In 2009, vestea ca franciza Mirror's Edge va continua a fost privita cu ochi buni. Oricum, la inceputul acestui an, producatorii de la DICE au adus cateva vesti proaste pentru fanii francizei, spunand ca dezvoltarea jocului a "stagnat". Acum, EA Games se preocupa din nou de first-personul inspirat din parkour, spunandu-le celor de la GameStar ca seria Mirror's Edge nu a fost data la o parte. "We have not abandoned the franchise", a spus vice-presedintele senior al EA Games Patrick Soderlund. "We are working at something, but I'm not willing to talk about that".
P.S.: Parerea mea este ca cei de la DICE deocamdata sunt ocupati cu Battlefield 3. Eu fiind un fan al seriei nu am niciun regret.

Cine stie poate 2-ul va fi mai bun ca primul...
. Ador jocul asta desi este foarte subapreciat, cred ca l-am terminat de vreo 4-5 ori dar tot nu ma satur sa sar peste garduri si de pe blocuri. Vorba ta, engine-ul poate ramane la fel ca este perfect, vreau doar sa fie muuuult mai lung si cu un story muuuult mai captivant... eventual mai multe scene de bataie. Oricum primul joc mi-a dat un "adrenaline rush" cum n-am mai primit de la alte jocuri, faceam pe mine pur si simplu...

Bookmarks