony o sa faca un lucru bun si nu o sa cada bluray driveul de 10 ori, as fi fericit sa iau jocuri originale pe care sa le joc fara griji de pe bluray. Prin asta sony si-a batut joc de clienti, ei de ce sa aiba respect fata de ei?
    WTF ?! ... Go shoot yourself kid.

14. #74 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    WTF ?! ... Go shoot yourself kid.

esti penal! Atata poti?

15. #75 SP
    Junior Member TheLeo's Avatar
    bai laurentiu eu cred ca tu esti mahmur.....da nu mai veni aici cu predici si sa jignesti pe altii....eu recunosc PIRATEZ......adica daca n.as pirata nush cu ce s.ar schimba viitorul jocurilor .....si app va luati de astia de pe filelist.....da voi nu aveti cont ca sa vedeti ce se discuta....daca mergeti la un topic de ps3 o sa vedeti ca lumea ia jocuri pentru a vedea cum sunt si daca le place il cumpara.(liviu15 stie despre ce vorbesc ca l.am vazut pe topic)....da ce sa facem asta e romanul se arunca cu vorba inainte sa cunoasca..

16. #76 SP
    Quote Originally Posted by TheLeo View Post
    bai laurentiu eu cred ca tu esti mahmur.....da nu mai veni aici cu predici si sa jignesti pe altii....eu recunosc PIRATEZ......adica daca n.as pirata nush cu ce s.ar schimba viitorul jocurilor .....si app va luati de astia de pe filelist.....da voi nu aveti cont ca sa vedeti ce se discuta....daca mergeti la un topic de ps3 o sa vedeti ca lumea ia jocuri pentru a vedea cum sunt si daca le place il cumpara.(liviu15 stie despre ce vorbesc ca l.am vazut pe topic)....da ce sa facem asta e romanul se arunca cu vorba inainte sa cunoasca..
    Tu nu vezi ca sunt unii ce se cred zeitati si se lauda ca nu pirateaza, mai mai sa te injure de mama daca ai alta parere, de parca le-ar da sony bani.

17. #77 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    daca mergeti la un topic de ps3 o sa vedeti ca lumea ia jocuri pentru a vedea cum sunt si daca le place il cumpara.(.

18. #78 SP
    Quote Originally Posted by Adis07 View Post
    Tu nu vezi ca sunt unii ce se cred zeitati si se lauda ca nu pirateaza, mai mai sa te injure de mama daca ai alta parere, de parca le-ar da sony bani.
    Sa-l citez pe Laur:

Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Le plang de mila celor care te-au crescut. Mentalitatea asta in cenusa ne-a adus si ne duce unde suntem ca tara si oameni.

+1 , ... se aplica la fiecare dintre voi. Ăştia de se m�ndresc ei că piratează.

19. #79 SP
    Ti-as zice ca esti defect dar prefer sa nu te jignesc. Inapoi pe torente cu voi!

20. #80 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    @TheLeo din cauza astora cu crenvustiu mic ca tine nu avem psn si xbl in romania,multumita voua "cercetaselor" de pe failist nu ne baga nicio o companie de jocuri mai serioasa in seama. Stiuu stiuuu ca voi nu piratati, nuu voi acolo pe filelist stati si faceti schimburi de retete, jucati sudoku in retea, crosetati. Da pana la urma ziceai tu cu ceva posturi in urma ca un joc de pe torrent e la fel ca ceva care I'll iei de pe jos, eu uite iti doresc sa gasesti ceva mare si maro pe jos care sa I'll savure....asta sa I'll joci cu placere numai bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2 3 4 5 LastLast