Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 33 of 33

Thread: Star Wars: Force Unleashed demo 21 August

1. #21 SP
    Member obidan's Avatar
    Fiind mare fan Star Wars....
    Dezamagitor ..de ce?
    Force Grip-ul este cel mai fun element din joc, dar nu prea ai ocazia sa il folosesti avand in vedere ca trag cate 20 de inamici in tine, lightning + sword + push...
    In jocul full abilitatile sigur vor fi mai ,,Unleashed'', dar astept review-uri....

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    obidan: cand trag cate 20 de inamici in tine, mai exista si alternative gen "duck or hide". Oi fi un Jedi, dar nici nu poti sa treci ca prin branza printr-o armata intreaga...

3. #23 SP
    Member Snake's Avatar
    100% il cumpar. May the force be with the rest of you who don't !

4. #24 SP
    Member drati71's Avatar
    Categoric ca il voi cumpara, este super jocul, intr-adevar forta trebuie folosita cu cap, cand sunt vreo 7 intr-un grup ridici ceva, ii dai un lightning force il arunci pe ei si BUUMM. Faze tari sunt, ridici un adversar arunci cu patratul sabia in el si apoi il arunci sabia revine inapoi. Sau ridici un adversar si te duci cu el spre altul, asta il prinde si stau agatati amandoi, e super fun.
    Apoi la urma urmei este un Star Wars.
    May The Force Blow Your Mind!!!

5. #25 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    Hey guys, am un mic hands on al demo-ului, daca vreti sa il vedeti(cei care au luat deja demo-ul si lau jucat nu prea au nimic nou de vazut), si il puteti viziona Viddler.com - Star Wars: The Force Unleashed Hands On - The Game Cast - Uploaded by TheGameCast@@AMEPARAM@@http://www.viddler.com/player/41301305/@@AMEPARAM@@41301305/.

Atentie insa, cei care nu vreti spoilere nu va uitati, intrucat este tot demo-ul cap-coada inregistrat si comentat. You have been warned ! Sper sa nu incalc nici o regula a forumului, or anything else. Cheers!

P.S.: nice feature.. na trebuit decat sa pun linkul in post si mi-a incarcat direct embed-ul

6. #26 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nice Warlord .Relaxat,prezentare destul de eficienta a demo-ului fara probleme.
    Ai fost primul care a avut curajul si "ustensilele" necesare inregistrarii si prezentarii unui mic video pe acest site .Daca ai putea sa ne spui exact metoda ta de inregistrare a jocului,ti-am fi recunoscatori

7. #27 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Nici mie nu imi place... mi se pare destul de cheap... Acuma dupa MGS4, asta mi se pare o gluma proasta...

8. #28 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    ca in multe alte cazuri, controlul e mai bun pe X360, dpdv grafic jocul arata si se misca mai bine, asa ca cine il vrea, sa il joace pe 360.

9. #29 SP
    Member N3O2005's Avatar
    este prea tare jocu ... most def il voi lua ... teh force is strong in this one

10. #30 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Nu toata lumea poate sa controleze forta cum trebuie,poate de aceea nici nu le place jocul.Un Jedi,asa trebuie sa fie,sa se miste rapid in batalii .So...practice,practice & practice si veti vedea ca va va place din ce in ce mai mult,incercati si combo-uri(in aer si la sol).Incercati sa va jucati si cu fizica din joc si nu veti regreta.

11. #31 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    ca in multe alte cazuri, controlul e mai bun pe X360, dpdv grafic jocul arata si se misca mai bine, asa ca cine il vrea, sa il joace pe 360.
    Cred ca o sa-l sar pe asta, deocamdata... Nu mi se pare un joc A+... Mi se pare, asa, de duzina... Controlul e crapy, iar grafica e destul de nasoala... Pun pariu ca o sa fie vreo 3-4 tipuri de inamici (maxim), ceva gameplay bazat pe fizica, o poveste mediocra etc... Of ce ma enerveaza, ca mereu francizele care ar trebui dezvoltate sunt lasate pe mana unor amatori...

12. #32 SP
    Banned TheWarlord's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Nice Warlord .Relaxat,prezentare destul de eficienta a demo-ului fara probleme.
    Ai fost primul care a avut curajul si "ustensilele" necesare inregistrarii si prezentarii unui mic video pe acest site .Daca ai putea sa ne spui exact metoda ta de inregistrare a jocului,ti-am fi recunoscatori
    Mersi , in legatura cu curajul, it's my job.. **************** e site-ul la care lucrez impreuna cu cativa prieteni(homepage-ul din profilul meu), am folosit pentru captura o placa de captura SD(cu cablul composite din xbox), si am inregistrat cu Virtual Dub. E chin la inceput sa il configurezi, pentru ca fiecare placa de captura vrea alte setari, dar dupa ce l-ai setat nu mai e nici o problema. Singurul dezavantaj este ca este captura SD, placile HD avand la noi niste preturi SF, si nu am gasit inca un serviciu de hosting video care sa suporte HD, si am zis ca deocamdata ar fi inutil sa inregistram in HD daca toate serviciile de upload video sunt SD.

In legatura cu jocul, ma asteptam la ceva mai mult pe anumite arii, dar probabil ca really powerfull force gasim doar in jocul full. Force Grip este destul de fun la inceput dar pun pariu ca se invecheste. Este posibil ca avansarea personajului sa fie in stilul God of War, cu cat avansam (si upgradam, pentru ca este posibil ca upgrade-urile sa nu fie automate, da in demo) sa deblocam noi combo-uri si abilitati. Scurt demo-ul, chiar un pic prea scurt, ma asteptam la un Jedi Battle, but, hey, in mai putin de o luna vom juca si full-ul.

13. #33 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Nu toata lumea poate sa controleze forta cum trebuie,poate de aceea nici nu le place jocul.Un Jedi,asa trebuie sa fie,sa se miste rapid in batalii .So...practice,practice & practice si veti vedea ca va va place din ce in ce mai mult,incercati si combo-uri(in aer si la sol).Incercati sa va jucati si cu fizica din joc si nu veti regreta.
    Intru totul de acord cu tine!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2