Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: PSVita primeste update pentru Facebook

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    PSVita primeste update pentru Facebook

    Nu stiu cat de multi dintre voi chiar folosesc aplicatia Facebook pe PlayStation Vita, dar cei care o fac sigur se intreaba ce a fost in mintea developerilor. Ca si in cazul browser-ului web, Facebook-ul nu stie nici macar functii de baza (plus ca este foarte lent). Well, incepand de astazi, veti putea updata la versiunea 1.01 care aduce Page Support, Photo Tags, suporta mai multe limbi si in sfarsit va permite sa uploadati imagini in News Feed si Wall (nu ca ar si merita urcat ceva fotografiat cu camera de PSV :evil: ). Acum ramane sa vedem un update si pentru browser-ul care parca indeplineste cerintele unui device de 1 USD cu Bada...

    Sursa: Facebook app is now 1.01 - GBAtemp.net
    Attached Images Attached Images facebook_psvita_2.jpg facebook_psvita.jpg

  2. #2 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Ehe, hai că ești puțin cam răutăcios . Dacă Sony și-ar da umpic mai mult silința și ar �ncerca să facă developerii să lucreze pe PSV, sigur s-ar vinde mult mai bine. Nu prea sunt jocuri pentru PSV, și cele existente ori nu-și merită banii, ori sunt scumpe pentru o consolă portabilă. Poate dacă ar și scădea prețul consolei, cum au făcut Nintendo cu 3DS, ar avea ceva șanse pe viitor. Oricum, la cum stă Sony din punct de vedere financiar �n momentul de față, nu văd un viitor prea bun pentru PSV și PS4.

  3. #3 SP
    Member Mythul's Avatar
    Sincer la cum s-a purtat Sony cu noi, clientii lor momentan merita sa fie criticati. Normal ca PS Vita se vinde ca dracu, doar are sd card de 32gb la .... 100$, iar un joc costa cat un joc de PS 3 / Xbox.

    Si nu prea vad ce rost ar avea developerii sa faca jocuri pt PS Vita cand s-au vandut doar vreo 2 mil de bucati de cand a fost lansat.

  4. #4 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Jocuri si accesorii scumpe in draci, teapa trasa de sony cu "Remote Play" si bateria de cacao fac din PSVita o mizerie de consola din punctul meu de vedere. Cea mai mare nesimtire este sa anunti ca o sa poti sa te joci de pe Vita orice joc de PS3 si in realitate sa nu poti sa joci decat jocuri de PS1. Ca sa nu mai zic de formatele video, din cauza carora trebuie sa stai la convertit ore intregi.
    Sper ca Sony sa intre intr-o mare gaura financiara, poate asa le revine mintea la cap.

  5. #5 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Amsterdam View Post
    Sper ca Sony sa intre intr-o mare gaura financiara, poate asa le revine mintea la cap.
    Pai cam e in gaura financiara, a avut pierderi uriase (datorita vanzarii din segmentul TV). Insa nu stiu de ce iti doresti asa ceva, asta poate duce usor la faliment. Si asta nu e bine, raman mai putine firme pe piata si automat scade concurenta. Nu cred ca are rost sa duc mai departe discutia, se stie unde duce o concurenta scazuta: produse mai slabe si mai scumpe.

    Iar legat (indirect) de PS Vita: eu nu inteleg o chestie - ma asteptam ca dupa lansarea consolei sa se ieftineasca PSP-ul, dar n-am vazut nicio ieftinire. Mi se pare mie? Sony putea reduce frumos pretul si scotea banuti frumosi, ca nu cred ca ii costa mult sa produca un PSP acum. Acum un PSP e in magazinele noastre pe la 600-700 lei, mi se pare extrem de scump, se apropie foarte tare de pret de PS Vita si de PS3.

  6. #6 SP
    Junior Member Amsterdam's Avatar
    Eu in momentul de fata nu vad nimic competitiv la PSvita, si daca mai au de gand sa o tina tot asa mai bine faliment.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Xbox One primeste un update major! By MonkY in forum Console News
    Replies: 23 Last Post: 26-08-2014, 07:05
  2. Replies: 2 Last Post: 03-06-2014, 20:55
  3. Wii U primeste un nou update: 4.0.0 U By MonkY in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 05-10-2013, 16:01
  4. Metal Gear Online primeste un nou update By erik95 in forum Console News
    Replies: 3 Last Post: 10-02-2011, 00:48
  5. EA va crea un joc Scrabble pentru Facebook By Xtm in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 05-08-2008, 15:46

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts