Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 63

Thread: Modern Warfare 3 va deveni cel mai vandut joc din serie?

  1. #1 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

    Modern Warfare 3 va deveni cel mai vandut joc din serie?

    Seria "Call of Duty" este putin mai ciudata din punctul meu de vedere. Primele jocuri au fost fantastice, care chiar au imbunatatit genul FPS si au facut istorie, dar odata cu cresterea numarului de fani a crescut si foamea de bani, ca sa parafrazez un rapper celebru de la noi, a publisherului, Activision. Nu ar fi neaparat un lucru rau, dar cand scoti un joc in fiecare an, care nu aduce nimic nou atat la capitolul grafica cat si la gameplay, ba mai mult reprezinta o versiune mai slaba a jocului precedent, parca nu mai este ok si gamerii incep sa oberve acest lucru.

    Din cauza aceasta seria Call of Duty a ajuns in 2011 ca fiind cea mai urata, dar si cea mai iubita, daca ne luam dupa numarul impresionant de vanzari, de catre gamerii din intreaga lume. Anul acesta MW3 parea ca o sa fie o experienta putin diferita pentru Activision avand in vedere criticele negative venite din partea gamerilor, dar si lansarea unui competitor serios, care ar fi avut sanse mari sa-i acapareze toata atentia, Battlefield 3. Insa ultimele statistici oferite din partea unor lanturi mari de magazine din UK si USA, GAME respectiv GameStop, sugereaza ca deja se preconizeaza ca MW3 va fi cel mai vandut titlu de pana acum din seria "Call of Duty". Ce parere aveti despre acest lucru? Razboiul dintre EA si Activision s-a terminat inainte sa inceapa?
    Attached Images Attached Images 1307971659720pmw3.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    gamerii incep sa oberve

  3. #3 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Eu tot zic sa faceti stirile astea legate de MW3 threaduri inchise sau macar sa nu le lasati sa se termine cu o intrebare care sa porneasca inca un razboi intre cele 2 parti, stiti voi care.

    Ca o sa se vanda bine este o certitudine, e ceva ce nu mai trebuie demonstrat. Iar daca ne luam dupa statistici, vanzarile au fost intotdeauna crescatoare asa ca da, parerea mea este ca va vinde mai bine.

    Si daca tot vrei razboi, eu cred ca de data asta Battlefield e jocul overrated. Sunt asteptari mai mari de la acest joc decat de la MW3 de data asta. Eu sincer din gameplay pana acum nu am vazut lucruri iesite din comun la bf. Sincer. Si abia astept sa vad ce inovatii poate aduce bf fata de seriile precedente; mie mi se pare ca o sa se ajunga la aceasi concluzie ca si la cod, alta marie cu aceiasi palarie.

    Iar foarte important, amatorii de fps oricum vor cumpara ambele jocuri, eu cel putin. Cod-ul este preferat de cei mai multi jucatori pentru Run&Gun care pentru mine este o relaxare iesita din comun.

    Oricum, oricat ne batem noi pe aici nu are nicio o importanta; ambele jocuri vor vinde bine si cine doreste se va simti foarte bine jucandu-le pe amandoua.

    Ps: nu mai aduceti aminte de DLC-uri la COD ca sunt overpriced. E demonstrat faptul ca se cumpara in draci, deci pretul este justificat, inclusiv pentru mine.

  4. #4 SP
    Member reltih_floda's Avatar
    Poate o sa se vanda bine la americani,care au un iq cat port eu la pantofi.In europa gamerii sunt putin mai destepti si nu o sa le umple buzunarele celor de la activision,pentru un joc mediocru.parerea mea.

  5. #5 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    MW 2.5 va ajunge cel mai vandut din serie, nu exita dubiu. Asta spune multe, ca dupa atatea jocuri mediocre lumea sa tot cumpere. In fine, aici e vorba de ce e la moda. Copiii din America, cei care iti tipa in headset cand ii omori, sunt un procent foarte mare din cumparatori. Acolo e grosul vanzarilor, in State, unde lumea joaca CoD desi au ajuns sa-l urasca. E ca un drog necesar pentru ei.


    Cei care vor ceva diferit, mai bun, mai gandit, stiu unde sa se duca.

  6. #6 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Nu e vorba doar de copii din america..e vorba de america in general...ca cei de la IGN,Gamespot,Gametrailers etc.(care le canta in struna)..fara nicio indoiala multiplayer-ul e bun chiar foarte bun...insa nu vin cu nimic nou..imbunatatiri minime..care sa nu mai vorbim de campanie(care probabil va fi de 5-6 ore)...eu cand vreau sa citesc un review realist citesc Level...baietii de acolo nu tin partea nimanui...aaa..ba da..tin partea cuiva..a gameriilor..

    dar sa privim si partea buna....scapam de toti copii de 12 ani...toti se aduna la COD

  7. #7 SP
    Junior Member Ic3f1r3's Avatar
    Sincer BF3 arata extraordinar de bine chiar mai bine ca Mw3 dar Call of duty are o istorie si fani mult mult mai puternici,oricine a auzit de Call of duty iar dupa black ops(parerea mea un titlu excelent dar stori prea scurt ''profitul isi spune cuvantul'')cred ca mw3 se va vinde foarte bine poate chiar va stabili un nou record desi daca iar fac treaba doar pe jumatate mi-ar placea sa vad ca fani migreaza spre Battlefield 3 si sa arate ca fani vor un joc triplu A si bine facut nu vrem jumatati de masura de la un titlu ca Call of duty.

  8. #8 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Normal, la ce nume are vanzarile nu o sa reprezinte o problema pentru Activi$ion. Pun pariu ca daca nu aveau vanzari asa mari schimbau pana acum engine-ul, dar si-au dat seama ca lumea e plina de BEEP si cumpara tot ce-i etichetat "Call of Duty".
    Khufu: ma simt ofensat. Sa chemi MW3 = MW2.5 e mult prea mult. Defapt e MW1 v1.4, e mai corect spus.

    E pacat ca un joc precum BF3 la care s-a muncit cu adevarat va avea, foarte probabil, incasari mai mici decat COD.

  9. #9 SP
    Member kane86's Avatar
    Am jucat pana acum toate seriile CoD si BF si cred ca si-au meritat toate banii pana acum (cu tot cu multiplayer le-am jucat cel putin 2 luni pe fiecare).

    Care comentati ca MW3=MW2.5 sau MW1.4 de unde stiti ca nici nu a aparut? Si din cate observ ori vorbiti din reviste ori nu ati jucat niciodata jocurile din subiect (BlackOps sau MW2) .Chiar nu cred ca exista un gamer cat de cat care sa fi cumparat oricare din jocurile de mai sus, sa fi jucat o misiune si apoi sa le arunce.

  10. #10 SP
    Banned tacconi's Avatar
    in magazine de profil in franta iti poti face precomanda la mw3 platind 30 euro initial inca de acum 6 saptamani.... eu cred ca va vi cel mai vandut joc din serie.....

  11. #11 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Asa se intampla cu toate jocurile CoD care apar si vor aparea. Fiecare va fi cel mai vandut joc din serie pentru ca este o comunitate care se extinde continuu. In fiecare an sunt aceleasi discutii, WaW a batut recordul recordurilor, apoi MW2 a batut WaW si cu Black Ops s-a intamplat la fel. E absolut normal sa se intample si cu MW3 la fel.

    Desi, anul viitor nu stiu daca lucrurile vor sta la fel, pentru ca apare in plan BF3.

  12. #12 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Desi, anul viitor nu stiu daca lucrurile vor sta la fel, pentru ca apare in plan BF3.
    Si pana acum nu existau jocuri BF care sa concureze COD-urile ? Sau care e ideea ?

  13. #13 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu-mi spune, Modern Warfare a concurat cu BF2 ? Poate-poate WaW a avut ceva concurenta cu Battlefield Bad Company, care nu a fost cine stie ce la lansare si nu a avut un hype mare.

  14. #14 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Nu-mi spune, Modern Warfare a concurat cu BF2 ?
    Habar n-am. Unii asa zic :

    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    ce rupere a fost asta seara pe PS3. aveam 10 romani intr-un meci de rush. Castigam in 10 minute . Mi-am reconfirmat ca e cel mai bun shooter. Still
    Thread-ul de BF2 : 148 pagini (activ si azi)
    Threadul de COD : MW2 : 150 pagini (mort din martie anul asta - atunci a fost ultimul post)

    Da, ce sa zic, ai dreptate, n-a avut concurenta MW2 din partea BF2-ului...

  15. #15 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Sunt de acord cu RaverX , recunosc amandoua sunt jocuri foarte bune insa momentan BF2 sta foarte aproape de COD.

  16. #16 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    @RaverX: Nu poti sa spui ca pe tine te-a impiedicat BF2 sa cumperi MW. BF2 a aparut cu cateva luni inainte CoD2, acolo era concurenta. Acum, MW3 are concurenta serioasa din partea BF3 si a hype-ului sau (asta e concurenta). CoD are o comunitate mult mai mare decat BF (nu neaparat pe meleagurile noastre) poate pentru faptul ca este fast paced, iar BF este simulator, deci sunt de parere ca nu ai dat cel mai bun exemplu.

  17. #17 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Man, tu ai venit cu BF3-ul pe thread-ul asta de COD MW3 si tot eu sunt vinovat ca n-am dat cel mai bun exemplu ?? Cat despre "fast paced" si "simulator"...come on, parca vorbim de arcade la masini si simulatoare. Da-le naibii, ambele sunt shootere, e stupid sa zici de un shooter ca e simulator, asta daca nu cumva ai luat un glont si stii cum e... Sa fim seriosi, ce simulezi aici ? Ca daca mori de la 6 gloante sau numai de la 2 ? Si ca faci respawan in 3 secunde, nu in 30 ?

  18. #18 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Da-le naibii, ambele sunt shootere, e stupid sa zici de un shooter ca e simulator, asta daca nu cumva ai luat un glont si stii cum e... Sa fim seriosi, ce simulezi aici ? Ca daca mori de la 6 gloante sau numai de la 2 ? Si ca faci respawan in 3 secunde, nu in 30 ?
    sunt 2 jocuri complet diferite... inafara de faptul ca ambele sunt fps-uri nu prea mai au nimic in comun..

  19. #19 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by iPwNy0MOma View Post
    sunt 2 jocuri complet total diferite... inafara de faptul ca ambele sunt fps-uri nu prea mai au nimic in comun..
    Din cei care a-ti jucat Crysis 2 si a-ti vazut footage din Mw3 imi puteti spune si mie cum incep jocurile ?

  20. #20 SP
    Banned tacconi's Avatar
    nu va mai certati... oricum deocamdata mw2 e dumnezeu pe pamant.... nu se compara cu nimic... e maxim deocamdata... sa vedem mw3... sper sa nu fie o dezamagire ca black opt

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 29-11-2011, 23:57
  2. Replies: 5 Last Post: 01-11-2011, 15:49
  3. Black Ops este cel mai vandut joc pe PS3 By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 9 Last Post: 08-03-2011, 16:37
  4. Reach cel mai vandut joc Halo? By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 30 Last Post: 24-09-2010, 09:31
  5. Modern Warfare 2: cel mai vandut joc din istorie By AndRewqp in forum Console News
    Replies: 10 Last Post: 13-11-2009, 18:19

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts