Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 33

Thread: Star Wars: Force Unleashed demo 21 August

1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

Star Wars: Force Unleashed demo 21 August

Daca va aduceti aminte, acum cateva luni se vorbea despre certitudinea aparitiei vreunui demo pentru Star Wars: Force Unleashed, insa pana astazi nu am avut nici-o data exacta. Ei bine, acum putem spune ca Lucas Arts a dezvaluit data lansarii demo-ului: 21 August 2008 (joi). Se pare ca demo-ul contine unul dintre "early levels", care si din trailere apare prezentat ca fiind "TIE Fighter Construction Facility".

Briefiengul misiunii suna cam asa "Raham Kota (un general Jedi) incearca sa atace, iar misiunea ta este sa-l opresti, cu conditia sa o faci in secret". Well, pentru mine in secret ar fi sunat a fi undercover sau cat mai ascuns, ceva gen Thief sau Splinter Cell. Nope. I was wrong. Pentru Lucas Arts a face ceva in "secret" inseamna "kill everyone, no witnesses". Oops

Thx goes to Mika and GeOKeR. Respect !
    Attached Images Attached Images star_wars_force_unleashed_image_001.jpg star_wars_force_unleashed_image_002.jpg star_wars_force_unleashed_image_003.jpg star_wars_force_unleashed_image_004.jpg star_wars_force_unleashed_image_005.jpg star_wars_force_unleashed_image_006.jpg star_wars_force_unleashed_image_007.jpg star_wars_force_unleashed_image_008.jpg star_wars_force_unleashed_image_009.jpg star_wars_force_unleashed_image_010.jpg star_wars_force_unleashed_image_011.jpg star_wars_force_unleashed_image_012.jpg

2. #2 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    Abia astept sa apara..chiar si demo sa il testez putin.

3. #3 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Azi noapte pusesem si eu data de lansare a demo-ului pe thread-ul facut de Mika .Ma gandeam ca e prea mica vestea pentru un news dar se pare ca e bine si asa .Si eu sunt foarte curios cum fi cu jocul,sistemul de fizica mi se pare cel putin interesant ca si cel din GTA 4 dealtfel.

4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stati linistiti guys. Aici nu se bate nimeni pe cine posteaza primul stirea. Conteaza ca noi gamerii sa primim cat mai multe infos. Acum, sincer eu unul prefer duplicate stuff, decat deloc.

P.S. Cand vine vorba despre Star Wars, merge zicala "Orice despre Star Wars nu este niciodata o stire prea mica"

5. #5 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Abia astept sa apara, pacat ca Joi o sa fiu plecat

6. #6 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Sincer, nu ma astept la ceva deosebit, avand in vedere si hype-ul, insa vom vedea...

7. #7 SP
    Member SpitFire's Avatar
    WoW, il asteptam, sper sa ma fac bine pana atunci sa fiu in stare sa-l joc

8. #8 SP
    Member obidan's Avatar
    Demo de ziua mea....omg
    I'm so lucky

9. #9 SP
    Member SpitFire's Avatar
    Teoretic azi apare right?

10. #10 SP
    Asa ar trebuii....sper sa apara cat de curand sa nu ne mai tina pe jar

11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Stam cu mana pe refresh

12. #12 SP
    A aparut demo-ul pe UK!Sariti pe el!

13. #13 SP
    Junior Member dorianos's Avatar
    yuhuuuuuu

14. #14 SP
    Xtm
    Banned Xtm's Avatar
    L-am terminat si eu mai devreme,este dragut.

15. #15 SP
    E dragutz,dar trebuie sa te obisnuiesti cu controlul rapid .Probabil in jocul full va avea si niste setari de sensibilitate ceva.

16. #16 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    wooooow genial..foarte tare..de abea astept jocul full .

17. #17 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    dezamagitor...atat pot spune. nu pot intelege cum la un asemenea titlu sa nu cauti perfectiunea ba din contra sa faci o animatie faciala de toata jena si o grafica bazata numai pe texturi sf. o lipsa totala de ambient, sunet cu o dinamica ca pentru galene de telefon si o animatie de anii '90.

pacat de atatea titluri mari irosite

18. #18 SP
    Member canibalu's Avatar
    Si mie mi s-a parut un mare fas...numai texturi low-res(ce vor a fi compensate de procedee ieftine gen blur, iluminare excesiva), control groaznic(ma refer la lock-ul pe adversari), si nu in ultimul rand extrem de plictisitor...poate o fi de la peisajul simplist cum spune ffocus, nu stiu.Ca sa nu mai vorbim ca A.I-ul e la pamant.Exact la ce ma asteptam.

19. #19 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie mi-a placut. Se putea mai bine, asta e clar... dar sa nu uitam ca e doar una dintre locatii. Si nu prea ai ce sa faci mare minune indoor, mai ales intr-o nava... I'll definatelly buy it !

20. #20 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Si la mine e must-buy, m-au convins filmuletele cu gameplay indeajuns, nu aveam nevoie de demo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast