Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: Battlefield 3 Open Beta pe 29 Septembrie

1. #1 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar

Battlefield 3 Open Beta pe 29 Septembrie

DICE anunta ca vor deschide portile beta-ului Battlefield 3 pe 29 Septembrie pentru toti gamerii. Beta-ul va fi disponibil pe toate platformele (PC, Xbox 360 si PS3). Cei care au pre-comandat Battlefield 3 prin Origin sau au acasa o copie a lui Medal of Honor Limited / Tier 1 vor primi accesul cu doua zile mai devreme, pe 27 Septembrie. Faza de testare se incheie pe 10 Octombrie. Harta şi modul de joc disponibile �n beta sunt Rush pe Operation Metro. Jocul urmeaza sa fie lansat pe data de 25 Octombrie pe toate cele 3 platforme majore, PC, Xbox 360 si PS3.
    Attached Images Attached Images battlefield_3-1280x720.jpg

2. #2 SP
    Junior Member alin_e's Avatar
    DICE anunta ca vor deschide portile beta-ului Battlefield 3 pe 29 Septembrie pentru toti gamerii. [...] Cei care au pre-comandat Battlefield 3 prin Origin sau au acasa o copie a lui Medal of Honor Limited / Tier 1 vor primi accesul cu doua zile mai devreme, pe 28 Septembrie.
    Alea 2 zile mai devreme n-ar insemna defapt 27 septembrie pt. cei cu Tier 1?

3. #3 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Ba da, mi-am dat seama după ce am trimis ştirea, lasă că editează Mika ^_^

4. #4 SP
    Banned burtica's Avatar
    oooo abea astept,joc bbc2 de 1an jumate si nu pot sa zic ca m-am plictisit de el,e ca si o fosta pretena de care teai cam saturat dar din cand in cand i mai dai un telefon sa vezi ce face

5. #5 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    Quote Originally Posted by burtica View Post
    oooo abea astept,joc bbc2 de 1an jumate si nu pot sa zic ca m-am plictisit de el,e ca si o fosta pretena de care teai cam saturat dar din cand in cand i mai dai un telefon sa vezi ce face

Eu abia aștept să crească procentul celor care scriu corect �n limba maternă.

6. #6 SP
    Member pufy's Avatar
    Quote Originally Posted by Graft View Post
    Eu abia aștept să crească procentul celor care scriu corect �n limba maternă.
    One can only hope...

7. #7 SP
    Junior Member Robb1n's Avatar
    "Eu abia aștept să crească procentul celor care scriu corect �n limba maternă." epic

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.