Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 24 of 24

Thread: Sony a anuntat primul bundle pentru PS Vita

1. #21 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
    Nu gandi extremist. Nu ai nici un drept sa le spui tu lor ce sa faca cu PC-ul lor
    Creem un offtopic cat toate zilele.
    Nu am de gand sa spun nimanui ce sa faca. Nici nu as avea atata influenta.
    In industria asta mi s-a parut ca pirateria are un afect mai nefast decat in alta parte. De aici si reactia mea.
    Nu degeaba gafaie gamingul pe PC.
    Si nici moralist nu pot fi atata timp cat chiar eu ma folosesc de torrente. Mai un film, mai o muzica.

Si inca o data vreau sa precizez ca nu am nimic cu alte clase sociale.
    Nici eu nu sunt foarte bogat, de altfel. Motiv pt care nu cred ca o sa iau PS Vita.
    Te lupti cu morile de vant, acuzand oameni nevinovati?
    Nevinovati?! Nu vroiam sa zic asta, pirateria o consider furt.

2. #22 SP
    Member -=Gamer X=-'s Avatar
    Nu este furt, atata timp cat nu intentionezi sa cumperi produsul niciodata. Ti-am raspuns.

E ca si cum ai privi in vitrina sau ai descarca de pe Internet imaginea unei picturi de-a lui Van Gogh care e la vanzare. Dupa mentalitatea ta si a multora din pacate, iti este interzis.....ai voie doar sa cumperi originalul.

Wake up !!

3. #23 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by -=Gamer X=- View Post
    Nu este furt, atata timp cat nu intentionezi sa cumperi produsul niciodata. Ti-am raspuns.

E ca si cum ai privi in vitrina sau ai descarca de pe Internet imaginea unei picturi de-a lui Van Gogh care e la vanzare. Dupa mentalitatea ta si a multora din pacate, iti este interzis.....ai voie doar sa cumperi originalul.

Wake up !!
    nu vreau sa fiu nesimtit, dar cum ati reusit sa treceti prin viata cu aceasta mentalitate? daca nu sesizati ce ineptii puteti scrie, atunci imi pare rau. mi-as ruga colegii sa nu va mai raspunda de acum incolo, ca evident ori sunteti troll, ori sunteti pe fixat pe o idee... (nu are rost sa-i atribui un adjectiv, sunt sigur ca majoritatea stiu ce ar trebui sa fie acolo)

LE: pirateria exista si va exista tot timpul, dar mi se pare penibil si extrem de rusinos sa afirmi si sa sustii pe un site care incearca din rasputeri sa fac un lucru bun in tara asta amorala, mai exact sa promoveze mentalitatea occidentala de a achizitiona originale pentru a-i rasplati pe cei care creaza aceste jocuri, ca pirateria e ok si ca nu este furt. felicitari

4. #24 SP
    Member Aliosa's Avatar
    Eu nu am nimic cu cei care pirateaza ... pot sa-si pirateze si viata. E treaba lor.
    Am spus doar ca daca in perioada intre lansarea in Japonia si cele din SUA si UE se va dezvalui ca PSVita poate fi modat, nu il voi achizitiona.
    Pretul este s-asa destul de piperat si ar fi cam dureros sa vad apoi ca toti kinderii de pe metrou si-au luat PSVita, doar ca se poate moda.
    In fine, vom vedea daca cei de la Sony s-au invatat minte ....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2