Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 36

Thread: God of War 3 confirmat pentru martie 2010

1. #1 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

God of War 3 confirmat pentru martie 2010

Surse din interiorul Gamestop au anuntat ca God of War 3 va fi lansat in martie 2010, in urma unui mail primit de la Sony. Compania a declarat ca va scoate profitul dorit din Killzone 2 pentru anul acesta si din God of War 3 pe anul viitor. Killzone 2 a sarit in topul Amazon de pe pozitia 40 pe locul al 2-lea, ceea ce reprezinta o crestere cu 1900%. Chiar daca pentru unii este o dezamagire data de lansare pentru God of War 3, eu cred ca producatorii vor avea timp sa faca o capodopera.
    Attached Images Attached Images godofwar2_kratos_2560widescreen.jpg

2. #2 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    pfu pana in martie anu viitor mai este mult dar in fine vestea in sine ma incanta nice find istrategie

3. #3 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Chiar daca pentru unii este o dezamagire data de lansare pentru God of War 3, eu cred ca producatorii vor avea timp sa faca o capodopera.
    oh yes! exact asta cred si eu. cu cat lucreaza mai mult la el, cu atat mai bine pentru produsul final. sunt mare fan God of War si asta e o veste f buna pt mine

4. #4 SP
    Senior Member huber's Avatar
    ce nu mai apare in martie 2009 pai si ce au spus la VGA si traileru era apa de ploaie se anunta cel mai bun din 2009 chiar nu imi vine sa cred sper sa nu fie adevarat .

5. #5 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Mai avem mult de asteptat,dar sunt convins ca o sa merite

6. #6 SP
    Banned nurv's Avatar
    Istoria a demonstrat ca ceea ce e asteptat cu nerabdare si sufletul la gura prea mult timp, ajunge sa determine asteptatorii sa emita pretentii foarte ridicate ca intr-un final, jocul sa dezamageasca. Nu pentru ca nu ar fi bun... ci pentru ca datorita asteptarii excesive, gamerii isi ridica inconstient pretentiile asupra jocului mai mult decat poate jocul sa ofere, desi el, analizat la rece, ar fi un joc superb.

Ceva ce e amanat excesiv in prima faza determina freamatul multimii, apoi nerabdarea, si in cele din urma dezinteresul. Exemplu total abuziv: cati au fost interesati de Duke Nukem Forever acum 10 ani, si cati mai sunt interesati azi... Apoi sa nu uitam ca asteptarea excesiva sadeste in mintile gamerilor pretentii tot mai ridicate, ca la un final, sa nu ofere nici jumatate din ceea ce visau oamenii.

Cu cat ceva care e in productie [si lumea e constient de el] e amanat, cu atat cresc asteptarile si pretentiile din partea celor care asteapta. De regula, mai alert si mai mult decat creste valoarea jocului si ceea ce are el de oferit.

Crysis ar fi avut un impact mult mai mare daca pe parcursul a 3 ani de dezvoltare nu ar fi imbibat mintile gamerilor cu screenshot-uri si trailere cinematice prerandate.... pentru ca lumea se astepta la ceva spectaculos... si cand a iesit... nu se compara nici pe departe cu ceea ce era prezentat in trailere si capturi de ecran... si cerea resurse in nestire... ca atare, nu a fost un succes financiar... si nici un joc care sa ramana in sufletul gamerilor, in ciuda graficii care depaseste din acest punct de vedere orice productie.

7. #7 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Era de asteptat. Toate GoW-urile au iesit in martie.

8. #8 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Apoi sa nu uitam ca asteptarea excesiva sadeste in mintile gamerilor pretentii tot mai ridicate, ca la un final, sa nu ofere nici jumatate din ceea ce visau oamenii.
    Din fericire, nu va fi cazul cu GOW3. Pur si simplu pentru ca au iesit 3 deja, toate superbe! Chiar daca o sa-l faca in acelasi stil ca si GOW2, tot o sa ruleze. Stim exact la ce sa ne asteptam, si nu o sa ne dezamagesca. N-are cum...

9. #9 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Damn it...mai avem ceva de asteptat

10. #10 SP
    Junior Member Vladutz20's Avatar
    Vestea asta ma duce la gandul fie sa-mi vand consola fie sa ma impusc . Asteptam inca de anul trecut ca anul asta sa am parte de noi experiente din viata lui Kratos si acum citesc ca mai stau inca un an. Asta suna a nesimtire si lipsa de respect fata de fanii god of war. Mereu ne face sa asteptam .F..k sony

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by Vladutz20 View Post
    Vestea asta ma duce la gandul fie sa-mi vand consola fie sa ma impusc . Asteptam inca de anul trecut ca anul asta sa am parte de noi experiente din viata lui Kratos si acum citesc ca mai stau inca un an. Asta suna a nesimtire si lipsa de respect fata de fanii god of war. Mereu ne face sa asteptam .F..k sony
    Eu zic sa te impusti!

12. #12 SP
    Junior Member Vladutz20's Avatar
    Imi imprumuta careva un pistol ?
    Din ce imi aduc aminte se preconiza in vara sau iarna anului 2009 sau ma insel

13. #13 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    am zis si eu mai sus. TOATA lumea stia ca tot ce inseamna GoW iese in Martie. Acum doar e oficial.

Gloante aduc eu, pentru pistol... istrategie?

14. #14 SP
    Se preconiza in martie 2009, apoi in toamna-iarna 2009 si acum l-au confirmat pentru martie 2010.

Khan, incearca la aia din Far Cry 2 ca au arsenal respawn-abil

15. #15 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    si pe imdb spune ca va apartea in 2010.unde sunt actorii care interpreteaza viocile

16. #16 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Singurul motiv pt care mosul imi va aduce un ps3

17. #17 SP
    Senior Member huber's Avatar
    eu deja m-am saturat sa tot astept cand am auzit in vara ca o sa se lanseze in martie 2009 ma bucuram nespus si acuma cand aud ca mai un an si cateva luni , deja m-am saturat de atata asteptat , nu stiu ce o sa aibe atata de facut la el cand o sa dureze in jur de 10 ore asa cum au fost toate pana acuma , jos palaria god of war e un joc bestial dar 3 ani pentru un joc de 10 ore cred ca ar trebui sa fie ceva SF , eu sunt foarte dezamagit . Producatori de la Call of Duty cum pot sa faca jocuri superbe in 1-2 ani .

18. #18 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Cand apare, atunci apare... Ce mare lucru! Credeti ca nu o sa avem ce juca pana in martie 2010? De parca GOW ar fi singurul joc bun unde se intarzie cu release-ul... Din punctul asta de vedere Blizzard sunt campionii!

19. #19 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    eu sunt foarte dezamagit . Producatori de la Call of Duty cum pot sa faca jocuri superbe in 1-2 ani .

nu-i asa ca si tu vrei un pistol? ti-l oferim bucurosi...gratis.

acum pe bune, tu chiar crezi ca CoD5 e facut de la zero sau ca s-a inceput dezvoltarea lui cu un an in urma? apoi CoD 5 e un fel de CoD4.5 si nu un adevarat urmas al lui CoD4 deci comparatia nu sta in picioare.

GOW3 este un joc dezvoltat pentru o platforma diferita, este un joc luat de la zero. Un astfel de joc necesita timp, iar daca pina in martie 2010 nu e gata...ok..sa fie martie 2011, insa sa fie impecabil din toate punctele de vedere, sa fie un adevarat sequel. trendul asta impus de nfsurile, fifele si codurile anuale este fff periculos. acum multi tind sa generalizeze si sa se intrebe de ce unii pot si altii nu. nu toti produc pe banda rulanta, iar unii chiar se chinuie sa scoata ceva exceptional atunci cind o fac. invatati si voi ca intre cantitate si calitate, cea de a doua trebuie sa primeze INTOTDEAUNA pentru ca un rabat de la calitate nu inseamna decit un produs mai prost la aceiasi bani. cui ii convine asta nu are decit sa plateasca. mie nu. sorry daca am fost mai dur, insa cind vad asemenea afirmatii imi vine mie sa folosesc pistolul.

20. #20 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Era de asteptat sa apara in 2010 in primul rand datorita lipsei de informatii. La un asemenea joc hype-ul ar fi trebuit sa fie mult mai mare daca se lansa anul acesta. Ce date avem noi despre el? 1-2 trailere, este?
    In al doilea rand, cum a zis si h0stile, este un joc luat de la 0!
    Voi comparati nfs-urile sau cod-urile unde aproape cel putin un sfert de joc este luat din ultimul din serie? un aspect foarte important este ca aceste 2 titluri sunt inspirate din realitate, deci producatorilor le este mult mai usor pentru ca au modele, dar in GoW toata treaba incepe de la un concept-art foarte bun care trebuie creat din imaginatie si sa fie cat mai "fantasy". Pai ganditi-va ca in seria CoD, armele, oamenii, sunetele, o parte din obiectele de pe plansa sunt deja create si ei doar le retuseaza pentru urmatorul joc. La seria nfs, lafel - cel putin jumatate din masini sunt gata facute urmand sa li se aplice o mica retusare pentru noul joc. In GoW exista concepte noi fata de precedentele, sunt multe personaje dificile de creat in programele 3d si necesita o prelucrare mai indelungata. Concept-art, sunete, story, bosi, efecte speciale, optimizare... si lista poate continua. Asa ca va rog... nu mai faceti valva atat ca apare la anu. Mai bine un titlu foarte bun din serie odata la 3-4 ani decat niste petarde anuale, cum ajunsese nfs-ul. La voi nu e bine nici daca iese un titlu bun odata la 3 ani, pentru ca deh... doare asteptarea, iar daca scot un titlu odata la 1-2 ani va aud cum incepeti sa va plangeti de optimizare, ca e prea scurt, ca n-are voice-acting bun bla bla bla. Atunci ce vreti?!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast