Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: Zvon: Noul Assassin's Creed

1. #1 SP
    Member hibrid13's Avatar

Zvon: Noul Assassin's Creed

Se pare ca in cursul zilei de astazi pe pagina de Facebook a celor de la Ubisoft, au fost publicate cateva detalii conform carora urmatorul titlu Assassin's Creed va fi denumit Revelations. Yves Guillemot, CEO-ul Ubisoft, a declarat in luna februarie ca vor fi publicate noi informatii despre urmatorul joc Assassin's Creed in cursul lunii mai, asa ca asteptam cu sufletul la gura urmatoarea aparitie in public a unui oficial Ubisoft.

In alta ordine de idei, stim sigur ca Ubisoft isi va dezvalui toate planurile pentru acest an pe data de 6 Iunie, cu exact o zi inainte de startul Electronic Entertainment Expo (E3) 2011, care se va desfasura pe o perioada de doua zile, intre 7 si 9 Iunie.
    Attached Images Attached Images 3359rty.jpg capture9yhp.jpg

2. #2 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    sper sa se petreaca in londra secolului 18

3. #3 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Can't wait, can't wait, can't wait

4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Primele trei jocuri au aparut in noiembrie. Poate vom vedea acest al patrulea joc in noiembrie 2011.

5. #5 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Am vorbit cu un amic de al meu care lucreaza la ubisoft si va aparea pana in decembrie jocul

6. #6 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Eu zic să-l �ntrebăm pe RO-Mircea dacă-i doar un zvon sau e pe bune!

7. #7 SP
    Banned Nefraim's Avatar
    Biserica din imagine este realizata in stilul otodox deci... europa de est?

8. #8 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Imaginea din poza este concept art pentru Assassin's Creed 2.

Ce se vede in poza e Basilica di San Marco din Venetia.

9. #9 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mai exact din Assassin's Creed Ascendance, filmul animat ce leaga 2 de Brotherhood. Acea imagine a fost pusa pentru ca nu exista inca o imagine la rezolutia minima ceruta pentru publicarea unui articol, din AC3.

10. #10 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Un alt Assassin's Creed 2 si Brotherhood mi s-au parut cele mai reusite, si 1 fiind frumos, doar ca cam prea linear. Deabia astept sa vad ce ne-au pregatit Ubisoft pentru Assassin's Creed III.

11. #11 SP
    Junior Member o00HUGO0oo's Avatar
    Abea astept sa iasa joculetul ca 2-ul , cat si brotherhood-ul m-au lasat in ceata cu ending ul.....

12. #12 SP
    Member dragos_mihaiy's Avatar
    Assassin's Creed Revelations Teaser

Literele care apar in teaser inseamna:Altair son of nobody.

13. #13 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Cred ca o sa fie pentru AC1 ce a fost Brotherhood pentru AC2. Din punctul meu de vedere, e destul de clar ca nu o sa fie AC3, tocmai din prisma faptului ca are un nume si nu o cifra.

14. #14 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    pai nu e AC3 . e destul de clar

15. #15 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    IA MAN, abia il astept!!!!!!!!!!!!!!! Ce tare daca vine in perioada Sarbatorilor, ca numai atunci voi avea acces la consola din nou!

16. #16 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Mi-as fi dorit tare mult un AC3 dar intr-adevar, se pare ca protagonistul va fi un arab, deci probabil ce zice trickz e complet adevarat.
    E o veste buna si asa, AC1 cu mai multa varietate ar fi iesit un super joc.

17. #17 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Sper pentru binele seriei sa nu apara anul acesta....incep sa "stoarca" franciza si nu e bine pentru noi gamerii...
    Chiar nu stiu de ce se bucura unii asa de tare...da,ok...si eu sunt fan AC...dar e clar ca daca va iesi anul acesta(dupa ce anul trecut am avut Brotherhood) nu va fi pe masura asteptariilor..n-au timp intr-un an...e pacat(ptr noi) ca Ubisoft incearca sa urmeze reteta Activision..

18. #18 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nu mi se pare neaparata aceasta "stoarcere", ideea e ca oricum consolele actuale nu permit un joc mult mai bun tehnic decat AC2/Brotherhood, si atunci e normal ca intr-un an sa aiba timp sa dezvolte si sa finiseze un joc din seria AC daca nu mai progreseaza prea mult pe partea tehnica.

19. #19 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Oricum, eu zic ca pana acum toate Assassin's Creed au fost reusite, eu fiind un fan inrait.

20. #20 SP
    Member playgame's Avatar
    O mai lungesc, ca sa scoata AC3 (ultimul) in 2012, ultima piesa a puzzle-ului.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast