Destul de bun trailerul. Daca chiar este din joc atunci NFS Shift poate sa redreseze seria NFS
Destul de bun trailerul. Daca chiar este din joc atunci NFS Shift poate sa redreseze seria NFS
sper sa fie ceva de capul lui chiar daca ultimele 2 jocuri au dezamagit sper sa fie ceva de el , am ceva sperante .
un preview de Psx Extreme
Hmm, se pare ca se indreapta spre un "SIM" si vor fi curse de 12 players online. Oricum sunt Toma Necredinciosul in ceea ce priveste NFS... Nu mai cred pana nu vad...![]()
de un singur lucru mie frica la jocul asta , gameplay-ul sa nu fie greoi , sa fie ceva usor si eficient , din cateva vad are grafica si sunetul bun .asa cum am spus mai sus sper sa nu dezamageasca
din cate am auzit nu se mai ocupa EA GAMES de nfs ,ci un alt studio de jocuri..revin mai tarziu cu niste informatii
Pfuai ce enervanti sunt cei de la NFS...astia nu-si dau seama ca la cursele de masini pe trak'uri,circuite, pe primele locuri sunt Gran Turismo 5,GRID,Race Driver PRO,NFS a fost singuru care a inceput cu curse ilegale...ceea ce contine si storyline,tuning...ce naiba...in afara de Juiced (care lasa de dorit pe langa NFS) nu sunt alte jocuri care sa iti satisfaca o astfel de dorinta...toate NFS'urile mi-au placut...la NFS ProStreet mi-a placut ca puteam sa pun multe actibilde,tatuaje (cum vreti voi sa le ziceti) . Am crezut ca ProStreet'ul a fost invatatura de minte pentru NFS,un experiment esuat...da se pare ca nu...vedem ce va fi de capu lui. Hai Noroc.
OFFTOPIC:
Si Midnight Club este un joc bun,la fel si Test Drive,Burnout...
NFS-ul vad ca se reprofileaza.
Mai ales Midnight Club ! Sincer , acum MCL.A. este preferatul meu , iar NFS nu imi mai place de nici o culoare mai ales Undercover care pare mai mult film decat joc . Ultimul NFS mai interesant a fost Carbon dar Most Wanted era cu mult peste el, Iar Pro Street doar avea grafica senzationala .. nimic mai mult, pana la Most Wanted toate au fost incredibile mai ales Hot Pursuit.
Bookmarks