Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Zvon: Battlefield 3 are data de lansare

1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

Zvon: Battlefield 3 are data de lansare

Noul joc din seria Battlefield a facut furori printre gameri cu trailerele, imaginile in-game si detalile care au fost lansate/dezvaluite pana acum, fiind unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului 2011. Chiar daca publisherul din pacate nu ne-a oferit o data de lansare a jocului, asigurandu-ne ca acesta va aparea pe piata anul acesta, s-ar parea ca EA Download Manager ar fi dezvaluit din greseala (sau poate nu) data cand va fi lansat jocul: 2 noiembrie 2011. Daca Activision is va continua "traditia" si va lansa la jumatatea lunii noiembrie noul joc din seria Modern Warfare, vom avea o luna foarte interesanta, 2 giganti ai FPS confruntandu-se in mod direct. Oare va reusi Battlefield 3 sa puna capat dominatiei francizei CoD? (da stiu ca suna foarte dramatic).
    Attached Images Attached Images battlefield_3-1280x720.jpg screenshot_251385.jpg

2. #2 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    nu cred ca a fost o greseala

3. #3 SP
    konichiwa zombie chynagods's Avatar
    Cred ca va depasi seria COD
    Activision nu stie decat sa faca bani.De servere dedicate nu mai vorbesc.....
    Toate bilele negre se aduna si asta o sa-i coste
    L.E
    Arata binisor

Am inteles ca pe 17 aprilie EA ne ameninta cu un nou filmulet
    Mai vedem atunci

4. #4 SP
    Junior Member Gamer4life's Avatar
    Cu siguranta multa lume va trece la Battlefield si multi il vor cumpara din prima zi.Eu cu siguranta voi fi printre ei. E un joc MUST HAVE!Cel putin de cand am pus mana pe battlefield nu ma mai pot dezlipi de el.E peste toata seria COD!Grafic, gameplay......multiplayer nici nu mai zic nimica....E FPS-ul cel mai bun la ora actuala.!So come on BATTLEFIELD 3!

5. #5 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Modern Warfare 3 nu are nicio sansa dpdv tehnic in fata lui BF3 numai din faptul ca nu va folosi alt engine (iar pana si Bad Company 2 e mai avansat decat Black Ops), dar va fi foarte greu sa-i scoti pe fanii inraiti din drogul COD.
    Eu sper ca Battlefield 3 sa sugrume COD anul asta pentru ca jocul de la Activision nu isi merita vanzarile, dar cat timp 75% din gameri sunt obsedati de a fi primii pe o harta minuscula in loc de a juca in echipa un meci ceva mai tacticizat COD nu va duce lipsa de incasari.

6. #6 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Cat de mult imi place senzatia de " asurzire " de la minutul 2:00.

7. #7 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    singurul lucru care nu-mi place sunt mainile. nu sunt deloc realiste

8. #8 SP
    Junior Member Gamer4life's Avatar
    Sunt doar niste clipuri asteapta sa vina joculPana atunci mai lucreaza cei de la DICE!Asa ca..........can't wait.Best FPS ever.......!

9. #9 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    singurul lucru care nu-mi place sunt mainile. nu sunt deloc realiste
    Eu zic nici sa nu-l mai joci ....ca tot are maini nerealiste ....OMFG
    Mi se par ok mainile ......

10. #10 SP
    Junior Member CristianNr1's Avatar
    Data lansarii este 23 Septembrie 2011,ceva mai repede decat ai prezis
    Battlefield 3: Limited Edition PS3 | Zavvi.com

11. #11 SP
    Junior Member rosiani's Avatar
    Nu te baza pe ce scrie zavvi. Si alte jocuri (ex GOW3 Platinum) au fost anuntate cu 1-2 luni mai repede..si acum isi cer scuze in mail pentru intarziere. Producatorul va fi cel care va anunta data oficiala a lansarii

...oricum...grafica , efectele si gameplay-ul par foarte bune..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.