cam lame.
Eu cred ca e o chestie buna, atit timp cit e mediatizat acest curent, gaming-ul, si pentru cei care au numai CS in cap sa stiti ca mai exista si alte jocuri in lume, care se pot juca deasemeni in retea, plus multe alte jocuri de tip competitie (stringi puncte, etc).
Poate ca emisiunea o fi romantata si regizata dar tot e un inceput, cine stie poate pe viitor se vor face competitii la singe televizate.
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
Girls
Boys
...din păcate nu-s toate. Celelalte ori au fost făcute doar pentru competiție (offline) ori au alte tag-uri (xX, oo, qp, etc).
---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
...păcat de JD. E cam excroc Adande...putea foarte frumos s-o aleagă pe Ciji și să scape de Robert dar no...așa-s alianțele. Nu-l văd bine pe Adande.
Tocmai am văzut episodul 2 (Virtua Fighter 5). A fost excelent. Păcat că nu le pun ăstia pe youtube...le-aș pun eu dar parcă văd că primesc warning
Urmează episodul 3 - shut up and drive -> Gotham Racing 4
O tampenie....Asta e competitie pt fetite ....Mai rau ca Big Brother ...Ultimate Gamer my ass...(Parere proprie asa ca rog bagatori de seama sa se abtina de la comentari fara rost )Prea romantata competitia.....
mento asta e ideea mandifuzat pe SciFi premiu huge...incasari de milioane
ITS ALL ABOUT THE MONEY
...ce proști sunt americanii frate! Pe site nu poți vedea episodul 5 (halo 3), pe canalul lor youtube doar c�teva info. (spoilere de doi lei), petorrentenimic (doar primele 4) bine c-au �nregistrat niște băieți că de nu...le vedea naiba și pe alea.
A pus un băiat episodul 5 și pe c�nd să mă uit...repede i-au șters clipurile cei de la youtube (niște fraieri amatori).
Dacă dă cineva de episodul 5 să-mi zică și mie...merci.
...americani proști. Dacă tot dai show-ul la tine �n țară păi pune pe canalul oficial sau pe site-ul oficial să vadă toată lumea...
Am găsit alternativa:
Hulu - Videos
Acolo sunt toate episoadele and stuff.
Later Edit*
I love America.
...am mai găsit ăsta:
Watch WCG Ultimate Gamer Online | Streaming Full Length Episodes | Video Clips | Fancast
...dar e loading de peste 40 de minute![]()
Wooooo! A apărut petrackere- astea-s singura soliție pentru WCG Ultimate Gamer (din păcate).
Ronan, da mi si mie te rog un link la ep 5 ca cel care l amdownloadat eu nu are nici o legatura cu ep 4.
LE: Problem solved. Nu vazusem episodul 4.
Ep.6:
Ala EMO...
Apare si in primul episod.Tipul pe care toti il cred un gamer extraordinar si ajunge din prima la duel.
Bookmarks