Dupa parerea mea Shadow of the Colossus este unul din cele mai frumoase titluri de pe PlayStation 2. Este realizat de catre Fumito Ueda, omul care a realizat si jocul ICO un al titlu extraordinar realizat Team Ico. Revista japoneza de jocuri Famitsu a raspandit niste zvonuri conform carora se lucreaza la un sequel pentru acest joc. Nu au fost dezvaluite alte detalii, dar am cautat pe net si am gasit o poza pe langa o mica descriere care ar putea face referire la Shadow of the Collosus 2. ar in cautarea mea dupa acest joc am reusit sa gasesc o poza alaturi de o mica descriere, care ar putea face parte Shadow of The Colossus 2. In poza se poate observa ceva care pare ca face parte din familia arahnidelor, din pacate aceasta fiind blurred de cate producator. Dar in schimb putem sa ne bucuram de un decor exceptional. Nu se stie sigur daca este o poza din continuarea S.O.T.C. sau un alt titlu la care echipa ICO lucreaza, dar daca este din Shadow of The Colossus 2, este clar ca lumea jocului o sa ne ofere mai mult decat giganti...

Jocul inca ramane in umbra, nimic concret.. Oricum, mi s'a trezit o raza de speranta cand am vazut titlul...

Bookmarks