Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 28

Thread: The Godfather II: DLC gratis in ziua lansarii

1. #1 SP
    Senior Member Mika's Avatar

The Godfather II: DLC gratis in ziua lansarii

EA se pregateste de lansarea jocului The Godfather II si incearca sa stranga cat mai mult hype posibil in jurul lansarii sale. Studioul Redwoord Shores lucreaza din greu la joc sa-l finiseze pe ultima suta de metri, dupa ce jocul a mai fost odata amanat. EA a anuntat azi ca un nou mod multiplayer va fi adaugat - pe gratis - pe langa cele 4 deja existente, printr-un DLC in ziua lansarii. Modul numit "Don Control" ne va prezenta un scenariu cu 16 oameni unde banii din single-player vor fi folosit pentru dominarea totala.
    Attached Images Attached Images 13033d1230046120-godfather-2-imagini-din-multiplayer-thegodfather2_03.jpg 13032d1230046120-godfather-2-imagini-din-multiplayer-thegodfather2_02.jpg 13031d1230046120-godfather-2-imagini-din-multiplayer-thegodfather2_01.jpg 13034d1230046120-godfather-2-imagini-din-multiplayer-thegodfather2_04.jpg 13035d1230046120-godfather-2-imagini-din-multiplayer-thegodfather2_05.jpg 13036d1230046197-godfather-2-imagini-din-multiplayer-thegodfather2_06.jpg

2. #2 SP
    Member Vami's Avatar
    Habar am ce sa zic un joc cu mafioti in Multiplayer.. hmh..

3. #3 SP
    Member Zaktan's Avatar
    GTA 4 ce e?
    Ma rog nu chiar mafioti
    Anyway,jocul arata bine

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Sa speram ca o sa aiba multiplayer reusit

5. #5 SP
    Member Vami's Avatar
    Mie nu mi se pare ca arata bine deloc.. Si tu compari GTA cu The Godfather ?

6. #6 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by quik_123 View Post
    Mie nu mi se pare ca arata bine deloc.. Si tu compari GTA cu The Godfather ?
    Nu,dar ziceam asa,joc cu mafiotii cu multiplayer,aasta ai intrebat tu,si eu ti-am raspuns...
    In orice caz va fi o dezamagire fata de film

7. #7 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by Zaktan View Post
    In orice caz va fi o dezamagire fata de film
    indeed.

8. #8 SP
    Member Solozaur's Avatar
    grafica e de tot ra***** pentru anul 2009

EA se cam duc la vale, se vede ca e o corporatie, parca nu mai pune suflet la nici un joc.

9. #9 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Conteaza grafica?
    Daca Gameplay-ul,si Story-ul vor fi bune,nu mai conteaza grafica
    Unde naibi suntm Gameri de altadata?

10. #10 SP
    Member Witchalok's Avatar
    In mod normal sunt de acord cu tine. Gameplay, story, feeling, conteaza mai mult.
    Insa in cazul de fata grafica chiar arata sub orice critica pentru 2009. Daca jocul lor este atat de "neprelucrat" sa zic, nu am mari pretentii nici de la restul jocului.

11. #11 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Conteaza grafica?
    Daca Gameplay-ul,si Story-ul vor fi bune,nu mai conteaza grafica
    Unde naibi suntm Gameri de altadata?
    tu cand te uiti dupa o fata/femeie la ce te uiti prima data , nu dupa cum arata ?

12. #12 SP
    Member dilibau666's Avatar
    pentru unii nu conteaza grafica doar daca gameplay-ul e ff bun(ceea ce cu siguranta nu e cazu pentru godfather )pentru altii indiferent de gameplay daca grafica nu e stralucitoare nu e in regula pentru ei ....ma rog io fac parte din prima categorie dar se pare ca sunt minoritar

13. #13 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Quote Originally Posted by huber_93 View Post
    tu cand te uiti dupa o fata/femeie la ce te uiti prima data , nu dupa cum arata ?
    In jocuri nu e asa

14. #14 SP
    Member Vami's Avatar
    In jocuri nu e asa
    Stai tu linistit ca si grafica conteaza foarte mult intr-un joc.

15. #15 SP
    Member Solozaur's Avatar
    pai grafica conteaza in primul rand, grafica e ce te face sa-l cumperi, gameplay-ul si story-ul il descoperi in timp ce joci.

16. #16 SP
    Member monstrul's Avatar
    Cred ca cel mai bun exemplu (desi nu sunt un fan) e Counter Strike.Nu are grafica exceptionala si a reusit ca pana si in ziua de astazi sa "distruga" in continuare vietile multora.Grafica nu conteaza decat ca prezentare ... Un joc fara gameplay este egal cu 0.Nu dau 2 lei pe standardele impuse de industria jocurilor de astazi si pe tot ceea ce incearca sa bage pe gat noii generatii de gameri care practic sunt blocati cu sau fara vina lor in acest "joc".E ridicol ca o companie astazi sa scoata jocuri cu grafica "de pe timpuri" dar sunt si mai ridicole 90% dintre titlurile nou aparute care se pot lauda doar cu grafica si ca au multiplayer (distractiv pentru aproximativ 5 - 10 minute).Grafica trebuie sa evolueze cu asta sunt deacord ...dar la capitolul gameplay si provocare e grele.Nici macar vieti (1up) nu mai exista..joci ca bezmeticul.Sa nu mai zic de cheaturi...... la modul in care sunt programate jocurile - vin la pachet lol

17. #17 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    de ce nu a fost inclus DLC-ul pe disc daca e valabil din data lansarii?

18. #18 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    de ce nu a fost inclus DLC-ul pe disc daca e valabil din data lansarii?
    Probabil nu mai aveau unde sa includa si acest DLC

19. #19 SP
    Member padawan's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Probabil nu mai aveau unde sa includa si acest DLC
    Probabil e o miscare anti-resale...ziua lansarii-60$; mai trec zilele-30$ sau chiar mai putin.

20. #20 SP
    Junior Member ROBMEN's Avatar
    dilibau 666 si monstrul pot sa va intreb daca aveti PS3 sau 360? Mi se pare o ipocrizie fara margini sa spuneti ca ptr voi nu cont graf asta daca aveti PS3 sau 360 iar daca nu atunci se ex totul . Dar daca aveti eu va intr de ce nu ati ramas la PS 1, PS2 sau XBOX ? pe ele sint mult mai multe titluri si in conceptia voastra ( pe buna dreptate dar mai putin graf ) mai bune

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast