E punctul lui de vedere, are dreptul.
Il voi cumpara pe ps3 doar din cauza trofeelor daca origins avea trophy support era clar un must buy pentru pc.
Dar care-i nenorocirea, pana la urma, daca faci un versus ?!
Aici nu ar fi nici primul loc nici ultimul in care s-ar intampla asta. Saiturile de afara fac asta constat. In termeni civilizati, fara ca lumea sa se agite, etc.
Eu sunt fanboy consola si sunt gata sa ma iau la tranta cu PC-ul intr-un versus. Care-i problema ?!
Iata un exemplu ca se poate in termeni civilizati ca un joc sa fie comparat si asteptat pe alta platforma.
Nu cred ca a luat nimeni foc, sau...
+1 pt Khan.
Case closed !
EDIT:
Clipul dat de Enthroll e beton !![]()
Toata lumea asteapta noua generatie de console care ( sa speram ca nu ) , ca si in cazul , de ex. PS3 or' sa vina cu un pret nesimtit ... ( 2500 - 3000 lei pe putin ) in Romania , jocurie ... VERY EXPENSIVE ( 200-500 lei ) . O sa se bata timp de , maxim 2 ani cu PC high-end si dupa ... same as PS3 . Let's be honest , out hobby it's quite expensive in Romania. La unele jocuri .. nu se compara gameplayul de pe consola cu cel dupa PC , iar la unele jocuri , pe dos. Fiecare joc in parte are farmecul lui ... I'll choose PC for BF3 , dar nu numai pentru grafica , for my own pleasure , parerea mea cel putin.![]()
Eu is de urmatoarea parere,iti cumpar jocul pentru platforma respectiva fie ea ps3/xbox atunci stoarce tot ce poti din ea ca sa-mi oferi maximum,exemplul ps3-ului rupe acel procesor sa-mi pui grafica ca de aia platesc 50euro pentru acel joc...dar domnii astia programatori sau ce-o fi ei le place mai mult sa porteze de pe o platforma pe alta decat sa-si dea silinta si sa respecte clientul.
doar nu sunteti la salonul de masaj erotic ("ti-am dat banii -> fa-ma fericit" ) In primul rand platesti dupa ce vezi jocul
banii ii dai la urma.
Majoritatea care fac gura ca BF3 e naspa nu i-am vazut in multiplayer in viata mea asa ca probabil le e frica de campania single-player ca nu o sa le incante ochiul.....
Deranjant e cand spui: versiunea de consola arata ca versiunea de PC pe low, mai ales cand asta vine de la producatori. Asta suna, pentru voi sclavilor va dam un jeg. Nu asa tratezi clientul. Spune finut: versiunea de PC permite enhancement-uri vizuale pentru joc. Si lasa ca e OK si versiunea de PS3, care e problema? Mai rau decat BFBC2 nu are cum sa arate, si BFBC2 a aratat bine pe PS3. L-am jucat de 2 ori chiar.
Graft, ma tine un pariu ca pretul de lansare al PS4 in Romania va fi 2400-2500 RON. Iar jocurile sunt 200 RON si acum la lansare. La Webpredator, ca in magazin sunt si 3 milioane pe la Diverta. Daca va fi 15 milioane inseamna ca va avea hardware deprecated inca de la lansare. Si ieftin si hardware performant nu merge in aceeasi ecuatie.
360 Battlefield 3 is 'Standard-Def' without Texture Pack - Xbox 360 News at IGN
Bine ca nu l-au facut 8-bit. Deja o dau in sf-uri astia de la EA cu noi.
Inseamna ca Low settings arata bine oricum, si asa cele mai importante jocuri din ultimii ani au o grafica cel putin acceptabila si pe setari minime, daca nu esti pretentios, plus ca oricum nu grafica are partea principala in joc, desi, desigur ca, conteaza si ea destul de mult.
Desi sunt offtopic tin si eu pariul, isis are dreptate 100% in ce spune acolo. Iar jocurile s-ar putea sa fie la inceput chiar mai scumpe, asta si din cauza mediului (disc holografic sau ce-o fi).
Pana apare generatia noua de console trebuie sa ne multumim cu grafica "naspa", asta e, n-ai cum sa vezi texturi uriase pe 256 MB VRAM sau super efecte si miliarde de poligoane pe un 7600GT pe steroizi.
...eu ce sa mai zic daca jocul meu preferat de pe Ps3 : Plants vs Zombie...provoaca frame drop pe modul Survival Endless...trebuie sa strang bani pentru un Deep Blue sh...in rest phiu phiu pac pac...Fps-urile nu stiu unde le joc![]()
o consola ii maxim 1000 de lei un pc de ultima generatie intre 5000-10000 asa ca mai bine alegi consola,dar daca ai bani poti sa faci ce vrei
Ma , ori cat am zice noi ...preturile tot or sa fie mari , dar nici 5000 lei ca totusi ... alti nu iau salariu intr-un an atat, dar nu are cum sa fie mai ieftin de 2500 lei , cel putin in primul an ...
Bookmarks