Din partea mea sa fie din carton si sa stea in dunga. Daca o sa fie mai ieftin si mai fiabil e binevenit.
Din partea mea sa fie din carton si sa stea in dunga. Daca o sa fie mai ieftin si mai fiabil e binevenit.
Cum adica mai fiabil ca eu nu am avut nicio problema hardware de. 2 ani, la fel si multi altii
Versiunea actuala de slim nu mi se pare slim deloc cand ma gandesc cum arata PS2 slim spre exemplu, asa ca astept sa vad adevarata versiune de PS3 slim. Se poate vinde foarte bine in acelasi timp cu PS4 , lanseaza slimul anul acesta si 4 anul viitor.
New PS3 Slim Model (CECH-4000 / CECH-4001x) Registered at FCC - Page 1 - PS3 NEWS - PlayStation 3 News - PS3 Hacks - PS3 CFW
While there is little information on the new SKU, the FCC ID is listed as AK8CBEH19C1 and rumors suggest the new PlayStation 3 model may feature a top-loading disc tray similar to the one on the PS2 Slim.
Foarte interesant. Daca zvonurile astea se adeveresc e clar - o sa vedem urmatoarea generatie peste 2-3 ani. Bravo Sony, dupa 3 cicluri de 6 ani respectate cu sfintentie urmeaza un ciclu de 10 ani. Cutremurul de la Fukushima le-a afectat japonezilor si gandirea. In loc sa lanseze noua generatie, ei se joaca cu carcase pt PS3.
Si cand te gandesti ca peste 10 ani ce jucam acum pe PS3 vom juca pe telefoane( poate chiar 5 ani )
Tocmai de aceea trebuie sa apara cat mai repede PS4(Orbis) pentru ca generatia actuala e depasita ,cei care zic ca PS3-ul si Xbox-ul sunt de actualitatea ori au achizitionat consola recent ori nu-si permit una noua.Eu unul nu-mi permit sa-mi cumpar una noua dar asta nu inseamna ca nu-mi doresc sa apara noua generatie cat mai curand.Chiar daca aveam posibilitatea de a-mi cumpara o noua consola nu o cumparam cand aparea ,asteptam sa apara Slim-ul sau o varianta inbunatatita la un pret redus .
Stiu dar asta nu inseamna sa fim egoisti,doar pentru ca eu nu-mi permit produsul respectiv ,nu inseamna ca altcineva care si-l permite nu-l vrea.Cu cat apare mai repede generatia urmatoare de console,cu atat mai bine ,daca apare peste 2 ani ,inseamna ca am de asteptat cel putin 3 ani pentru a o putea achizitiona .
Mai mult decat atat, chiar daca nu ne-o permitem, aparitia noii console trebuie salutata. Pentru ca, ghici ce, in timp ce noi ne mai bucuram cat de cat de PS3, vom mai asista si la posibile ieftiniri pentru Orbis sau cum se va numi.
Asa, daca se va lansa peste x ani, o ieftinire pentru a ne-o putea permite ar surveni abia peste x+y ani. Sper ca ati inteles logica. Sa vina PS4!
unde iti merge tie groaznic uncharted 3,god of war 3,metar gear solid 4? ca eu le-am jucat pe ps3ul meu si nu au avut o secunda macar de lagasta e pt DanTe23
Bookmarks