Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 7 of 7

Thread: Pre-E3 Nintendo. Detalii privind noua consola!

1. #1 SP
    Junior Member BirauStefan's Avatar

Pre-E3 Nintendo. Detalii privind noua consola!

Pe data de 4 iunie Nintendo a decis sa faca o pre-conferinta E3 in care sa dezvaluie detalii prinvind noul touch-pad controller denumit WiiU GamePad, un controller clasic destinat jocurilor third-party si noul serviciu social de la Nintendo: Miiverse. GamePad-ul a fost dezvaluit sub forma lui finala, acesta avand acum cele doua anolog-stick mai in exterior, un buton pentru controlul sitemului TV si noul senzor NFC. Miiverse (Mii + Universe) este centrul social al consolei. Cu ajutorul lui, dupa cum am vazut in kit-ul lansat de Nintendo, putem sa lasam mesaje scrise cu ajutorul tastaturii touch a game-pad-ului, cat si de mana pe un "wall", astfel incat ceilalti "cetatenii" ai Miiverse-ului sa te ajute, acestia putand sa iti lase un mesaj si/sau un apel video. Miiverse v-a fi valabil si pe consola portabila Nintendo 3DS.

Cu ajutorul acestei pre-conferinte Nintendo o sa se axeseze doar pe jocuri in urmatoarele zile (5 iunie, 6 iunie).
    Attached Images Attached Images wiiuprocontroller.jpg

2. #2 SP
    Junior Member BirauStefan's Avatar
    Si celelalte imagini preluate, pentru a va ajuta sa va faceti o idee mai buna
    Attached Images Attached Images nintendo-wii-u-gamepads.jpg nintendo-wii-u-pro-controller.jpg wii-u-miiverse.jpg wiiverse.jpg

3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Wii U Pro Controller-ul imi place! Mai ales ca are clar designul apropiat de cel mai ergonomic gamepad de pe piata (cel de Xbox 360).
    Wii U Gameapd-ul insa... mi se pare ca lasa de dorit. Sunt curios daca pana la urma specificatiile "tabletei" au ramas tot asa de low pe cat se zvonea (un fel de VGA)...

4. #4 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Mi se pare mie sau Microsoft le-a cam dat un cap in gura cu Smart Glass aia?

5. #5 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Ti se pare. Jocurile pe Wii U sunt gandite special pentru touchscreen, giroscop, etc.
    Jocurile pe 360 vor fi la fel, cu Smart Glass ai parte doar de continut aditional, optional si deci nu e esential pentru experienta de gameplay. Nu e ca si cum lasi controllerul din mana si faci ceva de pe tableta, apoi lasi tableta si pui iar mana pe controller. E cam inutil.

Eu personal sunt incantat de controller si ecranul nu mi s-a parut ca aduce a VGA. Nu e iPad 3 dar nu sta nici atat de prost.

6. #6 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    ti se pare

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Eu sunt de acord. Cu chestia asta Microsoft tocmai a reusit sa vanda cateva zeci/sute de milioane de controllere cu zero efort!
    Dar, asta e o discutie de purtat aici: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ox-smartglass/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.