Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: Prima Pinata Vision Card disponibila acum

 1. #1 SP
  Senior Member Khan's Avatar

  Prima Pinata Vision Card disponibila acum

  Similar cu Eye of Judgment pe PS3, mai multe jocuri de pe consola Microsoft vor incepe sa introduca noi posibilitati de gameplay care sa includa camera Xbox Live Vision. Primul joc care sare in ochi cu o asemenea optiune este insusi Viva Pinata Trouble in Paradise. Astfel, cei care cumpara jocul si beneficiaza si de suportul unei camere Xbox Live Vision, vor putea folosi aceste carti fizice pentru a introduce noi creaturi in lumea lor, pentru a schimba timpul sau vremea si mai toate lucrurile posibile.
  Vestea imbucuratoare insa vine in urma declaratiei conform careia acest continut va fi distribuit gratuit, deci nu va trebui sa platim nimic pentru a folosi carti noi.

  Dimpotriva, in urma declaratiei producatorilor, puteti chiar sa faceti poze cu itemuri din gradina voastra, cu care sa faceti ulterior schimb cu alti utilizatori pe internet. Odata schimbul facut, printati foaia si tocmai ati facut rost de un card nou.
  La amabilitatea lui Ryan Stevenson, mintea criminala din spatele acestui concept, ne-a fost pusa la dispozitie si prima carte, care va introduce in joc o bufnita ce va reusi sa explice "unexplained" events-urile din micul univers al fiecaruia.

  Click pe poza pentru full size, print & that's it
  Attached Images Attached Images viva-pinata-tip-ryans-hootyfruity-card3.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Consola RetroN 5 este disponibila la pre-order! By MonkY in forum Console News
  Replies: 21 Last Post: 14-07-2015, 23:54
 2. Replies: 11 Last Post: 31-07-2013, 15:52
 3. Replies: 9 Last Post: 27-09-2012, 10:07
 4. Gears Pinata By Bobby in forum Console News
  Replies: 0 Last Post: 01-08-2008, 19:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts