Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Ted Price: "Interesul nostru pentru Ratchet cu siguranta nu a scazut"

 1. #1 SP
  Senior Member Tudoran's Avatar

  Ted Price: "Interesul nostru pentru Ratchet cu siguranta nu a scazut"

  Multe lucruri "ciudate" s-au intamplat in ultimul timp cu Insomniac Games, creatorii seriei Resistance si Ratchet&Clank: acestia nu se vor mai ocupa de seria Resistance, sunt preocupati cu un noul IP, Fuse (care nu cu mult timp inainte se numea Overstrike) si recent au lansat Outernauts, primul lor joc pentru Facebook. Dar iata ca Ted Price, co-fondatorul si CEO-ul de la Insomniac, a declarat recent ca acestia tot nu s-au saturat sa lucreze la seria care i-a facut faimosi. Ted sustine ca problema lor cea mai mare e aceea de a face jocul cat mai distractiv si diferit fata de predecesorul sau, iar de aceea ne asigura ca Ratchet & Clank Q Force (sau Full Frontal Assault cum e cunoscut in Europa) va fi una dintre cele mai reusite creatii ale lor oferind un sentiment de nostalgie dar totodata si aer nou si diferit prin implementarea unui sistem "tower defence".

  Deci ce parere aveti? Ar trebui ca cei de la Insomniac sa lucreze in continuare la seria Ratchet&Clank sau sa se ocupe de IP-uri noi?
  Attached Images Attached Images 08.jpg

 2. #2 SP
  Banned cryyo's Avatar
  Si una si alta. Stiu un lucru, Ratchet & Clank a fost superb.

 3. #3 SP
  iry
  Senior Member iry's Avatar
  Sa lucreze in continuare la serie zic, mi-am luat ps 2 sa joc Ratchet & Clank, acelasi lucru am facut si cu ps 3

 4. #4 SP
  Member MihneaWii's Avatar
  Desi nu sunt fan Sony, am jucat Ratchet & Clank pe un PS2 , si chiar mi-a placut la nebunie. Insa dispretuiesc Insomniac Games pentru jocul Outernauts care dupa parerea mea copiaza universul Pokemon in Spatiu, ceea ce e deranjant, nu am avansat prea mult in spatiul jocului , pentru ca dupa ce am batut si capturat primul monstrulet , m-am umplut de dispret pentru producatori. Mai rau e si ca EA Games a luat parte la jocul asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Replies: 0 Last Post: 18-06-2011, 16:44

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts