Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 1 of 1

Thread: The Last Story se va lansa in Europa si Australia

  1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

    The Last Story se va lansa in Europa si Australia

    Probabil cativa isi mai aduc aminte de acea mica "revolta" ce a avut loc nu cu mult timp in urma, privind lansarea in afara Japoniei a catorva jocuri pentru Wii care erau considerate niste capodopere si must-have-uri pentru orice posesor a acestei console de la Nintendo (ma refer la Xenoblade Chronicles, The Last Story si Pandora's Tower). Desi Xenoblade Chronicles s-a lansat acum cateva luni, din pacate nu putem spune acelasi lucru despre ultima creatie a lui Hironobo Sakaguchi, The Last Story. Dar din fericire stim ca acesta se va lansa in afara Japoniei.

    Desi cei de la Nintendo of Australia nu au confirmat inca nimic, baietii de la "The Australian Classification Board" au luat libertatea de a oferi un M rating jocului mentionat mai sus motivele lor fiind acestea: "fantasy violence and mature themes�. Dar pe langa asta ei au oferit o raza de speranta oamenilor care inca nu au renuntat la ideea de a vedea capodopera aceasta in consola lor.

    Cei de la Nintendo of Europe nu au fost la fel de misteriosi, acestia mentionand cu ceva timp in urma ca ei cu siguranta vor lansa acest joc in Europa undeva prin aprilie 2012.

    Deci cu alte cuvinte daca aveati de gand sa scapati de Wii, uite ca acum s-a ivit inca un motiv bun la orizont sa o pastrati macar pana in aprilie-mai sau pentru altii va fi un motiv bun sa achizitionati consola celor de la Nintendo... doar e un joc la care a lucrat Hironobo Sakaguchi (creatorul seriei Final Fantasy).
    Attached Images Attached Images the_last_story_characters-1280x720.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 10-12-2012, 08:29
  2. The Last Story By ShpioOn in forum Nintendo Wii
    Replies: 2 Last Post: 08-08-2012, 12:19
  3. The Last Story By iulikkk in forum Nintendo Wii
    Replies: 0 Last Post: 28-02-2011, 00:44
  4. The Last Story Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 3 Last Post: 02-02-2011, 11:03

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts