Unii si-au luat PS3 special pentru God of War 3 si acum nu au ce sa se joace un an![]()
da sigur sunt total de acord cu tine , dar asa cum a spus si tphase toti o sa se astepte la un joc nemaivazut si cu destule ore de joc , dar dupa ce o sa il termine in 10 ore o sa spuna a fost bun dar scurt am astepat X ani dupa asa ceva nu prea cred ca merita , plus ca nu are nici MP , eu la faptul acesta m-am referit. si ne mai amagesc unele site-uri precum shopto cu pre-order la god of war 3 care avea relase date 27.03.09 macar sa se informeze inainte sa puna un pre-order cine stie cate persoane nu au facut pre-order la el .
Call of duty 5 este facut de Treychart (sorry poate il scriu gresit), nu este facut de dev-u lui cod4, deci au avut 2 ani de development, singuru lucru ce or bagat nou este campania, si modu ala online..practic tot la fel joaca vizualu este foarte putin inbunatatit pe orice platforma si 2-3 chesti online in plus ce pot fi bagata printr-un dlc pe psn/xlive.
Un joc asa mare ca si god of war 3, ce lumea asteapta cgi vizuals cere un anumit fond/timp de lucru nu cred ca imediat dupa gow2 developeri sau pus direct pe lucru... ex;Killzone 2 in 2005 traileru a fost cgi dupa 4 ani de development jocu a ajuns sa arate insfarsit ca traileru cgi like.
a true GOW fan l-ar juca pe toate dificultatile si crede-ma ca pe very hard iti ia mai mult sa-l termini. plus challenge-urile. 10 ore mi se pare ok. GOW1 si 2 le termini in 8 ore pe normal. chiar nu mi se pare groaznica asteptarea. iar MP.. nu prea vad cum ai putea sa faci un MP la un action/adventure cu Kratos. care e faza cu atata MP?
Cei ce se plang...nu va mai plangeti ca aveti ce juca pana in 2010...consola sa aveti si timp liber:rulz:
God of War 3 nu o sa ne dezamageasca, iar eu unul sunt fericit ca apare in 2010. Au mai mult timp sa faca un joc excelent!
legat de multiplayer am auzit ca va fii ceva cu arena 1 vs 1 sau 2 vs 2 si va avea co-op ,asa se zice
eu cred ca e o veste buna..pt ca au timp sa lucreze la elChiar ma bucur ca nu apare anu asta si legat de MP au anuntat oficial ca nu va exista..
dc spuneti martie 2010 daca pe ign.com este data o data de lansare Q4 2009?poate apare din septembrie pana in dec nu la anul
Bookmarks