OnLive: Mobile Platforms
OMGWTFBBQ!?
OnLive: Mobile Platforms
OMGWTFBBQ!?
Pentru cine are tableta cu Android, daca luati acum aplicatia, veti primi gratuit jocul full Lego Batman.
Detalii aici.
Nu stiu. Eu am doar iPhone si iPad si pe astea inca nu este disponibil decat viewer, iar cu Samsung Galaxy S2-ul fratelui meu nu este compatibila.
Eu astept pareri de la voi![]()
Am reusit sa-l iau. Merge bine pe S2, singura problema fiind controlul. Probabil ca pe un device mai mare (tableta/Note) ar fi mai OK. Nu toate jocurile au touch control, insa printre cele ce pot fi jucate se numara Darksiders si Dirt 3.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Stiu ca e pe market, dar daca ai SGS2, iti spune ca nu e compatibil cu el. D-aia intreb.
Nu l-am luat de pe market, se gaseste deja pe diverse site-uri.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Puteti pune niste screenshoturi cu onlive de pe calculator? La mine se vede foarte prost si am conexiune destul de buna, 5 - 6 mbs. La voi care e calitatea imaginii?
Oare daca imi cumpar consola din SUA va functiona aici? Sa nu fie vreo limitare de regiune sau ceva de genul. Sunt niste titluri care m-ar tenta, precum Witcher 1 si Stalker. Jocuri care ar fi bestiale cu un controller si pe ditamai TV-ul.
Stie cineva daca e ok?
tudyniuz: Nu inteleg de ce nu-ti achizitionezi direct din UK? OnLive Game System
Scapi si de problema cu 110V (nu stiu daca sistemul este 100-240V) si scapi si de posibilitatea ca jucaria sa se conecteze doar la serverele din US.
Am cautat pe amazon si am gasit doar in US. Merci de link. Cat de curand o sa iau jucaria asta, sper sa pot face comanda, daca nu, o sa apelez la RD.
Bookmarks