Preturile sunt ok , eu am dat precomanda la ambele editii.
Sper sa nu fie probleme , iar daca apar ,macar sa fim anuntati din timp.
Parca s-a rupt parteneriatul cu CG deci nu mai avem coduri de membru. I-am contactat sa mi-l dea pe cel de pe gameshop club ca nu l-am primit pana acum.
Bun pret oricum!
Cheers,
L.
Sper sa nu se supere cineva nimeni pe mine, dar daca as fi in locul vostru eu nu m-as mai risca cu gameshop-ul! Dupa atatea tepe (pardon, jocuri comandate care n-au mai ajuns niciodata si eventual anuntat cu cateva zile inainte ca nu mai vin) prefer sa iau si mai scump de afara, de la web, bodo sau rd. My 50 cents..
Titlurile Ubisoft (�n speță seria AC) au ajuns �ntotdeauna la timp, nu cred că e cazul să ne panicăm tocmai acum.
intrebare. la editia Freedom PS3/Xbox 360- 399,9 lei (aproximativ 90 EUR), PC - 339,9 lei (aproximativ 78 EUR)
primim si carcasa de metal nu? ma refer la gameshop, ca am dat precomanda la ei
Carcasa e inclusa in pachet. Daca ati mai facut comenzi la gameshop de minim 270 ron pe o singura comanda aveti un cod de reducere de 10%. La 360 ron, pretul este imbatabil pt editia freedom de ps3/xbox. Ca sa aflati codul dati un mail la gameshop.
Am vazut ca intrebai dc e carcasa inclusa in freedom ed. Sa inteleg ca nu te mai intereseaza carcasa de la mine, nu?!
Bookmarks