Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Thief reboot soseste in 2014

  1. #1 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

    Thief reboot soseste in 2014

    In 2009 au aparut primele zvonuri legate de Thief 4, dar iata ca cei de la Gameinformer ne transmit prin intermediul numarului din aprilie 2013 ca este vorba de fapt de un reboot. Jocul este planificat pentru PS4, PC si alte alte platforme next gen in 2014. Cei de la Gameinformer mentioneaza faptul ca eroul principal Garrett revine in "Gothic, industrial metropolis", un oras aflat in mijlocul tensiunilor sociale lovit de ciuma. Sa speram ca pana la urma eroul principal va avea parte de o aventura stealth foarte buna si nu va semana cu Dishonored, desi nu cred ca ar fi un lucru tocmai rau.

    Attached Images Attached Images 190514d1362504846-console-games-wallpapers-thief.jpg

  2. #2 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    Sper sa nu fie ca Dishonored. Garrett nu e precum Corvo, n-are super puteri. Au vazut ca Dishonored a prins la public si au zis sa scoata un Thief dar sper sa-l faca steath pe bune, fara ca Garrett sa aiba abilitati de a marca inamicii si de a ii urmari prin pereti. Fara gadgeturi sofisticate de preferat ar fi arsenalul de chestii utile si simple cum ar fi un grappling hook, smoke bombs, sageti otravite, sageti cu apa, arc, un pumnal ascutit. Sper ca jocul sa fie greu, sa necesite rabdare atunci cand te gandesti cum sa abordezi o portiune de nivel si sper ca metoda sneak/stealth sa fie singura pe care jocul te lasa sa o faci punand la dispozitie mai multe rute dar niciodata sa nu fie favorizata lupta corp la corp in inferioritate numerica.
    Dar cu siguranta doar sper caci vor introduce aceste noi elemente de gameplay: parkour/freerun, level up, gadgeturi trase de par, puteri iesite din comun si desi frumoase nu fac nimic decat sa simplifice un joc ca acesta in care sunetul era in sinea lui element de gameplay.

  3. #3 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu cred ca pana la urma va iesi un joc foarte bun, poate odata cu acest titlu se va lansa si o colectie hd cu titlurile mai vechi, macar pt actuala generatie de console sau poate fac ceva prin intermediul gaikai sa putem juca si celelalte jocuri

  4. #4 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Tot ce vreau e sa nu-l faca prea usor, sa fie un "standard shooter" cu niste stealth kill-uri false din cand in cand. Sa fie dark, dificil, inspaimantator, cu zombie si creaturi ciudate si paianjeni uriasi cum erau jocurile precedente, atmosfera aia claustrofobica si apasatoare si fiori reci la auzul unor lanturi acompaniate de niste pasi sinistrii . Dishonored e de cacao, nu mi-a placut deloc, sper sa nu fie absolut deloc ca el.

  5. #5 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by vld_D3mon View Post
    Au vazut ca Dishonored a prins la public si au zis sa scoata un Thief
    Mmmmmmnu. Se ştia de mult timp că Edios lucrează la Thief 4, dinainte ca Dishonored să fie măcar anunţat.

  6. #6 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    Da, din 2009 au anuntat Thief 4. Dar ma gandesc totusi ca daca Dishnored un nou IP era un fiasco si nu era indragit de critici/publici si nu avea vanzari, Thief 4 ar mai fi fost amanat.

  7. #7 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    Ceva vești pe care eu unul le consider foarte bune!
    Eidos Montreal confirms players can complete next-generation action game without killing anyone.
    Gamers will be able to complete upcoming next-generation action game Thief without performing a single kill, developer Eidos Montreal has confirmed.

    "You can complete the game without killing anybody," the developer explained on its blog. "Garrett is a master thief, not a killing machine!"
    According to Eidos, players will have multiple ways to approach objectives throughout Thief. Depending on the path players choose, they will encounter unique sets of challenges, as well as looting opportunities.
    In addition, the developer confirmed that difficulty options in Thief will be scalable, allowing players to select a more traditional and hardcore experience or a newcomer-friendly option.
    Thief is due out for PC, PlayStation 4, and "other next-gen platforms" in 2014.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Majora's Mask soseste pe 3DS By paunstefan in forum Console News
    Replies: 1 Last Post: 10-11-2014, 22:21
  2. Replies: 0 Last Post: 10-06-2014, 06:56
  3. Un posibil reboot pentru Blacksite: Area 51 By djleo666 in forum Console News
    Replies: 0 Last Post: 29-04-2014, 12:07
  4. Reboot-ul imi schimba tema By ciprianoss in forum Software
    Replies: 1 Last Post: 06-11-2010, 01:04
  5. Replies: 1 Last Post: 06-11-2009, 22:04

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts