Orice eveniment legat de jocuri video e incredibil: ai posibilitatea de a butona lucruri care inca nu s-au lansat, de a pune mana pe console care vor ajunge pe rafturi in magazine abia peste cateva luni, de a vorbi cu fel de fel de oameni din industrie, de a castiga lucruri gratis dar si de a face poze cu gagicile care sunt platite sa faca asta. Bine-nteles ca ma refer la booth babes. O "trasatura" atat de importanta pentru unii si care a parut sa capete tot mai multa popularitate la evenimente precum E3, gamescom sau TGS. Dar se pare ca nu toti impart aceeasi opinie: Rupert Loman, seful EG Expo-ului, considera ca aceste fete nu prea au ce cauta la separeul oricarui joc (indiferent de tema acestuia) si ar trebui in schimb adusi developeri.
Anul acesta a incercat sa interzica accesul "angajatelor" (mai ales cele imbracate indecent) la intregul festival. Din pacate a fost prea tarziu, cateva companii deja angajand cateva...reprezentante. Asa ca Rupert nu a avut de ales decat sa mute anumite jocuri in zona +18 (probabil reducand in asa fel numarul reclamatii din partea parintilor sau altor persoane deranjate de ceea ce vedeau).
Nu doar atat dar Rupert a decis ca de anul viitor booth babe-urile nu vor mai avea acces. Si recomanda si celorlalte gaming event-uri sa ii urmeze exemplul. Momentan nimeni nu a dat nici un raspuns sugestiilor acestuia.
Voi ce parere aveti? Eu sustin si propunerea de a aduce developeri, dar acest lucru depinde si de ei bine-nteles. Dust 514 de exemplu a avut developeri tineri si foarte entuziasmati care isi prezentau produsul, in timp ce alte titluri triple A nici nu s-au chinuit sa isi aduca vreun reprezentant. Dar nu stiu daca solutia lui Rupert Loman, de a bana booth babe-uri, va aduce vreo imbunatatire.

de multe ori sunt curios sa vad ce a mai scris userul x la stirea y (nu ma refer strict la a mele) ca sa vad daca mai au completari sau ceva curiozitati si dupaia vad ca el defapt vroia sa spuna ca in proprozitia respectia "s-au" se scrie cu cratima.
), puteai sa faci poze cu ele, iti dadeau chestii gratis, isi mai aratau miscarile la un Just Dance...ce mai? Faceau show cand puteau. Mi se parea oricum cam extrem ca au mutat cateva separeuri la zona +18 din cauza asta. Stii, in cladire vedeai fete/femei imbracate si mai bitchy, dar nimeni nu avea problema cu ele pentru ca nu erau angajate care faceau asta pentru bani ci gameritze care faceau asta din...pasiune
.

. Sau mai spun ca astfel de slujbe injosesc femeile si ar fi sub demnitatea lor. Atunci de ce sunt atat de multe tipe care se inscriu pentru un asemenea post desi stiu ce fac?

Bookmarks