Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 28 of 28

Thread: The Godfather II: DLC gratis in ziua lansarii

1. #21 SP
    Member Zaktan's Avatar
    La jocuri nu conteaza grafica
    Splinter Cell Double Agent are o grafica de "***" si tot este un joc superb!
    Unde or fi disparut gameri de altadata,cand grafica nu conta deloc??

2. #22 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by ROBMEN View Post
    dilibau 666 si monstrul pot sa va intreb daca aveti PS3 sau 360? Mi se pare o ipocrizie fara margini sa spuneti ca ptr voi nu cont graf asta daca aveti PS3 sau 360 iar daca nu atunci se ex totul . Dar daca aveti eu va intr de ce nu ati ramas la PS 1, PS2 sau XBOX ? pe ele sint mult mai multe titluri si in conceptia voastra ( pe buna dreptate dar mai putin graf ) mai bune
    Nu detin ps3 dar am jucat pe el.Grafica conteaza cum a contat dintodeauna.Dar in acest moment conteaza prea mult ambalajul si mai putin ce e inauntru (gameplay).Nu te simti jignit sau ceva de afirmatia mea... mai citeste odata si poate ai sa intelegi la ce m-am referit.Am trecut demult de bit wars sau cum vrei sa ii spui.

3. #23 SP
    Junior Member ROBMEN's Avatar
    man ai perfecta dreptate dar si graf cont ptr ca un joc sa fie bun .tu ce ai alege : o femeie grasa , urita dar harnica si " de casa" ; o femeie frumosa dar puturoasa sau o femeie frumoasa harnica si devreme acasa ? astazi consider ca daca nu ar fi foamea asta de bani si profit s-ar purea atinge idealul cit de cit in industria joc. si eu sunt la fel de nemultumit k si tine de actualele joc. dar nu pot sa afirm ca ptr mine nu cont si graf . daca ar fi asa as juca sah sau alte joc mult mai distrac si care iti intrebuinteaza mult mai mult sub cenusie dar care nu au deloc nevoie de graf

4. #24 SP
    Member monstrul's Avatar
    Code:
     man ai perfecta dreptate dar si graf cont ptr ca un joc sa fie bun .tu ce ai alege : o femeie grasa , urita dar harnica si " de casa" ; o femeie frumosa dar puturoasa sau o femeie frumoasa harnica si devreme acasa ? astazi consider ca daca nu ar fi foamea asta de bani si profit s-ar purea atinge idealul cit de cit in industria joc. si eu sunt la fel de nemultumit k si tine de actualele joc. dar nu pot sa afirm ca ptr mine nu cont si graf . daca ar fi asa as juca sah sau alte joc mult mai distrac si care iti intrebuinteaza mult mai mult sub cenusie dar care nu au deloc nevoie de graf
    Prefer sa nu fac uz de comparatii de genul pt ca sunt irelevante.Pe modelul "daca ai fi in desert si ar trebui sa supravietuiesti ai fi in stare sa mananci ckt.In acest moment am de unde alege si nu duc lipsa de jocuri, fie ele de nes, snes, sega md, saturn,ps1, dreamcast,ps2 ....etc (detin toate consolele nintendo, ps si sega ... mai putin wii,xbox si ps3) Decat sa dau bani pe un ps3 (si din ce am jucat pana acum 3-4 titluri sunt bune si f bune) prefer sa mai astept si sa investesc banii respectivi in altceva.Jocurile de astazi trebuie sa aibe grafica buna, inca odata nu contest asta dar sa iau o consola (la pretul actual) si sa ma uit la ea ...nu multumesc.Gameplay ul va ramane intodeauna pt mine un factor important in alegerea jocurilor, iar grafica pe locul 2.Pe ps3 ca tot vorbim de el 2 jocuri ma intereseaza momentan si poate singurul motiv sunt ele pt care mi-as cumpara consola - MGS4 si Killzone 2 desi nu se va intampla prea curand ca am pus ochii pe un Neo Geo AES .
    Fiecare cu gusturile sale cum se spune... dar a judeca un joc dpdv strict grafic e o mare greseala si orice review-er serios va pune in balanta de la story, grafica, gameplay, control...pana la muzica si replay value.La dracu ..ne luam si de ambalaj si stiker daca e nevoie!lol

5. #25 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu conteaza atat de mult grafica. Intradevar un joc trebuie sa aiba o grafica decenta, dar nici fotorealism nu inseamna un joc foarte bun. Cel mai bun exemplu este Crysis.

Godfather 2 va fi cumparat de cei care vor un joc Godfather. Pentru ei nu va conta grafica

6. #26 SP
    monstrule dar de "Uncharted" , Motorstorm 1 si 2 ( mai ales online ) si cireasa de pe tort "GTA4 " ce spui , le-ai incercat ? Crede-ma adevarat sint f scumpe joc (mai ales ca sal sunt mici si am fost obis sa mergem pe piraciuni ) daca le cumperi pe acestea si pe cele care ai spus tu nu o sa stai cu PS3 ca mobila .A... mai este si COD 4 si 5 ptr online . un sfat : CUMPARA PS3 !!!!!!!! si sa ai net (odata ce stai pe aici nu se mai pune prob ca nu ai ) acasa !!!!! Mai este si "nucleara" O sa apara"GOD OF WAR 3 " !!! Mai crezi ca o sa-l tii ca mobila ? si parerea mea este ca la ora asta in ind de jocuri accentul se pune mai ales pe modul de joc online , voi ce credeti ?

7. #27 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by ROBMEN View Post
    monstrule dar de "Uncharted" , Motorstorm 1 si 2 ( mai ales online ) si cireasa de pe tort "GTA4 " ce spui , le-ai incercat ? Crede-ma adevarat sint f scumpe joc (mai ales ca sal sunt mici si am fost obis sa mergem pe piraciuni ) daca le cumperi pe acestea si pe cele care ai spus tu nu o sa stai cu PS3 ca mobila .A... mai este si COD 4 si 5 ptr online . un sfat : CUMPARA PS3 !!!!!!!! si sa ai net (odata ce stai pe aici nu se mai pune prob ca nu ai ) acasa !!!!! Mai este si "nucleara" O sa apara"GOD OF WAR 3 " !!! Mai crezi ca o sa-l tii ca mobila ? si parerea mea este ca la ora asta in ind de jocuri accentul se pune mai ales pe modul de joc online , voi ce credeti ?
    Pe langa ca esti complet offtopic , mai si scrii ca porcul , m-am chinuit 10 minute sa descifrez ce inseamna prescurtarile tale .Lasa omul in pace daca lui nu ii trebuie PS3 , el cu 15 milioane isi poate lua cel putin 20 de jocuri cu gameplay de nota 10 pentru PS2.

8. #28 SP
    G30x daca esti precoce !!! sorry !!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2