Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: God of War: Ascension primeste data de lansare

1. #1 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar

God of War: Ascension primeste data de lansare

Sony au reusit din nou sa isi multumeasca o parte din fani oferind o mica mostra din God of War: Ascension. Pe langa brutalitatea dusa la maxim cu care ne-am obisnuit, am primit si o data de lansare: se pare ca cei de la Sony Santa Monica au pastrat traditia si au decis sa lanseze urmatorul lor proiect in 2013, luna martie (12 martie ca sa fim mai exacti), asa cum ne-am obisnuit si cu alte doua titluri din trecut.

Daca vreti sa vedeti cum Kratos pune la punct niste tapi si elefanti, atunci urmariti clipul de mai jos.

Attached Images Attached Images 003_evaluation_rev.jpg

2. #2 SP
    Ω Pira's Avatar
    La 2 zile dupa ziua mea. Un cadou suprem am sa-mi fac, buahaha!

3. #3 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Ziua mea e pe 30 Martie, cadoul de la Sony pentru mine fiind cate un titlu odata la cativa ani!

"Zeus, your time has come!". N-am sa uit niciodata momentul ala.

4. #4 SP
    Ω Pira's Avatar
    Cateva detalii pe ici pe colo.

5. #5 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Dupa parerea mea trebuiau sa se opreasca in glorie la God of War 3 (lupta cu Poseidon a fost dementiala). Dupa 5 jocuri pentru console (+1 pentru telefoane mobile) nu prea cred ca mai au ce sa scoata de la Kratos si zei. Au terminat cu zeii greci si s-au luat de cei indieni. Deja incep sa o "lalaiasca". Cei de la Santa Monica sa puna capul la cotributie si sa "scorneasca" ceva nou, prospat. Astept lansarea jocului sa vad daca imi poate schimba parerea.

6. #6 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    ar trebui sa inceapa cu zeii nordici

7. #7 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    asta e ideea lui David Jaffe..intr-un interviu acordat dupa ce lansarea GoW3 povestea cum s-ar fi sfarsit trilogia daca el era Game Director..lupta cu Zeus era la inceput iar Kratos continua macelul si cu zeii celorlalte mitologii..si probabil ca la sfarsit ramanea doar Morgan Freeman

8. #8 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Ascension se va axa mai mult pe multiplayer , sa nu ziceti ca nu vam spus.

9. #9 SP
    Ω Pira's Avatar
    Aceeasi parere o am si eu, mare scofala inainte de GoW 1 nu stiu ce au sa mai scormoneasca, sincer. Oricum se stie clar ca va fi scurta campania, deci, ma astept sa nu surprinda asa de mult cum imi imaginam cand a aparut trailerul. Sper sa ma insel!

10. #10 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    asta e ideea lui David Jaffe..intr-un interviu acordat dupa ce lansarea GoW3 povestea cum s-ar fi sfarsit trilogia daca el era Game Director..lupta cu Zeus era la inceput iar Kratos continua macelul si cu zeii celorlalte mitologii..
    Sincer, preferam varianta lui Jaffe. Nu zic că nu a fost ok și sf�rșitul care l-am primit, dar Kratos versus Thor = orgasm.

11. #11 SP
    Ω Pira's Avatar
    Lasati Santa Monica Studio sa se pregateasca pt PS4, ca Borcea pt Champions League. Poate ca asta si au in vizor odata cu noua consola, sa duca totul la alt nivel. Ar fi dezmat.

12. #12 SP
    Member kostyn26's Avatar
    Mda eu pot sa zic doar ca e un nou episod God of War iar asta pentru mine inseamna precomanda.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.